בוקר מקסים לכולנו
א אתי@ New member 17/10/02 #3 אני יכולה להבין שאצל כולם התחיל סוף השבוע ורק אצל איילתי ואצלי - לא יאללה להתעורר יום חמישי היום. צריך להעביר את הזמן מהר, וללכת הביתה לסופשבוע רגוע...
אני יכולה להבין שאצל כולם התחיל סוף השבוע ורק אצל איילתי ואצלי - לא יאללה להתעורר יום חמישי היום. צריך להעביר את הזמן מהר, וללכת הביתה לסופשבוע רגוע...
ג גלגלגלגלית New member 17/10/02 #5 gooooooood morning!!!! אני כאן!!! הנה מגיע לו הסופש!!! יייייייייששששששש!!!!!!! הצעתי לבעלולי את הרעיון של סופ"ש נופש בבית... הוא לא הבין על מה אני מדברת.... גברים.... אם זה לא פרקטי או הגיוני... הם מתבלבלים
gooooooood morning!!!! אני כאן!!! הנה מגיע לו הסופש!!! יייייייייששששששש!!!!!!! הצעתי לבעלולי את הרעיון של סופ"ש נופש בבית... הוא לא הבין על מה אני מדברת.... גברים.... אם זה לא פרקטי או הגיוני... הם מתבלבלים
ד דפי26 New member 17/10/02 #7 ../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifבוקר טוב לכולכן אני לא יודעת מה איתכן אבל לי נותר יום עבודה מלא היום ולצערי גם מחר.
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifבוקר טוב לכולכן אני לא יודעת מה איתכן אבל לי נותר יום עבודה מלא היום ולצערי גם מחר.
ג גלגלגלגלית New member 17/10/02 #12 איזה כיף לך!!!!../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif
H Hadar p New member 17/10/02 #9 ../images/Emo79.gif../images/Emo42.gif"בוקר טוב צוהל הרחוב..." בוקר טוב לכווווו לם! הנה באמת סוף השבוע הגיע ואל תהרגו אותי אבל נדמה לי שהוא הגיע מהר! נדמה לי שכולנו נאמץ את רעיון סוף השבוע בבית לא?
../images/Emo79.gif../images/Emo42.gif"בוקר טוב צוהל הרחוב..." בוקר טוב לכווווו לם! הנה באמת סוף השבוע הגיע ואל תהרגו אותי אבל נדמה לי שהוא הגיע מהר! נדמה לי שכולנו נאמץ את רעיון סוף השבוע בבית לא?
ג גלי ב New member 17/10/02 #10 בוקר טוב וסופשבוע קסום לכולנו../images/Emo23.gif בוקר קסום לכולם.. הבוקר כחזרתי לעבודה לאחר מס´ ימי מחלה...ואיזה כיף - הנה סופ"ש הגיע אז באמת.. סופשבוע קסום ומדהים לכולנו...הרעיון של סופ"ש בבית נשמע ענק
בוקר טוב וסופשבוע קסום לכולנו../images/Emo23.gif בוקר קסום לכולם.. הבוקר כחזרתי לעבודה לאחר מס´ ימי מחלה...ואיזה כיף - הנה סופ"ש הגיע אז באמת.. סופשבוע קסום ומדהים לכולנו...הרעיון של סופ"ש בבית נשמע ענק
ת תוכי New member 17/10/02 #11 ../images/Emo140.gifבוקר טוב ../images/Emo42.gif ../images/Emo96.gif גם אני כאן מוקדם אבל, מפאת חוסר זמן רק עכשיו הצטרפתי אליכן אחל היום
../images/Emo140.gifבוקר טוב ../images/Emo42.gif ../images/Emo96.gif גם אני כאן מוקדם אבל, מפאת חוסר זמן רק עכשיו הצטרפתי אליכן אחל היום