בוקר מקסים רבותי

rucale

New member
בוקר טוב ומואר גם לך!

הי דוד, המון שמיניות באויר : התאריך : 8.8 וגם שעת הכתיבה שלך 8:00, יופי! תובנה שקיבלתי אתמול ממתקשר לו סיפרתי חלום: חלמתי על גשר צר (בו עוברת משפחתי). הגשר מתפרק, קרשים שבורים מוטים מטה ויש ילד אחד שהבטיח לתקן. הוא מתקן בשיטת "השחלת חרוזים". אפשר לסמוך עליו, זו התחושה. או-קי. המסר לי ברור, הוא אישי,עלי לסמוך על אחרים ולא לקחת את כל האחריות לתיקון הבעיות , אך מי ששמע את הסיפור הסביר לי שה"ילד הזה" אמור להיות רופא, כי כאשר חולמים על השחלת חרוזים, זה ריפוי! אגב הילד לא היה מוכר לי כלל. אולי הילד הפנימי שבי? נחמד לא? יש רופא במטוס? יום בריא ושמח רחלי.

רוחלה, התובנה שלי היא - חרוזי תפילה

הנוצרים וגם המוסלמים נוהגים לספור באמצעות מחרוזת את התפילות שלהם. הם רואים במחרוזות דרך לתקשר עם העולמות הערטילאיים. לכן לפי הבנתי האינטואיטיבית הכוונה היא שהתפילות ירפאו אותך, בין אם תספרי אותן ע"י מחרוזת ובין אם לא.

rucale

New member
תודה , תשובות מענינות!

הי, תשובות מענינות וכיוונים עליהם לא חשבתי. בקשר לחרוזים, אני באמת חורזת רבות ל"מגרה" ולכרטיסי ברכה לחברים ומשפחה. בקשר לתפילות, מאוד מעניין! הסבר מאלף! כמה טוב לשמוע דעות . נשמע גם מעשי ובודאי רק יכול להועיל. כל הכבוד גיטה יקרה שאת חולקת עימנו את הידע והתובנה שבך. בעצם את דוקטור ! תודה רבה רבה המון אהבה רחלי.

למעלה