בוקר ניפלא לכל חברי הפרום

TAL BAR ZOHAR

New member
בוקר ניפלא לכל חברי הפרום ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

התגעגעתי לכולכם המון !! אני כלכך שמח לראות את הפעילות העירנית בפורום של הרכב הקלאב המוביל בישראל! אני מברך את כל חברי הפורום החדשים ובמיוחד את הוותיקים ! כמו שרובכם יודעים עובר עלינו גל מטורף של הופעות ובית משוגעים ענק שגורם ללחץ רב ולאושר רב !! שמחתי לראות את רובכם בהופעות! "לא לחינם נעלמתי" !! כידוע לכם דודי שרון וג'ואל בהכנות מטורפות ובמיקסים אחרונים לקראת האלבום החדש הקרב ובא!! מרתון של הופעות נוספות מתקרב בינהם :טורקיה,מקסיכו וברזיל ,וכמובן בארץ : פרטים מלאים ופירוט ההופעות בקרוב! שם האלבום החדש של דיוות המועדונים JOUEL שיראה אור אי שם לקראת נובמבר ניתן לפירסום ויקרא : REVERB המון חדש בגיזרה וחם מתמיד!! תנו קצת שקט והרעש יחזור ובגדול!!! דודי שרון וג'ואל מכינים לכם את ה-אלבום ! אני קצר קצת בזמן-אוהב את כולכם נהיה בקשר בהמשך השבוע על פירוט ועידכונים חמים! המשך שבוע ניפלא טל!

גרוזיה

New member
הכלבה של דודי המליטה../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif../images/Emo49.gif../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif

קודם כל ולפני הכללללל עכשיו ראיתי שיקראו לאלבום REVERB וזה השם הכי בומבסטי ששמעתי !!!!!!!!! כלכך מחכה לאלבום הזה שאין לאף אחדדד מושגגג כמה!!!!!!!!! עכשיו קיבלתי ידיעה הורסתתת ומשמחתתתת שהכלבה של דודי שרון (צ'וצה) המליטה ! הגורים כמובן מ (אבא) ש'יק הכלב של דודי המון המון המון מזל טובבבבבבבבב נ.ב טלילההההה איןןן חיהה כזאתתתת !!!! אני רוצה גור אחדדד אמאאא להיתעלףףףףףףף משיק וצ'וצההההה של דודי חייבת גורררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מממממממממממזל טווווווווווווווווווב

אני רוצה גםםםםם גווווווווווווווווווור איןןן למותתתתתתת :O יווווווווואאוו איזה כייףףףףף תעלווו תמונההה שלהםם =]

חיפשתי במילון ומצאתי

יש כל מיני פירושים ,אבל מה שהכי נישמע לי הגיוני זה -הד זה נישמע פ33ה -כאילו מין סוג של הד אם זה זה אהבתי סוףףףףף ומזל טוףףף לדודינקה עם הכלבה גם אני רוצה אחד חחחחחחח

ELIRAN ZOAR

New member
יאאא אלבום פיצוץ שם מטריףף.....טל חזרת!!!!!!

ווי לדודי נולדו גורים קטנים חמודים.. שמילטיפים אותי ומילקקים אותי... ויש להם אף קטן איך בא לי גור קטן חמוד שהולך לים שוחה עם גלגל קטן ומצופים ולדודי יש מלא גורים פיצים שמישחקים ומילטפים ואוכלים .... יא קיפוד קטן?? לא זה לא קיפוד זה נימלה!... חחחח יעקב מואה מזל טוב על הגורים לדודי הדיג'יי המלךךךךך ... מזל טוב על שטל חזר.... ומזל טוב לג'ולה על ההופעה המג'לג'לת ומזל טוב לי ככה סתם כי בא לי REVERB שליטהההההההההה

איזה שם לאלבום פשוט כבר שומעים קלאסיקה

אהבתי מאוד את הרעיון וברור שזה "הד" כאילו דאא הכי מתאים לג'ואלייייי מחכה לאלבום החדש וווווווווווויייייייישוווואוווו מזל"ט לדודי על הגורים הכי יפים שהם פיצים חח

כנסו...

קודם כלללללל איזה הופעות היו באילת של דודי וג'וללהההה אמא למווווווווות!!!! כתבו בעיתון אילתי כזה "ערב ערב" שיצא אתמול שדודי וג'ואל הופיעו באילתתת ומנהל הפלטיניום לא ידע שהם יופיעו גם במועדון הוויו יום לפני אז הוא ביטל להם את הטיסה חזרה הביתה ( כאילו מישהו צריך אותו ) וכתבו שאחרי הסופש ההורס הזה אין אחדדדדדדדדדדד שלא ידע מי זה דודי שרון וג'ואללל וגם כתבו שהיא שמה אותה שמלה כל השלושה ימיםם אבל הוסיפו שלא משנה מהההה היא מהממממתתתתתתתתתתתתת!!!!!! גזרתי את הכתבה ושמרתייייי...!! תיכנסו לאתר ערב ערב אילת אולי תמצאו את זה... אני אחפש ואם אני אמצא אני יעלה.. שבת שלוםםםםםםם!!

oshrikii3

New member
ווווואו איזה תמונה D:

טלללל איןןן עלייךךךךךךךך פשוטטט !! 3>

ציונעע

New member
../images/Emo41.gifלירן, יסמעטה../images/Emo70.gif אומרים לא משו, לא יוצאים!

יצורה.

למעלה