בוקר מקסים לכולם

בוקר מקסים לכולם../images/Emo24.gif

אני ביום חופש של סידורים ואירגונים
הבן שלי הלך הבוקר לבית הכנסת,חבר שלו עולה לתורה ...הגענו לגיל הבר מצווה
אני מסתכלת בו ולא מאמינה איך הילד שלי גדל כל כך.... ועוד לא נספיק להגיד ג'ק רובינסון וגם תורו יגיע.... בהחלט ציון דרך בחיים (שלו? שלנו?....אני זוכרת את הבת מצווה שלי כאילו היתה אתמול....) אתמול הוא השתתף בקונצרט בבית הספר למוסיקה בו הוא לומד הוא ניגן עם הרכב ואני.... עם דמעות בעיניים מהתרגשות
שיהיה רק בשמחות

שילי16

New member
צהריים טובים

חזרתי מיום ארוך של לימודים מיום מגמה נהנתי כל כך לחשוף את התסריט שכתבתי ולקבל עליו ביקורת זה פשוט ממלא אותי כל פעם מחדש

שילי16

New member
באמת כיף לי

על ילד שבגיל צעיר ראה את אבא שלו טובע בים ומאז יש לו טראומה מהים ובכלל מהחיים, ויום אחד הוא פוגש ילדה שמתאהב בו והוא מתאהב בה ופעם ראשונה מאז הטביעה הוא מדבר ומתמודד עם הטראומה שלו וככה יוצא ממנה ויוצא לדרך חדשה

kikona126

New member
טביעה...

תמיד מזכיר לי נשכחות... זה בעצם מה שגרם לי לכתוב את הספר שאני כותבת... 2 בנות שנולדו לחיים ממצב של מלחמה, ולא יכולות להסתדר אחת עם השנייה.... הלידה בעצם מתארת אותי ואת בת דודה שלי בבריכה... שהדליקו את הזרמים פתאום, היא נסחפה, אני ניסיתי לתפוס אותה ושתינו נסחפנו לעמוקים, המצופים נפלו לנו.... ורבנו מתחת למים. המוזר זה שעד עכשיו אני זוכרת שאז ראיתי את זה מבחוץ...מהצד... מושכות אחת לשניה בשיער כדי לעלות מעל המים לנשום אוויר, ובו זמנית מטביעות את השניה... זה נכון שהתראומה מגיעה בצורה שכזו, לא יודעת אם מהחיים, אבל מהרגשות כן. תודה על ההודעה, זה מעין מסר בשבילי.

זה מרגש..

הילדים ש..לפתע פתאום הם הופכים להיות "גדולים" ואנחנו תוהים, איך זה קורה?, ככה, מתחת לאף, כמעט מבלי שנרגיש הופך הילד לנער מתבגר..
ואין, אין עליה, על ההתרגשות ההיא.. רווית הנחת מהצאצאים.
הלב מתרחב, גואה על גדותיו , מתמלא גאווה... וזה כל הקסם , קסם הזמן..
שתמיד יהיה בשמחות.. בבריאות ובאהבה גדולה..

למעלה