בוקר נפלא ויום מוצלח לכולם, מה מתכננים?

ddh1

New member
בוקר אור

אייייייייייי מאז שהפורום התחיל עליתי 2 ק"ג. הם בהחלט לא וירטואלים. נחכה לימים היפים לעשות הליכה עם התאומים. לשבת, הפעם משהו רגוע. לערב שבת: דג נסיכה סיגרים ומרק תימני טוב עם הרבה בשר והרבה ירקות. סלטים:חצילים ברוטב, חמוצי הבית, קישואים מטוגנים. שבת צהרים: סלטים עוף בתנור עם שום ושמן זית תפו"א ובטטות אורז תבשיל זיתים. להיום בערב, שקשוקה עם בשר תמונות בהמשך......... יום נפלא לכוווולם

ddh1

New member
צודקת, לא חשבתי על זה

אני ואוכל מטוגן חברים טובים, פשוט "תאומים זהים מלידה........." חמותי מכינה לנו חצילים כאלה ועוד לפני שזה מגיע לשולחן אני גומרת חצי. מה לעשות? המרחק בין המטבח לשולחן -גדול(1 מטר. נו באמת, לא נהיה קטנוניים...) וצריך לאכול בדרך שלא נהיה רעבים

רותי410

New member
נשמע נהדר. ומבחינתי, זה לגמרי לא רגוע!!

ובקשר לקשר בין הפורום להשמנה - אני אתך!!!

nava17

New member
מה לשבת?

אני מתחילה לנקות עכשיו את הבית לשבת. עוגות כבר הכנתי,בצק לפיתות הרגע סימתי להכין, בקור הזה יקח לו הרבה זמן לתפוח... אז מה נאכל השבת? מרק תימני,פיתות תימניות(גלוב) חילבה,ארטישוק ממולא,קציצות בקר,חמין,עוף במלח,אורז עם תירס,תפוחי אדמה בשקית קוקי. סלטים:סלט תפו"א,חצילים בטחינה,(למרות שהילדים לא אוהבים..)סלט ירקות טריים,סלט ביצים,סלט טונה. עוגות: (אפיתי כבר אתמול)כושית-פרג של פירגה,תפוזים-שיש,עוגיות תמרים מבצק פריך. קינוח:מאפינס שכבות שוקולד של סימה ד.(עדיין לא הכנתי) אשתדל להעביר אי"ה תמונות(למרות שיש לי הרבה ללמוד בנושא העברת תמונות) המשך יום מוצלח לכולן.

למעלה