בוקר מדהים ומקסים

בקושי קמתי לפגישה של 08:30

קמתי ב-06:00 עם כבודו, והתחלתי להתארגן לפגישה של 08:30... אבל ב-07:30 הטלפון צילצל ומסרו לי שהיא נדחתה ליום ה´... אוף... דווקא ביום שרציתי לישון, ועכשיו יש לי מיליון דברים לעשות ואין לי אופי או כוח להתלבש ולצאת... מי פדלאה של אמא ?

rona25

New member
בוקר אור! ../images/Emo13.gif

קמתי באיחור היסטרי ותוך חצי שעה התארגנתי במהירות ורצתי לעבודה... והכי כיף - הבעל חזר!!!!

תוכי

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

הגעתי לעבודה כבר ב- 7.15 אבל אין לי זמן שיהיה אחלה יום לכולן

dorlim

New member
בוקר טוב ../images/Emo142.gif

חבל שאי אפשר לחזור למיטה ....

שמופית

New member
בוקר טוב ../images/Emo96.gif

קמתי על צד שמאל
חלמתי חלום נורא משונה - הייתי עוזרת בית אצל משפחה נורא עשירה ובוקר אחד שהגעתי לעבודה, הגיעה איזו פיליפינית (אני זוכרת ששאלתי אותה מאיפה היא כי היו לה עיניים מלוכסנות) שעבדה שם גם ואמרה לי ללכת הביתה להתכונן ולחזור בשעה 13:00 והיא תיקח אותי איתה לאיזה מרכז נפגעי נפש.... (בקיצור - זה לא נגמר כאן, אבל למי יש כוח לחלומות על הבוקר ?
משום מה זה עשה לי מצב רוח רע....) אני צריכה לעודד את עצמי שלפחות יש לי יום חופש היום (סיכמתי עם הבוס שימי שלישי יש לי חוג ציור
מקווה שהוא יסכים להאריך לי את זה כי ממש מתאים לי לעבוד 4 ימים בשבוע !!! בינתיים ביקשתי רק 2-3 ימי שלישי
) וחוץ מזה - שיהיה לכולן בוקר מקסים
ומקווה שלא דיכאתי מדי עם החלום המפגר שלי

Hadar p

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo23.gif שמופית....לא

איחלתי לך הרבה בבצלחה בעבודה...הישנה חדשה
אז שיהיה בהצלחה.....ואני חושבת שהכל לטובה ובהחלט עדיף לעבוד אפילו בעבודה הישנה מאשר לא לעבוד. אגב...זו אני הדר לו

שמופית

New member
תודה הדרי ../images/Emo24.gif

ובקשר להתלבטויותיך - אני חושבת שאת צריכה ללכת על זה ! אל תשמעי לאף אחד אלא רק לאינטואיציות שלך ! רק את יודעת מה טוב בשבילך. תתחילי בקטן - לברר פרטים. תיפני לסמינר הקיבוצים ולבית ברל ותבקשי שישלחו לך הביתה ברושור (אני חושבת שאת שנת הלימודים הנוכחית פיספסת, אבל אולי יש להם דרישות סף שתוכלי להתכונן אליהן בשנה הזו !). תתענייני באמת בפורום גננות כמו שיעצו לך פה
(האמת שלא בדקתי אם זה גננות בגן ילדים או גננות בגינה עם עצים ופרחים
). יש לי חברה שסיימה תואר ראשון בוינגייט (לקח לה יותר מ-4 שנים...) ואחרי זה היא החליטה שהייעוד שלה זה להיות גננת אז היא נרשמה לבית ברל להשלמות לגננות והיא ממש מאושרת מהצעד הזה. אז - לכי אחרי ה
ושיהיה בהצלחה

rona25

New member
גם לי היה חלום מוזר ומפגר

אפילו שניים אבל אני זוכרת רק את האחרון.. החלום מתחיל שאני ובעלי חוזרים הביתה מהעבודה, ורואים בתיבה שלנו מלא מלא דואר (התיבה ממש מפוצצת מדואר), עולם במדרגות (אנחנו גרים קומה ראשונה) ולא מוצאים את הדירה שלנו - אנחנו גרים בדירה מס´ 3 ורואים את שאר הדלתות מתחילות ממס´ 1, 2 , 4 וכאילו כל הבנין נראה אותו דבר רק בלי הדירה שלנו! בקיצור אני דופקת בדלת של השכנה ושואלת אותה אם היא יודעת מה קרה... והיא אומרת לי - כן יש סכסוך בין בעל הבנין לבעל הדירה שלך (?????) אז הוא לקח את הבית (???????????????) ובחלום הכל נראה הגיוני ואמיתי - בקיצור אני אומרת לבעלי - טוב לא נורא נגור בינתיים אצל ההורים שלי ונחסוך כסף!!! איזה חלום מעפן!

daldan

New member
רונה - גרמת לי לצחוק עכשיו../images/Emo140.gif

העיקר שאת היית אופטימית ומצאת פתרון מצוין ועינייני למצב החדש, בלי לאבד עשתונות.

למעלה