בוקר נפלא ומופלא לבאי הקפה שלנו

• פותח הנושא wan
  • פורסם בתאריך

wan

New member
בוקר נפלא ומופלא לבאי הקפה שלנו../images/Emo41.gif

שתהיה לנו שבת נעימה . מלאה אור ושמחה וברכות למצטרפים . לעליסה לפוקסי בוקר טוב כמובן לנירה מאקי נונה ברוזה טל הנסיכות שלנו רבקה אם שכחתי אחת מכן תרביצו לי אח"כ..או שתאכלו את כל העוגיות ואל תשאירו לי אפילו אחת בתור עונש
בית קפה לתפארת. תשמור עליו עד שאחזור.

פוקסי99

New member
פנים כאלו רק בתמונות

ואנו אמורים רק לשמוח. תמונה זו צולמה בשוק הפישפישים ביפו פוקסי

מאקי

New member
בקר יפה..

אני תיכף הולכת לאופה.. שאפה לי לחמים טריים להבקר.. לחמי שאור עבודת יד ללקוחות שלי. אחר כך אעבור בוואדי שאהוב עליך כל כך.. אקח בשר אצל הקבוע קצת ירקות ואלך לעמל בקרי.. אשוב לעת צהרים ואני לא אוכלת יותר עוגיות. השמנתי מכל האוכל הזה. יוגורט ומים. טוב גם כרנולה ושוקולד. שבת יפה

נירהמ1

New member
../images/Emo39.gifבוקר טוב חברתיים../images/Emo24.gif

wan את נכנסת (בגלל הפרשי השעות) עוד לפני שמורידים את הכיסאות. קפה של שחרית?

wan

New member
די נירה אי אפשר ככה../images/Emo99.gifתביאי

עוד... נו מה אפשר לעשות? אצלנו השמש חרוצה...

מאקי

New member
שששלום תוכית..

מה שלום הילדושה????????? 8 חודשים? או שטעיתי..

תוכי

New member
../images/Emo189.gif אכן כן

8 חודשים לא להאמין איך שהזמן טס הנה הבונבונה
ששולחת לכולם ברכה לשבוע טוב

מאקי

New member
יייייייייוווווו איזה בובית.... אם

אני שמה תמונה של התינוקת שלי פה.. היא מחרימה לי את המחשב.. טוב היא חילה.. שבוע טוב למעין לאמאשלה וגם לאבאשלה..

תוכי

New member
../images/Emo51.gif חחחח

עד שזו תהיה חיילת יש לי עוד קצת זמן של "מנוחה" תצחקו אבל אין לי מנוחה היא פותחת לי מגרות במטבח הולכת לזכוכית במזנון רוצה להציק לעציץ בקיצור לא משמעם בבית משפחת התוכים תודה על האיחולים שיהיה שבוע נהדר לכולם (מאקי- אני מקווה שפתוח אצלכם בפורים - יש לי חופש ואנחנו באיזור הצפון)

מאקי

New member
לנו היה וידאו.. ממש ממש בהתחלה של י

ימי הוידאו בישראל.... שנת 86.. ככהשהבן שלי חשב שהוידאו זה אחלה מקום מחבוא.... לכסף.. לאנשי לגו ומה שאת לא רוצה.... מגירות? היהחדר צעצועים ששם הייתי מבלה איתם בימים שלא היינו בלונהגל הם ואני או שלא בגן שעשועים.. גרתי בגולן ואבא שלהם היה בצבא.. אז אני והם כייפנו.. טיילנו כל השבוע.. וגם בשבת... אבל מאפריל עד אוקטובר 4 פעמים בשבוע הם ואני בלונה גל.... היה .. רטוב.. פורים אני פה.. ויש סדנאות ילדים מתוכננות.. טוב לא בשבילה אבל יש.. ואני מתחפשת... בחיי. שבוע טוב

תוכי

New member
יופי

מקווה שנבוא ואם כן מעיין תהיה מחופשת אמא מחפשת לה תחפושת נחמדת

wan

New member
תוכיהיא מדהימה../images/Emo99.gifאוי מחכה בקוצר

למעלה