בוקר יפה, קמתי מוקדם, העיתון טרם הגיע,

מינהר

New member
בוקר יפה, קמתי מוקדם, העיתון טרם הגיע,

ואני מתעדכנת ב-ויינט. ושותה קפה. הבטיחו יום יפה, ואני מתכוננת לעדכן את משקפי הקריאה בעדשה אפס, בעין שנותחה לאחרונה. בעין השניה יש צילינדר וצריך משקפים למרות הניתוח. יום ב הוא יום ההרצאות במרכז המוסיקה.

judithedna

New member
בוקר טוב, מינה אני אזדקק למשקפיים

בכל מקרה אבל לא נורא. הניתוח הבא שלי ביום שני הבא. איזה מזל שיש רק שתי עיניים!

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לכולם

בהצלחה בניתוח, בעלי עבר רק בעין אחת...
לי יש כבר יותר מחמש שנים משקפיים מולטיפוקליות
שמשרתות אותי נפלא... בעלי לא מצליח להסתגל...
כל שנה אני עוברת בדיקות עיניים - והרופאים אומרים
שיש לי התחלה של קאטראקט אבל לפי הקצב הזה יקח עוד
10 שנים שאזדקק לניתוח....

judithedna

New member
גם אני משתמשת במולטיפוקל

ויש לי מזל שהקטרקט התפתח תוך ארבעה חודשים כך שלא נאלצתי להחליף משקפיים בתכיפות גבוהה. יש לי ידיד שמחליף כל כמה חודשים משום שיש לו קטרקט אבל לא במידה שתדרוש ניתוח.

מינהר

New member
יהודית, בהצלחה בניתוח השני. אם את לא

מתלוננת על אי נוחות או יובש- סימן שהניתוח הראשון עבר בהצלחה. משקפיים- אני אוהבת. צוחקת ממי שחושב שמשקפיים מכערות אותו.

אפרת10511

New member
בוקר טוב ויום יפה
לכולנו

יהודה פוליקר כמה רגש, כמה יצירתיות... נראה ששירים נפלאים ופוצעים את הלב נוצרים מכאב עצום.
"לא רוצה ילדים", אומר יהודה פוליקר, "לא רוצה להביא ילד לעולם, לא רוצה לעשות לו את זה. השד יודע מה יכול לקרות, ובכלל, אני לא אהיה פה.
"פה ושם חשבתי, שאולי-אולי-אולי אני אאמץ ילד, אבל לאיזה עולם להביא אותו?
למלחמות ולגועל נפש?
אני גם יודע איזה אבא אהיה - חרדן.
לא רוצה.
לא-לא-לא.
בחיים לא.
"אמא לא רצתה אותי, אמרה לי את זה בפנים, מגיל צעיר - היו לי כבר ארבעה ילדים. די, אין לי כוח, הייתי צריכה להפיל אותך בבית שימוש. אמא אף פעם לא חיבקה אותי, ולא קילחה אותי. רק אבא. התפקידים ביניהם התחלפו. הוא היה כל העולם שלי".
(מתוך ראיון במוסף "7 לילות" ב"ידיעות" משלשום)

אפרת, ברשותך מוסיפה שיהודה פוליקר

סיפר בכתבה שנהג להתכרבל עם אביו במיטה ונהנה מחום גופו של האב והיה לו טוב עם זה ועל כן הוא גיי, מאוד עצוב הסיפור שהוא סיפר.

יוליקה

Member
מנהל
קראתי הבוקר את בן כספית

כל כך הגיוני...
מילת הקסם של נתניהו היא "שימוע". כאילו מדובר באיזה שיקוי קסמים או לחש מאגי שמביא לביטול כתבי אישום. זה מזכיר את טענת הפייק הקודמת שלו, שלפיה דרש עימות מול עדי המדינה וסורב. בפועל, שימוע הוא הליך שפועל בדרך כלל לרעת הנאשם, לא לטובתו. חשודים ונאשמים הולכים לשימוע רק אם יש להם סיכוי סביר לבטל את כתב האישום לגמרי. בכל מקרה אחר, ההליכה לשימוע משולה להתאבדות. בשימוע מנסים פרקליטי החשוד לשכנע את היועמ"ש לסגור את התיק ומציגים בפניו את כל הקלפים הסודיים שלהם, העדים והראיות שאמורים לזכות את הנאשם מראש, לפני המשפט. אם היועמ"ש משתכנע וסוגר את התיק, יופי. אם לא, קטסטרופה. כי הפרקליטות לומדת במהלך השימוע על כל חולשותיו של התיק ומורה למשטרה לבצע מיד את השלמות החקירה הנדרשות כדי לסתום את החורים.

מינהר

New member
תמר מג'הול- ישראל שולטת על 65% מהצריכה העולמית.

הוא ממתק מומלץ ובריא. יש לו תנאי גידול יחודיים בערבה, בקעת הירדן ועמק המעינות. משרד החקלאות נתן כסף לחקלאים, כדי שיעברו אליו במקום הפלפלים שנקלעו למשבר. לפעמים משרד ממשלתי עושה משהו טוב. היום בידיעות.

בוקר טוב

אני כבר כמה שנים עם התחלה של קטראקט, שעומד במקום ולא מתקדם,
זה מפריע לי לראיה וגורם לאי נוחות בעיניים, הרופא שלי(כנראה מקבל
אחוזים מדר' פישר), (סתאאאאם בצחוק),הציע לי פעם לשטוף את העיניים עם שמפו לתינוקות,
נגד דמעות וזה גרם לי לצריבה חזקה בעין, נתתי את זה מתנה לנכדה שלי,
שתחפוף עם זה לילדים שלה, עכשיו כשהייתי אצלו, הוא הציע לי מוס לניקוי
עיניים (גם של דר' פישר), גם זה גרם לי לגירוי בעיניים, את זה אין לי למי לתת
וכנראה אזרוק, בעניין משקפיים, אני כבר הרבה שנים משתמשת במשקפי
ביפוקל, ניסיתי מולטיפוקל והחזרתי לחנות, הסבירו לי שלא לכל אחד זה
מתאים.
אפרת, גמני קראתי את המאמר והזדעזעתי מ סיפור חייו.

מינהר

New member
ציפי, מה דעתך על סתם מי ברז?

רופא עינים מזמן המליץ לי על זה. הקטרקט לא גורם כאב, רק היובש או הבלפריטיס [דלקת עפעפים].

הדסהש1

New member
ערב טוב אני שנים עם משקפי מולטיפוקל למרחק וקרוב

יש גם צילינדר בסוף מחיר המשקפיים יקרים מאוד..אבל לבריאות לא חוסכים..

מינה

אני בהחלט בעד מי ברז, אבל לפעמים מתפתה למה שרופא ממליץ ומתאכזבת,
כנ"ל גם למה שדיאטניות ממליצות, אני יודעת הכי טוב מה טוב לי, אבל לא
תמיד מיישמת את זה

tamarsharoni

New member
גם אני משתמשת בשמפו לניקוי העיניים .

אני קונה שמפו זול בחנויות קוסמטיקה זולות, [beauty care] במיכל של 4 ליטר ומשלמת 30 ש"ח [נדמה לי , לא בטוחה] . זה משמש כשמפו וסבון רחצה במקלחות , וסבון ידים בכיורים . באותו שמפ משפשפת היטב , במשך כ20 שניות את הריסים , ופעולה פשוטה זו מונעת [אצלי!!!!!] דלקות עיניים . כמובן שבמקביל יש צורך ללחלח את העינים בדמעות מלאכותיות ,ויש הרבה סוגים , ההשפעה מאוד אינדיווידואלית . אני משתמשת בלייטרס של ד"ר פישר .
ציפי , לד"ר פישר יש גם מגבונים מיוחדים לניקוי עיניים , כמה רופאי עיניים כולל רופאת המשפחה שלי וחברה , שאין סיכוי שקבלה טובות הנאה , המליצו לי עליהם , זה נקרא "eye care" והם יקרות יחסית , משהו כמו 50/60 ש"ח לקופסא .אני אוהבת להחזיק כמה מהם בתיק כשאני יוצאת , כדי שלא אדמע , או יותר נכון לנגב את הדמעות .
הרבה בריאות לכולנו , ואל תשכחו , ד"ר פישר זה כחול לבן , תוצרת ישראל !

למעלה