בוקר מקסים

בוקר מקסים../images/Emo13.gif

אתמול הייתי בבני ברק, במשהו שנקרא - "מרתון שידוכים". לא, זה ל-א מה שאתם חושבים. זה פשוט מין צהריים-ערב כזה עם המון הרצאות בנושאים האלו (איך יודעים שזה האדם הנכון? איך לא מערבים רגשות בהחלטה? וכו'). זה היה ככה מ2:00 בצהריים עד 23:00 בלילה. והיה מעניין מאד מאד (היו - הרב דיאמנט, הרב צביאלי בן-צור, הרבנית אלקריף, הרב דודי ברוורמן וכו') וזה כמובן היה מיועד רק לבנות (למה כמובן, בעצם?..) היה מקסים מקסים ומאד מאד פרקטי. למרות שאני קצת חולה הלכתי, וממש ממש לא הצטערתי
אני חושבת שכל אחד צריך לעבור שיעורים כאלו. בטח לא רק דתיים. כי לא היה שם שום פן הלכתי, אלא רק עצות מאד מעשיות ומאד פרקטיות לגבי זיהוי בן הזוג שלך. מומלץ
אגב, היום יש שיעור של הרב נויגרשל ב9:00. יום מקסים

מתנדב

New member
בוקר טוב ומבורך....

אני שמח שנהנית... ותגידי לי סתם לידע כללית, פעם בכמה זמן יש את זה?, והאם יש רק לנשים או גם לגברים?

היא שלחה לי מסר../images/Emo13.gif

לא לך, חומד
אגב, יש לך שם מקסים... מזכיר נשכחות...

תפסיקו לקרוא לי "המלאכית"

אם כבר אז מלאכית. בלי ה. ה ה' הזו זה רק כי מלאכית19 כבר היה תפוס וחסר למי שאני אגלה שלקח לי את הניק-ניים!!!
סתם, תקראו לי איך שבא לכם, העיקר שתקראו
(יא חתיכת דורשת צומי שכמותי
)

חנווווווכה חנווווווכה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מי זו התינוקת המהממת בכרטיס האישי שלך?... היא שלך? ועל זה נקרא - אהבה ממבט ראשון
איזו מותק....איזו מאמי.... כן, נו, אני מאלו שמנהגים בצורה לא הולמת כשהם רואים יצורים מזעריים ומתוקים...

saar7650

New member
חחחחחחחחחחחחחח מתנדב...

אני מבין שאתה מתחיל עם נשים נשואות, הא?...
אגב- אני עדיין המום מהצבע... אפילו לא הלכתי לים וכבר השתזפתי...

saar7650

New member
מתנדב-

סתם צחקתי, ואגב אם הרבנית תנסה להתחנף אליך במסרים אז תודיע לה שהקבקב שהיא זרקה עליי, יחזור אליה בבומרנג...

yoyo10

New member
בוקר קסום../images/Emo28.gif לכל בית ישראל../images/Emo104.gif

רק עכשיו ראיתי שלא איחלתי לכם בוקר קסום

למעלה