בוקר מצויין לכולם

בוקר מצויין לכולם ../images/Emo24.gif

היום אני מתחילה יום 10 לאיחור אין שום תחושות מיוחדות רק שיש לי הרגשה שכאילו כל השרירים בבטן תפוסים לי והחזה מתחיל קצת להיות רגיש ככה שזה ככל הניראה אומרת שהמכשפה בדרכה

m i c h a l y

New member
ליאתי

בתור אחת שהמכשפה שלה תמיד מכינה לה הפתעות כאלה (איחור איחור איחור - ומכשפה) אני מאחלת לך מכל כל כל הלב שהפעם זה זה.... בכל אופן, ממליצה לך להתחיל הכנות ל"נחיתה רכה"... אצלי עם כל יום איחור היו עוד ועוד ציפיות, ולמרות הידיעה שהמחזור שלי הוא הכי לא סדיר בעולם - אם אין מחזור תמיד עוד יש סיכוי. בעקבות כך הנחיתות שלי קשות במיוחד (חלקן מתועדות כאן), והפעם הבטחתי לעצמי שלא משנה מה - אני ציפיות לא מפתחת....(אני גיבורה גדולה כ"כ הרבה זמן לפני ...) בכל אופן - מאחלת לך בריחה מהירה מכאן, מיכל.

פּוֹנְג

New member
ליאת??? 10 ימים איחור ואת עוד מצפה

למכשפה? אני מעריצה אותך על קור הרוח.

Gill Gallad

New member
מכשפה??? ואולי לא????

אני לא רוצה לפתוח פה ל-
, אבל זה מאוד מזכיר לי תופעות שהיו לי לפני ההריון. הלוואי שתחזרי אלינו עם בשורות טובות!!!!!!!

אפרסקה

New member
ליאת יקרה, מחזיקה לך אצבעות, יהיה

טוב- גם אם כן וגם אם לא... בהצלחה!

האם עשית פרופיל הורמונלי

והאם קורה אצלך שהמחזור אינו סדיר ? אצלי היו חודשיים שהמחזור קצת השתגע וקיבלתי לאחר 10 ימים. הרופא בזמנו אמר שזה יכול לקרות אבל יותר מאוחר תוך כדי טיפול גילו שאני קצת פולציסטית. זה שהמחזור קצת מתעתע בך יכול לגרום לכך שאתם אולי מפספסים את ימי הביוץ. בכל מקרה אני עדיין מקווה שזה סימן שהביוץ התאחר ואת בכל זאת בהריון... שיהיה בהצלחה !

אלמוג- מה זה פוליציסטית?../images/Emo12.gif

והאם בחורה שהמחזור אצלה סדיר יכולה להיות כזו?

m i c h a l y

New member
נראה לי

שזה מצב שבו אין ביוץ המתרחש בכל חודש באופן קבוע (וזה ממש לא מבוסס) בכל אופן לא נראה לי שיש סיכוי אם הוסת מגיעה בכל חודש באופן קבוע. בפורום של פוריות היו דיונים בנושא.

קודם כל יש הסבר מפורט בפורום

פוריות אבל בקיצור אומר שמדובר בתסמונת שבה מתפתחים הרבה זקיקים קטנים בכל חודש ואף אחד לא הופך להיות מוביל. יש את זהלהרבה נשים והרבה מהן אפילו לא יודעות את זה כי יוצא שהן מצליחות להיכנס להריון בלי טיפולים.

יקירותיי כבר נעשתה בדיקה בייתית

לאחר 4 ימי איחור והתשובה היתה שלילית האם הגיוני שיהיה לי מחזור כל 49 יום?????

אופה3

New member
ליאת היקרה,

קודם כל, את צריכה לבדוק האם זה מחזור שכל הזמן ככה, או לאחר הפסקת הגלולות, או שככה זה כל הזמן, חוץ מזה 4 ימים זה קצת מוקדם, אבל אם לא קיבלת 49 יום, את חייבת ללכת לעשות פרופיל הורומנלי, או בדיקות שקשורות. שיהיה כל טוב ובהצלחה האופה

למעלה