בוקר נפלא וחתימה טובה לכולנו

מאיוש י

New member
היי הכנתי אתמול בלילה חטיף מקוקוס

יצא מאוד טעים המתכון הוא מעל השולחן ויש להגיש אותו קפוא למחצה זאת אומרת שיהיה במקפיא ולהוציא למקרר שעה לפני ההגשה אפשר גם לאכול ישר מהמקפיא 350 גרם קוקוס פחית חלב קוקוס 200 גרם אבקת סוכר לבשל הכל יחד עד לערבוב מלא והמסת הסוכר לחלק ל2 באחת לשים 1 שוקולד מריר ובשניה 1 שוקולד לבן להניח תערובת חומה בתבנית ולשטח להקפיא 20 דקות. לשטח מעל את התערובת הלבנה לשטח ולהקפיא זהו מוכן. זה מספיק לתבנית אלומינים קטנה ויוצאים בערך20 קוביות קטנות
 

יוכי68

New member
האם את מתכוונת לתבנית חד פעמית קטנה

כמו זו ששמים בה אוכל בהזנה של הילדים?
 

מאיוש י

New member
את יכולה להכפיל ולהכין בתבנית יותר גדולה אבל

לא ממליצה זה ממתק מתוק ומספיק קוביה קטנה ממנו הכנתי את זה לילדים לצום שיעזבו אותי בשקט שיהיה להם מה לנשנש ולסיום הצום לקבל מנה של מתוק
 

מאיוש י

New member
איזה ריחות חבל שאני לא יכולה להעביר

אליכם עוגות השמרים משמינות בתנור.
 

יוכי68

New member
מאיוש, אני בדיוק מתכננת להכין עוגות שמרים

אך גיליתי שנגמר לי השומשום - אתמול חיסלתי אותם על העוגיות המלוחות וחסר לי גם ממרח שוקולד - יותר קל ונוח להשתמש בממרח מוכן.........אחכה שהבעל יבוא ויקנה. באיזה מתכון את משתמשת לעוגות השמרים?
 

מאיוש י

New member
המתכון שלי דומה לשלך

רק בלי השמן ואני שמה ממרח השחר פרווה או ממיסה קקאו מרגרינה סוכר וקינמון אני לא שמה שומשום כי הילדים שלי לא אוהבים. מקילו קמח אני מכינה 2 רולדות עוגת שושונים אחת ורוגלך כמה שיוצאים.
 

מאיוש י

New member
בטח שעשיתי את הקיפול שלך

כשהרולדה תתקרר אפרוס אותה ונראה איך יצא ונקווה לעמוד בפיתוי לא לאכול
 

יוכי68

New member
מחכה לתמונות המרהיבות, אם לא למנה הגונה../images/Emo6.gif

את גרה בצפון?
 

מאיוש י

New member
הנה הנה תתאפקי

לא אני לא גרה בצפון אלא בשפלה הרוגלך כבר בקופסה הולכים למקפיא עד לצאת הצום בע"ה
 

יוכי68

New member
נראה עסיסי ביותר...את שמה הרבה סירופ?

אני מברישה מעט סוכר +מים רותחים + וניל...........נראה 10 תהנו לכם.
 

מאיוש י

New member
לא שמה הרבה סירופ

מברישה פעם אחת וזהו הנה תראי רוגלך חלביים עם חמאה כמה טעים זה יוצא
 
למעלה