יצא מאוד טעים המתכון הוא מעל השולחן ויש להגיש אותו קפוא למחצה זאת אומרת שיהיה במקפיא ולהוציא למקרר שעה לפני ההגשה אפשר גם לאכול ישר מהמקפיא 350 גרם קוקוס פחית חלב קוקוס 200 גרם אבקת סוכר לבשל הכל יחד עד לערבוב מלא והמסת הסוכר לחלק ל2 באחת לשים 1 שוקולד מריר ובשניה 1 שוקולד לבן להניח תערובת חומה בתבנית ולשטח להקפיא 20 דקות. לשטח מעל את התערובת הלבנה לשטח ולהקפיא זהו מוכן. זה מספיק לתבנית אלומינים קטנה ויוצאים בערך20 קוביות קטנות
אך גיליתי שנגמר לי השומשום - אתמול חיסלתי אותם על העוגיות המלוחות וחסר לי גם ממרח שוקולד - יותר קל ונוח להשתמש בממרח מוכן.........אחכה שהבעל יבוא ויקנה. באיזה מתכון את משתמשת לעוגות השמרים?
רק בלי השמן ואני שמה ממרח השחר פרווה או ממיסה קקאו מרגרינה סוכר וקינמון אני לא שמה שומשום כי הילדים שלי לא אוהבים. מקילו קמח אני מכינה 2 רולדות עוגת שושונים אחת ורוגלך כמה שיוצאים.