צהריים טובים
אני גריאטרית ותיקה, אני גם בשלנית ותיקה ורק אתמול התוודעתי למילה חדשה
בשם "נוקדלי", שזה בעצם בצקניות ואפילו יש מכשיר מיוחד להכנה של זה,
לפני כשבועיים, גיליתי בפייסבוק קבוצה של סבים וסבתות, אין לי מושג איך,
כי זאת קבוצה סגורה, שמיועדת אך ורק לסבים וסבתות, הציעו להגיש בקשה,
להתקבל והתקבלתי, יופי של קבוצה, יש שם כל מיני סיפורים יפים ומענינים,
תמונות מעניינות, התכתבויות נחמדות, אני מאד ממליצה לכל הסבתות פה
בפורום להכנס לזה, אני רק לא יודעת למי לפנות בשביל זה, אז תפעילו
את האסרטיביות ותגיעו, זה שווה,
הבוקר דווקא קמתי מוקדם, אבל לא התחשק לי לכתוב כלום, רק עכשיו,
אחרי ישיבה ממושכת ודפדוף בפייסבוק, נזכרתי בכם,
מינה, יופי לך על המרץ שלך,
הדסה, אני כבר לא מאמינה לך כשאת אומרת שזאת הפעם האחרונה,
שאתם עוזרים לעדי,היא תמשיך לנסות ואתם (יותר נכון רמי), לא תסרבו,
אני מקווה מאד שהוא ואת לא תצטערו על ההחלטה שלו ללכת לשמור
על החיות, אבל אם זה נותן לו הרגשה טובה, אז שווה
ושיתפוצצו מקנאה כל הטרולים למיניהם, שמנסים לסכסך פה ולא מצליחים
.
את החמין שקניתי אתמול חילקתי לחלקים, חלק שמתי בפריזר לשימוש,
מתישהו ואת היתר, חלק אכלנו אתמול ונהנינו, עוד חלק נאכל היום ואם
יישאר משהו זה ייאכל מחר, אז זה לא חמין ישר מהתנור, אנחנו לא מפונקים
ורגילים לאכול אוכל שחומם במיקרו, עכשיו, תוך כדי הכתיבה, בא לי רעיון,
לבשל מחר קצת נוקדלי ולהוסיף לחמין, אתם בטח רוצים לשאול אותי מדוע
לא היום, אז לא בא לי ואתם גם בטח רוצים לשאול, מדוע לא להכין מרק ולהוסיף את זה, אנחנו לא אוכלים מרקים, רק בפסח ובראש
השנה וגם אז לא תמיד.
שבת טובה