בוקר מלא אהבה לכולם

THE WIZARD 55

New member
בוקר מלא אהבה לכולם../images/Emo23.gif

עם מי התנשקתם אתמול.?...מעניין במיוחד אהרן וגדעון נו אף פעם לא ראיתי אתכם רומנטים
בטח התנשקתם עם עם איזה אתר חדשות...חחחחחח (סתם סתם נפלה עליי רוח השטות)... הנשיקה שלי אתמול היתה כזאת מיוחדת, ממסטלת, ממכרת, אחת כזאת שלא הייתי רוצה שתגמר לעולם, אךךךךךךךךךך מכבה אש אני צריכה כאן ...חחחחחחחח מייק מקווה שהיה כיף עם הקושקושית, רספקטה עם מי חגגת? עמיתוש, מה אתה עשית, נלי,עופר, יללה דיווחים אנשים... שיהיה לכולכם יום מקסים, גם לזה שנישק אותי...

ס'באח אלכיר יא ויז

מבירח עייאדנא מע ס'חאבנא בדארנא, ג'מאעה מוכתלטה ס'חאבי וס'חאב זאוג'י, קאן פי אקל מומתאז ושריבנא קתיר נביד ען ג'ד קייאפנא.... חחח טב וינו ג'וניור בדנא נסמע קמאן 2וס'תו ען אלבוסי

THE WIZARD 55

New member
ג'וניור עדיין ישן הבונבון...

הנשיקה מיסטלה אותו
אבל אתמול הוא אמר לי שהנשיקות שלי יותר טובות משלו...כשיתעורר אני אשלח אותו לכאן
ומה היה בתפריט אתמול?...אני רעבה רצח..

אני מבין מפה לא מעט, שתדע ../images/Emo11.gif

מה היה לנו? בילוי עם חברים, אוכל מצויין, שתייה מרובה... ומי זה בעצם אותו ג'וניור שאנחנו רוצים לשמוע גם את גירסתו לסיפור הנשיקה?

הניב הסורי והלבנוני די דומים, לא? ../images/Emo6.gif

ולמה ג'וניור? (בקול של באסם עם המיציבושי זרקא): תבאעו זע'יר?

יא עיב אלשום יא אבו אמג'ד עזאאא ../images/Emo6.gif

על התבעו אני לא יודע... אני לא הבנאדם לשאול הסורי והלבנוני מאד דומים, חוץ מזה שלסורים יש אינטונציה מצחיקה בדיבור, הם מאריכים סופי משפטים ומעלים ככה את הקול, אבל זה עוד טוב יחסית ללבנונים שהופכים כמעט על A ל-E...

הם גם הופכים OU ל- I..

ואל תשאל מאיפה אני יודע את זה... (רמז - בהתחלה חשבתי ש- Kiss זה נשיקה
)

אני ואשתי שנינו תפסנו וירוס מעצבן...

לה זה כבר מתחיל לעבור ואני עדיין די סובל - לכן היא הלכה בסוף לישון מוקדם כדי שתוכל לקום לעבודה, ולא עשינו כלום
אבל השיר על התנור ממין נקבה חימם לי את הלב

נו יופי... בסוף אני אמצא את הפירוש... ../images/Emo6.gif

זה יכול לקחת גם כמה שנים - אבל זה יקרה..... רגע, אם זו מילה בעלת משמעות "טובה", אין לך התנגדות שאכנה אותך מהיום "עיבה", כן?

למעלה