בוקר נאה. אני עם הקפה. בודקת, אם

מינהר

New member
יעל, תפתחי פורום מעניין משלך. מה דעתך?

למה לך לקרא את שלנו ולסבול משעמום. אגב, מתי את תהיי גריאטרית, בקרוב?

צהריים טובים

אני גריאטרית ותיקה, אני גם בשלנית ותיקה ורק אתמול התוודעתי למילה חדשה
בשם "נוקדלי", שזה בעצם בצקניות ואפילו יש מכשיר מיוחד להכנה של זה,
לפני כשבועיים, גיליתי בפייסבוק קבוצה של סבים וסבתות, אין לי מושג איך,
כי זאת קבוצה סגורה, שמיועדת אך ורק לסבים וסבתות, הציעו להגיש בקשה,
להתקבל והתקבלתי, יופי של קבוצה, יש שם כל מיני סיפורים יפים ומענינים,
תמונות מעניינות, התכתבויות נחמדות, אני מאד ממליצה לכל הסבתות פה
בפורום להכנס לזה, אני רק לא יודעת למי לפנות בשביל זה, אז תפעילו
את האסרטיביות ותגיעו, זה שווה,
הבוקר דווקא קמתי מוקדם, אבל לא התחשק לי לכתוב כלום, רק עכשיו,
אחרי ישיבה ממושכת ודפדוף בפייסבוק, נזכרתי בכם,
מינה, יופי לך על המרץ שלך,
הדסה, אני כבר לא מאמינה לך כשאת אומרת שזאת הפעם האחרונה,
שאתם עוזרים לעדי,היא תמשיך לנסות ואתם (יותר נכון רמי), לא תסרבו,
אני מקווה מאד שהוא ואת לא תצטערו על ההחלטה שלו ללכת לשמור
על החיות, אבל אם זה נותן לו הרגשה טובה, אז שווה
ושיתפוצצו מקנאה כל הטרולים למיניהם, שמנסים לסכסך פה ולא מצליחים
.
את החמין שקניתי אתמול חילקתי לחלקים, חלק שמתי בפריזר לשימוש,
מתישהו ואת היתר, חלק אכלנו אתמול ונהנינו, עוד חלק נאכל היום ואם
יישאר משהו זה ייאכל מחר, אז זה לא חמין ישר מהתנור, אנחנו לא מפונקים
ורגילים לאכול אוכל שחומם במיקרו, עכשיו, תוך כדי הכתיבה, בא לי רעיון,
לבשל מחר קצת נוקדלי ולהוסיף לחמין, אתם בטח רוצים לשאול אותי מדוע
לא היום, אז לא בא לי ואתם גם בטח רוצים לשאול, מדוע לא להכין מרק ולהוסיף את זה, אנחנו לא אוכלים מרקים, רק בפסח ובראש
השנה וגם אז לא תמיד.
שבת טובה

מינהר

New member
בוקר נאה. אני עם הקפה. בודקת, אם

מזג האויר מתאים להליכה.

מינהר

New member
ציפי, בצקים זה איסור מהתורה, למי ששומר

על משקלו שלא יברח.

מינהר

New member
ציפי, את מתכוונת לקבוצה שנקראת גיל זהב?

ראיתי ששם יש לי כמה מכרים. בקשתי חברות, בפייס.

tamarsharoni

New member
ליעל עם הכוכבית האדומה , ש"הבנות" כאן קוראות לה טרול .

ובכן יעל חביבה , במקום להתלונן על מה שאנו כותבות .כי לדעתך זה משעמם , עשי מעשה ! כתבי לנו מה כן מענין אותך , מה כן היית רוצה לקרוא בפורום שלנו , ואנו נשתדל למלא את רצונותיך , ולענין אותך . יש אופציה למופע ל שירה , בזמנו שרתי במקלחת , ולמענך מוכנה לשיר גם בפורום , אם את אוהבת נשיונל גאוגרפיק ,הדסה יכולה לספר על כל החיות שיש לבת שלהם , איך מטפלים בהם , ואילו תרופות הן [החיות] מקבלות , שגם זה חשוב מואד בגילנו . אני מקווה שגם מינהר , ידידתי הוותיקה , תשמח למופע של רקודי עם על גבי המסך. וציפי , אשר על הבישולים , עם מתכונים מאלפים וטיולים מודרכים, רגליים ,באוטובוסים , מוניות וכסא גלגלים ,בארץ , [בעיקר ברמת גן ]
&nbsp
רואה יעל * , אין שום בעיה , ואין צורך לקטר ולהסתכסך . עם קצת רצון טוב , לכל דבר יש פתרון . שגם לך תהיה שבת שלום ומנוחה , ומרגוע , תמר .
&nbsp

tamarsharoni

New member
יעל שכחתי להזמינך להשתתף בפורום שלנו .

יש כמובן כמה תנאים בסיסיים שאינני זוכרת אותם כרגע .
אך התנאי החשוב ביותר [לדעתי לפחות] , לכתוב מה שמענין אותך , מה שאת רוצה לספר . מי שלא מענין אותו מה שכתבת , שלא יקרא נקודה תמר .

מינה

הקבוצה נקראת סבא וסבתא - הסיפור האמיתי, אם יש קבוצה שנקראת גיל הזהב, אני אחפש ואצטרף גם כן,בקשר לבצקניות, גם חמין תורם לחוסר ירידה במשקל,
נמאס לי לחשב כל פירור שאני מכניסה לפה שלי,בא לי ליהנות מאוכל,
תמר, מה מצב הפנים שלך? אם בעניין תרופות עסקינן, אז כמו שהיית ילדה
ממושמעת והלכת לדוד רופא לקבל את האוגמנטין, אני מקווה שידוע לך שמאד
רצוי ביחד או אחרי לקיחת אנטיביוטיקה, לקחת כדורי פרוביוטיקה, (אפשר לקנות את זה בקופ"ח במוצרי דרך חיים) ,כדי להחזיר
לגוף את החיידקים הטובים, יש כאלה שחושבים שיוגורט מספיק, אז לא ותודה
שהזכרת אותי בהמלצות לדברים הטובים, שהלוואי ובאמת הייתי עושה את
כל זה,
איזה כיף לא לרחוץ כלים, המדיח עושה את העבודה.

מינהר

New member
בעניין פרוביוטיקה, מחקרים אחרונים הצביעו

שזה לא עוזר, רק תורם לרווחיות חברות התרופות. יש לי בקבוק כמעט מלא, אם מישהי רוצה.
בעניין יעל- יש לה רק בקורת, לא נראה לי שתחלוק משהו מעצמה, והיא בכלל חושבת שתפקיד הפורום לשעשע אותה. תמר, כזכור אחד הטרולים גם לגלג על השנאבס שלך.
ראיתי היום ארץ נהדרת, מצחיק ומבדר.

הדסהש1

New member
ציפי ערב טוב..אני באמת דואגת לרמי

אבל זאת אהבת חיו החיות..ואני אבקש את שקד שהצטרף אליו..
וליפעת יש הרבה חברים במושב שיהיו איתו בקשר ויעזרו לו אם יהיה צורך..
לגבי הביבי סיטר באמת לא היינו המון זמן .אבל לא היתה לנו ברירה
כי ליאת לא הרגישה טוב והיא גם לא ביקשה ממנה.מקווה שבאמת זו הפעם האחרונה
שרמי יסכים.לגבי הביבי סיטרים שהיינו צעירים רמי לא הסכים שאף אחד ישמור עלך הבנות רק אימו.והיא כבר היתה מבוגרת מאוד.ועדי הולכת בעקבותיו אין להם ביבי סיטר למרות שבגנים היו כאלה שיש להם.אמרתי לה שתחפש לה כבר.הילדים כבר גדלו רק אריאל עוד קטן אבל לא גורם בעיות..נקווה שהכל יהיה בהסדר..ומי זאת יעל???אנני חושבת שזאת יעלי שלנו..תהני עם הפורום של הסבא והסבתא.לפני שנים הייתי בפורום שכזה שנסגר לאחר מכן..לי מספיק הפורומים שאני מחוברת.רק 3.כאן והגמלאים וחורזים כותבים שאני לא נכנסת הרבה..מפחדת להצטרף לפורום ששוב אהייה תחת עינהם של הכותבים ושוב יתקיפו אותי כמו שעשו כאן לא מעט.ואין לי כוחות נפש להיות מותקפת טולהסביר את עצמי..

tamarsharoni

New member
ערב טוב לכולן.

גם אני , בפעם האחרונה ששרתי במקלחת , היתה במקלחת הציבורית בקיבוץ , משמע לפני 65 שנה.
באשר לפרוביוטיקה , אני , במפלגה של מינהר . זה נראה לי יותר כאנטיפרוביוטיקה . גם אני קראתי את אותו המאמר שמינהר מזכירה , ולמען האמת כבר שנים קודם לכן היו לי הרבה ויכוחים עם כלתי , שהיתה קונה את סוכריות הגומי [דובונים] למניעת מחלות לילדים אבל הילדים אכלו אותן במקום סוכריות . תשאלו למה התוכחתי איתה על השטויות האלו כשיש בעיות הרבה יותר פיקנטיות לויכוחים משפחתים. אז כך ,היות ובכללית הדובונים היו יותר זולים מבמכבי, מדי חודש אני קניתי אותם .
&nbsp

הדסהש1

New member
בוקר טוב לאחר לילה ארוך

ושינה רצופה של 6 שעות לאחר שלקחתי מיד כדור שינה.הם לא היו מודעים לאורכו של הסרט.זה עלתחיו של הזמר קווין פרדי מרקורי
הסרט טוב ומעל אבל לשבת שעתיים בבית קולנוע זה מעל כותותינו.נהננו מאריאל עד שנרדם בסלון.עדי שחזרה העבירה אותו למיטתו.עלמה כבר ישנה שהגענו
ויונתן היה בחדר של הוריו עם הVO D.כך שהיינו עם אריאל ועשינו איתו דברים שאנו לא עושים שהם באים אלינו.הוא הביא ספרים שרמי יקריא לו.וזה היה מקסים לראותם איך הם נהנו.רק הודענו שזה לא יקרה שוב
רמי ממש הרוג
ימשיך לישון עוד שעות.אני הולכת להתקלח ולהכנס למיטה ולקרא את עיתון ידיעות של אתמול..היה כייף אבל קה...

למעלה