בוקר מזדיין + דילמה

yehuda18

New member
בוקר מזדיין + דילמה../images/Emo96.gif

אחרי שאתמול לא היה לי כוח לחכות בתור ב2 פאבים שהיו מפוצצים, פרשתי הביתה והלכתי לישון. ולהלן הדילמה: בעבודה, הקקות לא נותנים לי משמרות נורמליות וחופשים כדי ללמוד לפסיכו.. אופציה א: להישאר בעבודה ולנסות ללמוד בכל זאת לפסיכו אופציה ב: להתפטר עכשיו ולהשקיע את כל כולי במבחן אופציה ג: להתפטר עוד חודש ולדחות את הבחינה לדצמבר (ואז אני אעשה זאת במקביל לשיפור בגרות במתמטיקה..) תנו את דעתכם... כפרה עליכם.. NP - אהוד בנאי - בפלוז כנעני

ק ד ו ש

New member
בוקר אור

למרות שהוא די מחורבן, הלכתי לישון ב-6 עם הרבה מהחומר הזה שעושה אותך שיכור, וקמתי מקודם כדי ללכת לעבודה ב-10, זוועה. ובקשר לדילמה שלך, האופציה השלישית נראית לי הכי גרועה. מתמטיקה ופסיכומטרי ביחד זה לא יעבוד לך. אופציה א' נראית לי פחות טובה מאופציה ב'. עם כל הכבוד לעבודה, אני בטוח שלא תרצה לעשות פסיכומטרי שלישי, ועדיף לך להתפטר ולהשקיע את כולך במבחן. לא נותנים לך לקחת חופשה ללא תשלום? לי נגיד מאשרים לקחת איזה שלושה שבועות וחצי חופש לפני הפסיכו, ובינתיים יש אחלה משמרות. עפתי לעבודה, יום נעים.

yehuda18

New member
זה בעייתי

הם לחוצים מאוד על משמרות וגם מתחשבים רק באנשים שעובדים שנה ומעלה וסטודנטים... בקיצור כאב ראש רציני. מחר אני אעמיד אולטימטום לגבי המשמרות שנתנו לי השבוע, ויום שלישי/שני אני אשוחח עם האחראי משמרות לראות אם הוא יהיה מוכן לקצץ לי מ6-7 בשבוע ל4-3

ק ד ו ש

New member
מה זה 6-7

6 עוד מילא, אבל 7 אף אחד לא חייב לעשות. חובה לתת לך יום חופש אחד בשבוע, אם אתה רוצה לעבוד 7 אז סבבה, אבל אם לא הם יכולים למצוץ לך. גם אצלנו היה חודש שעבר מחסור מטורף ויצא לי לעשות 7, אבל כששמו לי 7 ולא רציתי אין להם ברירה והם חייבים להוריד לך ושישברו את הראש.

BenisaaC

New member
עד המרתון

מספיק שעתיים כל יום ויום אחד בשבוע ללמוד כל היום (אתה לא עובד 7 ימים בשבוע נכון?) במרתון תתפטר

JamicaniT

New member
אממ כמו שאמרו לך כבר ..

בנתיים תישאר בעבודה. תנסה לתמרן בינה לבין הלימודים. תלמד את השעתיים-שלוש ביום .. אם תצליח יותר, עוד יותר טוב. ולקראת הבחינה, שיהיה לך קצת יותר לחץ .. תתפטר.

למעלה