בוקר משובח ראסטות ../images/Emo120.gif../images/Emo203.gif
(שערוריה שאין בתפוז אייקון של עלה ירוק שאיננו תלתן...) אז ככה : חמישי האחרון ,חוף מציצים ת"א ,מסיבה -הופעה של חיים לרוז הענק +כמה M.C's מעולים ואני שואלת
איך אני משיגה את הסט שהיה בשעה האחרונה ,ששיאו היה לדעתי קטע רגאיי בניחוח חוואייג' שמילותיו הן משהו כמו : "כאן אצלינו בשכונה התגלגלה המנגינה..." ? (הקטע לא יוצא לי מהראש ,ואני מתחילה לגלות סימנים מטרידים של טרום-טורט בהתנהלותי היומיומית - דהיינו פתאום ללא יכולת שליטה אני חייבת לשיר את במילים הנ"ל באיזה לופ או שניים...) למותר לציין שהתנהגות זו מהווה מטרד לא פשוט לסביבתי הקרובה . אנא חבריי פורום נכבדים ,אל תפנו אותי לפורום תמיכה בהפרעות טורט ( אני מסוגלת להאמין שבמציאות הפורומים ההזוייה קיים פורום כזה) ונסו לעזור לסיסטר במצוקה קשה . שכן ,מין הידועות היא שהראסטות - רחמנים בני רחמנים המה ובכל אח ואחות פועם לו לב ראסטאפרי חם . תודה על שיתוף הפעולה ! ואם כבר כתבתי פוסט אז נצל"ש בעניין אחר : הבנתי שהמסיבות הבאות ב"מציצים" עוברות לימי רביעי .כידוע בימי רביעי מתקיימות גם מסיבות ב"לימה לימה" שבלילינבלום . לא חאראם על כל האומללים שיאלצו לקחת החלטות קשות כל יום רביעי או לחילופין לבזבז אנרגיית ריקודים על מעברים ממסיבה למסיבה ???? פיתרון מישהו ?
(שערוריה שאין בתפוז אייקון של עלה ירוק שאיננו תלתן...) אז ככה : חמישי האחרון ,חוף מציצים ת"א ,מסיבה -הופעה של חיים לרוז הענק +כמה M.C's מעולים ואני שואלת