בוקר מוקדם

ענן כבד

New member
בוקר מוקדם

של יום שישי
ניצבת ליד קברך ומשקה ,מתבוננת .
לשונות עלי הכותרת הפנו את פניהם לעבר השמש ,הפרחים החלו להתעורר ,עלים מתחו את גופם .רק לא אתה ,רק אתה בני לא .
בדרך חזרה ,רוח קרירה נשבה ,כאילו ניסתה לצנן ולו במעט את גודל הכאב .שבתי הביתה .
יום שישי.

liat1953

New member
תני לרוח שתצנן אותך

סוף שבוע רגוע לך

ענן כבד

New member
השבת יורדת

לליאת ודנה על ההתיחסות .מחזירה חיבוק .
השבת יורדת .
לעיתים זאת שבת שאין רגע מנחם וכמו עננים כהים מעפילה ומשחירה ואין קרני אור .
ולעיתים זאת שבת בה חודרים קרני אור ללב ואפשר לנשום יותר .
ולעיתים השבת מאירה וגוון חומה מרגיע ,ואפשר להריח פרח ,ולהקשיב לציוץ הציפורים
זאת לא היתה השבת עם קרני האור לא .
אירועים רבים החודש ובצד השתתפות בשמחות החוגגים ,מתעצמים העצב והגעגועים ,תחושת ההחמצה משתלטת ביתר שאת .
לפני ואחרי, באמצע האירוע ,בשיר זה או אחר ,בהחלפת ברכות ......התמונות חולפות...הלב בוכה ... ואין מנחם ....
הקושי קיים וממשיכים......
שיהיה לכולנו שבוע קל .קל לי יותר בשגרת היומיום . .

דנה אז

New member
ענן כבד, אנחנו כאן לחזק את ידיך

החגים והאירועים המשפחתיים מדגישים את החסר.החיים בצבעים דהויים אפילו שחור לבן. קשה לשמוח.
לשאר החיים המשיכו, הם לא תמיד מבינים את הקושי שלנו ההורים...
ככל שמתרגלים קל יותר להתמודד, זה נכון לשגרת חיי היומיום. בשאר האירועים לא קל..
מקווה שתדעי ימים קלים יותר. ותחזרי להרים את הראש ולהתחמם באור השמש.

שבוע טוב ומבורך לכל באי הפורם התומך

היות ואני חרדית אינני נוהגת לא להכנס לאינטרנט,וכמובן לא לקרוא את כתיבתכם.
השבת עברה נחמד לא ציינתי שכל שבת אנחנו עושים חברת תהילים לעילוי נשמתו של מאור ילד של אור באים ילדים אומרים תהילים מקבלים ממתק ופעם בחודש עושים הגרלה מי שמתמיד לבוא ולומר בקול את התהילים ישנה הגרלה על פרסים מאוד יפים ,זה המעט שאנחנו יכולים כאן לעשות עבורו,כאנשים דתיים אנחנו פוקדים את בית העלמין רק ביום השנה .לכן אמירת התהילים עושה לנו הרגשה טובה וכל שבוע מוזכר שמו .
לדנה שאלת על הדס ביתי היא מאוד חרדית והיא אומרת שמאורי נמצא במקום טוב ולומד תורה ושומר על המשפחה .הם לא מרבים לדבר עליו כי זה עושה לא טוב ליתר הילשדים.במפגשים שהיינו עורכים דברתי על זה עם אלי והוא נתן לי כמה טיפים המשפחה רוצה שיהיה בית שמח וכשאני מזכירה את מאורי מיד משתיקים אותי כי הם רוצים שהילדים לא יהיו עצובים כי בין ילד שלפניו יש הבדל של שנה אחת כך שהיו חברים מאוד טובים וקשורים אחד לשני וקשה להם מאוד שמדברים עליו.אסיים כי גם לי קשה להמשיך שבוע מבורך לכולכם.
אחרי שעזבו לכמה שנים את הבית חזרו השנה בחזרה לבית.

דנה אז

New member
סליחה שאחרתי להגיב

אני מניחה נוכחות הנכדים מסיעת ומנחמת, עם כל הקושי שעדיין קיים. והחזרה שלהם, בוודאי החזירה במעט את החיות והשמחה לביתך.
אני חשה בצורך שלך לדבר על מאור אנחנו כאן בשביל לתת לך מקום לשתף, להזכר ולנצור.
כל הורה בוחר את דרך ההתמודדות שלו, ועלינו לכבדה. גם בין בני הזוג לעיתים אנו רואים פער בהתמודדות. וכל דרך שנבחר לא קלה היא.

למעלה