בוקר מדהים לכולם

orrin

New member
בוקר מדהים לכולם../images/Emo113.gif

ישששש!!!! גשם..... חורף..... איזה כיפ!!!

orrin

New member
מה?????????????????????????????????

תראי, זה כאילו נלקח מאיזה סרט אנגלי- לשבת ללמוד מול וילון לבן מתנופף, לשמוע את הגשם..... ואז לגלות שגשם אכן שוטף הכל, כולל חתול מסויים וקצת אדיוט שהחליט שיותר כיפ בחוץ.... מתה על חורף. אני פשוט הייתי צריכה להוולד באיזה אירלנד או סקנדינביה או משו כזה.

זמשוש

New member
דברים שעושים לי טוב/רע בחורף

עושים לי רע- הצפות ופקקים. לקום ב7 בבוקר כשבחוץ סערת רעמים וברקים והגשם יורד בחוזקה.
עושים לי טוב- מרק עגבניות או מרק עדשים של סבתא (שכיום אמא מכינה ובעתיד גמני אכין). קערת צ'ולנט בבוקר יום שבת (ואז גם מנה שניה). התכרבלות בפוך. צפיה בסרט טוב עם שוקו חם/תה עם נענע טריה מתחת לשמיכה. ריח האויר הנקי לאחר לילה גשום. לעשות טיול טרקטרונים בצפון במהלכו מתחיל מבווווווול כך שנרטבים לחלוטין מכף רגל ועד שחלות ואז חייבים לעצור בקניון כדי לקנות מכנס יבש ונעליים ולקוות שלא חטפנו דלקת
אתם מוזמנים לשרשר את הדברים שעושים לך טוב או רע בחורף...

Vdrums

New member
טוב ורע בעונה הגשומה

להתכרבל בפוך עם החברה שבחוץ יש סערה מרק סמיך ועשיר שוקו חם שהאוטו נשאר נקי
שנרטבים בוץ שקר מליון שכבות של בגדים בעצם על מי אני עובד, כבר נובמבר ואני עדיין הולך עם חולצה קצרה ומדליק מזגן באוטו... איזה חורף ואיזה נעליים...

דברים שעושים לי טוב/רע בחורף

עושים רע - לקום בבוקר קפוא ו'או באמצא הלילה לעשות פיפי.... עושים טוב - כל השאר

misty10

New member
דברים שעושים לי רע/טוב בחורף

דברים שעושים לי רע בחורף קר בחוץ רטוב בחוץ איך שאת יוצאת אחרי מקלחת, התנגבת התלבשת יש שמש וכשאת יוצאת בדיוק כשיצאת מהפתח של הדלת יורד מבול... חום, שיעול, נזלת (כן, שפעת...) להתעורר בלילה לשירותים ולגלות ששכחת את החלון פתוח ויורד מבולללללללללללללל לחכות בתחנת אוטובוס עם כולם כשיורד גשם לגלות שהחתולים של הבלוק החליטו שהספה שלך זה המקום שהם החליטו להתכרבל בה כל הלילה (לא שאיכפת לי אם היו משאירים את הפשפשים בחוץ...)
דברים שעושים לי טוב בחורף החמין של אמא... מרק עדשים של אמא... מרק עוף עם אטריות, (נו מספיק עם אוכל...) פירות העונה... תה חם עם רום אח... איזה עונג להתכרבל מתחת לשמיכת פוך עם החתול שלי (ולא החתולים של הבלוק) עם כוס שוקו חם ועוגיות (עגרליות אולי) בטח שכחתי משהו אבל זה רשימה די ממצה...

למעלה