בוקר נפלא אוטוטו צהריים- אני לא בבית

יוכי68

New member
בוקר נפלא אוטוטו צהריים- אני לא בבית

רוצה להראות לאחותי "הלא בשלנית" איך מכינים עוגה במיקרו ב 9 דקות, אבל אני לא מוצאת את המתכון.......אם תוכלו לעזור לי אשמח. אתמול אכלתי אצל אחותי "הבשלנית": לחמניות אפויות ממולאות בטונה, בזיתים ובסלט עגבניות.יצא טעיםםםםם- מחכה להגיע הביתה ולהכין......מומלץ לקחת לביה"ס או כסעודה שלישית או סתם כך לארוחת ערב.........אדווח בהמשך. כמו כן רוצה להכין לביבות חלביות אלו עם הקמח התופח והאשל..מכירות - האם יש לכן מתכון?

יפית מן

New member
יוכי מתוקה ספישל לבקשתך../images/Emo137.gif../images/Emo137.gif

סופגניות חלביות קלות להכנה וטעימות במיוחד החומרים: 2 קמח תופח קטן(5 כוסות) 2 אשל 2 שמנת חמוצה 2 סוכר וניל 8 כפות סוכר 4 ביצים לערבב בקערה חלבית אופן ההכנה 1)מערבלים יחד את כל החומרים לקבלת בצק אחיד מכסים את הקערה במגבת מטבח ומניחים לבצק לתפוח מעט. 2)בעזרת 2 כפות מעבירים נטפי בצק אל שמן חם ועמוק. מטגנים את הסופגניות משני הצדדים עד שיזהיבו מוציאים בעזרת כף מחוררת ומניחים על ניר סופג מזליפים ריבה ומפזרים אבקת סוכר יוכי-לה אני מחפשת לך את עוגת המיקרו אם אמצא אכתוב בכבודדדדדד

יפית מן

New member
יוכי מצאתי עוגת מיקרו/יוכי

עוגה למקרועוגת 8 דקות החומרים 1 כוס סוכר 1 כוס קמח עוגה(אני חושבת שזה קמח אוסם) 2 ביצים 2/3 כוס שמן 4 כפות קקאו 1 כוס מים רותחים מערבבים לעיסה אחידה והופ..8 דקות במיקרו בתבנית מתאימה למיקרו

רותי410

New member
היי, יוכי, יש לך אחות "לא בשלנית"????????????

מצאתי מתכון ללביבות שביקשת, אבל אני רואה שיפית הקדימה אותי, אז כל הכבוד. לפני שנים ראיתי בטלוויזיה את בתיה עוזיאל מכינה אותן והכנתי. ולהפתעתי, הן הצליחו. השכן שלי כל כך התלהב שלא הפסיק לבקש שאעשה עוד פעם. באמת קל.םך וכשיהיה לך המתכון של הלחמניות הממולאות טונה, אשמח לקבל. אני חולת טונה, כפי שאולי הבנת. תיהני אצל אחותך וחודש טוב

למעלה