בוקר נעים לכולם! תכנסו לאתר

tatia

New member
בוקר נעים לכולם! תכנסו לאתר

עם אלבום שלי, הכנתי הפתעה קטנה( אבל חמודה מאוד:)), מקווה שהרבה בנות ימצאו שימוש בתיקיה חדשה. P.S. לכל דגם יש תרשים באותו מספר עם אות. האתר מכניס תמונות לא לפי סדר רץ , אז פשוט תבדקו. דרך אגף יש עוד תיקיה וחצי נוספות עם בגדים

ifmi

New member
טטיה, תודה הנסיך שלי ישמח מאוד

עכשיו יהיו לו הרבה זוגות נעליים. אני אתחיל כבר היום בערב. באיזה חוט כדי לסורג?

tatia

New member
ifmi , הנסיך הזה שווה ארון

מלה נעליים:)) כזה חמוד!!

10הילה10

New member
היי איריס...ערב טוב

התמכרתי לגלים...זה ממש מדליק...התחלתי שתי שמיכות-אחת לחו"ל ויש לי עוד זמן עד ללידה ושנייה לחברה שלי שנכנסה לתשיעי ואני נכנסתי להילוך גבוה. מחכה ליום ראשון שתתני לי ציון על העבודה...מקווה שיוצא לי טוב...

leah1010

New member
דברים מדהימים. יש כמה דברים

שאני רוצה לעשות אבל זה רק בתכנון. את נכס מיוחד לפורום שלנו. תמשיכי ותתני לנו עוד רעיונות וחשק לסרוג ולסרוג.

tatia

New member
תודה בנות, שמחתי לעזור.

עושה לי טוב לדעת, שאתן אוהבות מה שאני עושה.

חן4321

New member
לטטיה../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo47.gifאת משהו

haya53

New member
לטטיה

בוקר טוב אני מסחפת בתוך ההפתעה שהכנת לנו את ממש חמודה אבל אני קצת מאוכזבת למה אני לא מליחה לראות הוראות לדגמים. בבקשה מצאתי 2 דוגמאות שהייתי רותה הסבר עבורן בעברית 1. דגם מס' 70976454 - זר פרחים ופרפרים. 2. דגם מס' 709722385 - כפפות צבעוניות. בבקשה תעזרי לי ותפרשי לי את הדוגמה. אני אוספת כפייתים של דוגמאות ואפילו מנסה לעשותן

tatia

New member
קשה לי להבין על איזה דגמים מדובר

תוכלי לתת לי קישור לדוגמאות האלו?

haya53

New member
תרגום בעברית לדוגמא

שלום לך אני מבקשת אם את יכולה לפרש לי את הדוגמא ולתת לי הוראות בעברית איך לסרוג אותה. אשמח אם תעזרי לי.

tatia

New member
לצערי אין לי הוראות בשום שפה לזה

אולי אפשר לעשות כל מיני פרחים דומים לאלו ולראות מה יוצא..

קולית1

New member
פרחים ופרפרים כאלו העלו פה

וגם יש באתר היפני עם הדוגמה ומחברים אותם ראו לטבעת עץ או לעץ מכופף. קולית

למעלה