בוקר יותר טוב לכולם

בוקר יותר טוב לכולם../images/Emo42.gif

יצאתי הבוקר לכיוון בית הספר,והרגשתי הגה קשה....... פאנצ'ר קידמי ברך אותי בבוקר טוב
מקווה ליום יותר מוצלח למרות שאומרים " שיום טוב רואים כבר בבוקר"...

oehhe

New member
פאנצ'ר? באיזו שפה זה?

יונתי לבנונתי כל עוד האויר נשמר בריאות שלנו, לא נורא אם יצא מדי פעם מהצמיגים שלנו. מסמרי חיפה לא יוכלו לך, את חזקה מהם. אגב, פאנצ'ר זו מילה מדהימה, זו מילה עברית לכל דבר. זה שיבוש שהעניקו הישראלים למילה האנגלית puncture את המושגים העוסקים ברכב (וגם בכדורגל) קיבלו הישראלי מהאנגלים בתחילת המאה. חלקם לא ממש ידעו אנגלית, כך יצאו מילים מופלאות כמו פאנצ'ר דריישפט אמברקס וכו' ולהבדיל המילה פנדל בכדורגל. אבל זה המקום למאמר נפרד יום מוצלח וד"ש מרולן אשר נמצאת כרגע בבית החולים בפגישה עם הצוות oehhe

b4icu

New member
חידודי לשון ויין

שלום אכן כן, למרות שגם הפנדל מכונה "אופסייד" והוא מצוי במערכון של הגשש "אוהדי ביתר ירושלים". כילדים, אני זוכר את "אנז'אפ" (HAND UP) או קובוי (COW BOYS) וכו'. זכור לי שבסינגפור (דוברת אנגלית) היה למקומיים להבין מושגים כמו: ON THE FACE או SMALL ON US יין - אחרי ה-סאן ג'ובזה, שווה לנסות גם מולטו פלציאנו... שממנו ומהמרלו הם מכינים את הקיאנטי הידוע. ובעיניני מרלו, שווה להשקיע 60 ש"ח במרלו של תשבי - רסרבד -2001.

אני לא מוותרת על

ליקר לימונצ'לו של אוהי ורולן..... התמכרתי לטעם ,ואוי למי שמתקרב למקפיא

*יערית

New member
צהריים../images/Emo42.gif

השיגרה הזו ..לחזור מהעבודה,להכין אוכל לילדים, לקבל את פניהם,לעמוד במתח המריבות החוזרות שלהם,לנוח כמה דקות ולחזור לעבודה... אוףףףף שיגרה של החופש הגדול
אבל...זה לא ישבור אותי ...דיברתם על יין, אז גיליתי את מרלו של גמלא...חבל"ז! המשך יום נעים לכולם,בהצלחה לסייחה שלנו ולרולן, הרבה כוח ואורך רוח ליעלי... יונצ'וק הגלגל כבר בטח מנופח עלמה...עלמה את חסרה
בסדר אני מבינה שברוך השם יש עבודה
אבל....? ולכל מי שלא קראתי בשמו המשך שבוע טוב

מורכב

New member
חשמל זורם בכפות ידיי ../images/Emo123.gif

איפה שאני נוגעת - מתקלקל.... המחשב בבית יוצא היום .. לתיקון. מצאתי שעתיים פנויות לשם שינוי, הגעתי למשרד לכבוד הפורום ו..- טרח גם המסוף שלי לא עובד
ובמסוף של מורכב , לא מצליחה להחליף שם... נו שויין ..שיהיה.. ובנוסף יום העבודה שלי התקצר..אני מסיימת ב- 13:00 ורצה הביתה לקטנטנים שלי. אני מקוה שהמחשב הביתי יתוקן מהר ואז , תראו אותי יותר ויותר..וואלה תגעגעגעגעגעגעגע תי. לכולם , ליונתי, אליך יערית, רולני יאללה בס"ד..מהר לשיגרת החיים... ולקפה של נתי ויעלי ובונוסית ואסתי ותמרי וביפור - למה אתה לא מתקשר??? וכל מי ששכחתי ולא עולה לי בראש... אולי זורם לי חשמל גם בראש. טוב... יום נפלא מלא בבשורות טובות ונשיקות חמות לככככככככככככככולם. עלמה

*יערית

New member
אוהב אתכם מורכב../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

הצחקת אותי ......... מילא לכתוב בשמו...אבל גם לאהוב בשמו
?
המלצה-לשנות מקצוע למדיום או רייקי..נראה לי שתצליחי בזה אין ספק
גם אני מגיעה לצרהיים לילדים בכל יום,גם לי שיגרת החופש לא הסתיימה, בישולים ,כלים,משכינת שלום בינהם..ומרדימה את אמי שנמצאת כאן בכדי לשמור עליהם כשאני הולכת לעבודה משמרת שנייה
הנה גם אני שואלת...למה את לא מתקשרתתתתתתתתתתתתתתתתתתת?????????

מורכב

New member
יעריקה,../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

השיחות אצלך משתינות בקשת - כל הזמן משתינה משיתנה משתינה.... ואני ... מ'כפת לי .. לאהוב בשמו....על חשבונו
ד"ש חמה לממעוף
אמא שלי נסעה ..הבינה אחרי חודש שהעבודה מרובה וקשה.. להיות משכין שלום כל היום ...חבל"ז.

*יערית

New member
מ{מ}שתינה בקשת?../images/Emo34.gif

צריך לטפל בעיניין
מזל שהמציאו את ה

מורכב

New member
כן, אני המורכבייייייייים ../images/Emo11.gif../images/Emo22.gif

גם מסרים אני לא מצליחה .. אין לי את הסיסמה של מורכב... טוב נתאפק עוד קצת.... לבנתיים לכולם חיבוקים ונשיקות , יום נפלא

לא מתאים לך מורכבת../images/Emo2.gif

עוד לא פרצת לו את הסיסמה? מאמי ,קטן עליך..............

תודה אוהי על שהרחבת את השכלתי

ד"ש לרולן,וטוב שציינת שהיא בפגישת צוות כי בדיוק עמדתי להתקשר אליה....ישבתי להתקשר....

למעלה