בוקר מתוק לכול עם ישראל מה המצב?

maruan

New member
בוקר מתוק לכול עם ישראל מה המצב?

שלום רב ברצוני לאחל לכולכם יום נעים יום מתוק ויום שונה משאר ימות השנה . ורציתי לדעת על בית קסלר מה זה מעון?ולמי מיועד קצת פרטים לא יזיקו לא יכול לתאר לכם מה זה להיות בבית עם המשפחה והחדר שלי והדברים שלי והבלגן שלי אני מרגיש בעננים אין כמו בבית. ורציתי לאחל לציבור החרשים שיזכו בדרישותים ויקבלו מה שאנו לא קיבלנו ולראש ממשלת ישראל שבעיני הוא גיבור הוא עשה מה שאף מנהיג לא עשה סילק את הש"סניקים ועל זה אני מאושר גם לא משרתים בצה"ל וגם חיים על חשבוננו מקווה שיהיו בחירות ושרון ינצח ובגדול
|חבוק| חזק לשרון אחלה גבר שיהיה לכולכם יום מתוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק מרואן

maruan

בית קסלר נועד לאפשר מגורים בתנאים הולמים לאנשים רבים שזקוקים למסגרת כל שהיא מצד אחד ומצד שני עצמאות מירבית לחיות חיים רגילים לפי מגבלתם. לדוגמא: לאנשים נמוכי קומה, התקינו את כל הרהיטים מטבח ועוד בדירתם על פי גובהם כך שיהיו להם חיים נפלאים. יש עוד דוגמאות רבות. יגורו במקום כ-80 איש ואשה שחיכו שנים עד לפתיחת המקום. מקווה שרבים נוספים ימצאו גם הם מקום כמו זה להתגורר בו. לא כדי להוציאם מהחברה אלא כדי לאפשר להם לחיות בכבוד. כאשר הורים מתבגרים מאוד ואינם יכולים למרות רצונם לטפל יותר ביקיריהם. זו דוגמא אחת מיני רבות לחשיבותו של מקום כזה. מקווה שכל חלומותיהם יתגשמו במקום זה כמו בכפר תקווה הנפלא.

maruan

New member
ערב טוב גברת אברהמי אני מצטער על

הפיגוע ואני שולח מכאן החלמה מהירה ורפואה שלמה ואני מתפלל שזה יהיה הפיגוע האחרון וזאת תיקוותינו הרי התיקווה בת שנות 2000 כדי שנהיה עם חופשי בארצינו שהיא ארץ ציון ירושלים
שיהיה לכולכם לילה שקטה לילה טוב

maruan

בתקווה שזה היה הפיגוע האחרון. משתתפת באבלן של המשפחות. מחזקת את ידי הפצועים ומאחלת להם החלמה מהירה.

למעלה