בוקר מקסים וסתווי לכולנו

צודקת אחותי איך את מרגישה ?

קמתי בבוקר והיה כזה חווווווווווווווווווווושך........ קטעים.

רחלילי

New member
גם אצלנו היה חושך....

את בעבודה כעת או בבית? אצלי החתול עמד מחוץ לדלת וילל כמו איזה לא יודעת מה. קמתי והוא לא רצה לא מים לא אוכל לא לצאת. רק רצה שאני בכבודי ובעצמי אשב איתו קצת בסלון. נו שוין. אז כתבתי-עשיתי מטלות של העבודה, בעודי יושבת מול טלוויזיה שאין מה לראות בה (5:30 בבוקר) והוא נח לו ברוגע. ועכשיו כבר לא יכולה לחזור לישון.

fila

New member
בוקר טוב../images/Emo13.gif

מכריזה רשמית על סוף-שבוע

Ronnie*

New member
בוקר טוב! ../images/Emo141.gif

איזה כיף שהגיע סוף השבוע... ויותר מזה - איזה כיף שהגיע הסתיו, העונה האהובה עלי!

rona25

New member
גם אני חולה על הסתיו ועל החורף

אני מתה גם על בגדי החורף שלי
- סוודרים כייפים וצמריריים... והמעיל הצמר השווה שלי שהוא ממש עבה ונסעתי איתו לחו"ל בחורף האחרון....

אתי@

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif אני צריכה עזרה בבקשה

ממישהי שיש לה פוטו-שופ ויש לה כמה דקות פנויות...
תודה, תודה ושוב תודה
מראש

אני כל פעם בשוק לראות את

השעה שבה מתחילים שירשורי ה"בוקר טוב"... כל כך מוקדם... מתי אתן קמות?!? ויותר חשוב - איך אתן עושות את זה? אני בקושי מזיזה את עצמי מהמיטה ב-8:00... כל הכבוד! ואני רוצה את הסוד שלכן כי נמאס לי מהמאבק הזה עם המזרון כל בוקר... אני רוצה לעזוב אותו והוא מושך אותי שוב ושוב בחזרה אליו.... נודניק... בוקר טוב וכמעט סופ"ש לכוווווולן!!! ואני אישית שונאת סתיו.... זו עונת הדיכאון בה מתחיל להיות קר ורטוב... וחושך... ויום קצר... אבל בשביל להיות אופטימית בכל זאת אני מחפשת את הטוב ומצאתי נקודת אור אחת לעונה: מעכשיו לא צריך להשקות את הגינה! הגשם יעשה זאת עבורי!... נסיון עלוב לאופטימיות - נכון!??!? בוקר טוב!

המקום שבו אני עובדת זה ממש

אינקויזיציה ......... מתחילה לעבוד בשעה 7:00 ואז אני צריכה לקום ממש מוקדם...... בלאגן....... בלאגן.......

ממשכימות הבוקר...

אני מתעוררת עם המערכת, רדיו 103 שירים יפים בבוקר ולפעמים שומעת את כותרות הבוקר של העיתונים ואז קופצת מהמיטה. אני מתגוררת בכפ"ס ונוסעת לפ"ת ולכן אני אוהבת להשכים קום, במיוחד בימים שיש התראות ומציבים מחסומים בכבישים, אין לי כח להתקע בפקקים על הבוקר לכן אני מעדיפה לבוא מוקדם שכולם עוד רגועים ושקטים...
יש גם יתרונות, אני מגיעה לפני השעה 7:00 בבוקר ויכולה לצאת בשעות אחה"צ המוקדמות וכך יש לי אפשרות לעזות סידורים אחה"צ.

danonit

New member
אני קמתי עכשיו ../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif

וה"בוס" עדיין ישן... בעבודה זה רק אני והוא אז היום מתחיל מתי שאנחנו מתניעים

למעלה