בוקר נפלא ומקסים
, ברור שלכולם

Tami661

New member
בוקר נפלא ומקסים../images/Emo42.gif, ברור שלכולם

יום ראשון היום... הממממ... ברור שיש לו "הילה" משלו
אבל בואו נאמר שהיום ראשון הזה הוא בהחלט מיוחד במינו
גם כי זה יום ראשון שאפשר להתרפק בו על האתמול וגם כי זה יום ראשון שפותח שבוע של ראש-השנה, של הספינינגטון השלישי, של רכיבות לחיים ונוספות, של הרבה דברים טובים שיבואו לכם "בהפתעה"
אז נשתמע עוד היום, כן?

Gspin

New member
בוקר טוב לכולם

אחחחח...תקופת החגים, עוד יום ואני מתחיל להשתגע...כל המשפחה ביחד בחדר אחד (גם בערב חג וגם בחג)...צרחות....שרון/ביבי...רעש...זוועת האלוהים... חליל, הולכים לבראסרי?

אחשלי...

מכיר מכיר את הזוועה.. גמני לא מחבב.. יללה בראסרי הולך... ערב ראה"ש נברח ביחד מהארוחה המשפחתית... ראש בראש... אחרי זה נלך לתפוס משו בארליך?... ומשם ארבעתנו לים... בקבוק יין עליך..

ארליך?? ../images/Emo45.gif

דנזל בודהה בלאומליך ג'וליאני GB Vox בלנד ועוד אני הולך לחרוש את כל אלה ועוד כמה החג הזה.וכמובן שיום שלישי יש את טיאסטו.

מה זה אין לך עם מי ללכת??

קדימה תצטרף אלי.זה יהיה לי לכבוד.יש לי הרבה מקום ברכב.

מסתבר שגם ג'וקים מבלים...

יפה יפה.. דנזל אני אישית רק בימי שני אז הפלייליסט על העמדה כלבבי, אחלה מקום במיוחד עמדת ההשתרללות הסודית למעלה.. לא לא זה.. בודהה-בר אחלה פלייס מכל היבט ויש ויש שמה כמה וכמה היבטים והיבטות, VOX היה מועדון הבית של משפ' אבד רבו וחליל היה יקיר המקום עד שלפני מס' חודשים גילי מדר נדד משם הלאה והעניין נדד איתו, אני אישית לא מקבל את זה מקראחנות במרפסות. באשר לתובנותי הצנועות.. אתה מוזמן להכיר את שושנה ג'ונסון, את למינה, את אברקסס, את סקוט, את שחיתות, וכמובן את שיא הסנובה העדכנית הברקפאסט-קלאב ועל האחרון אתה מוזמן לדלג. מועדונים.. הסוכריה היא קפה ברזילאי, אבל לצערי מהדבר האמיתי יש כיום בעיר הגדולה רק אחד ולא הייתי מתגאה בו, אמהמה זה מה יש... האומן. כמובן שיש עוד עשרות מידי ומיני קלאבים בעיר איש איש וסגנונו..

אני קבוע בימי שני בדנזל.

זה היום היחידי ששמים בו האוס מעולה כלבבי.עמדת השתרללות? על מה אתה מדבר?
. בבודהה בר יש אחלה מוסיקה,ויש שם הרבה היבטות.קצת מפריע לי סוג ההיבטים שיש שם אבל בסדר. אני נמצא הרבה גם בריוונדל-לפעמים הוא קצת משעמם אבל אוכלוסיה ברמה ועם קצת מזל וה-DJ הנכון יש גם מוסיקה מעולה.יש להם משקה מדהים שנקרא ענבימסקי שהוא המצאה שלהם.חזק,מפיל אבל טעים. בברקפאסט קלאב הייתי פעם אחת שבוע שעבר ואכן סנוביה. את השאר אני הולך לבדוק,תודה על ההמלצות.

המממ... דנזל...

עולה לקומה למעלה... יש שם כמה חדרים ושירותים אחד החדרים... יש בו פינת כורסאכריותמיטה שכזו... חמוד... ואם אתה שם בשעות לא מאוחרות ומפוצצות אז למעלה ריק... ...

בוקר נפלא ושנה טובה

לראשונה מזה שנים הצלחנו
את החג איננו חוגגים בחוג המשפחה
אנו נהיה משני בצהריים ועד רביעי בערב,בחוף מסויים בכנרת(חליל אתה אמור להכיר
).מי שרוצה לברוח מוזמן להגיע.לאחד החופים הכי מוצלחים בכנרת.כל יום משעה 1400 תצוגה מרהיבה של קייט סרפינג. הצל והמיקום עליי.

tenis boy

New member
צהריים נהדרים... ../images/Emo121.gif../images/Emo121.gif../images/Emo121.gif

יש שמועות שמנהלת הפורום ויושביו יעלמו ממנו בקרוב לטובת הספינינגטון השלישי...וישאירו כמה נפשות תועות מאחור... יען כי כך החלטתי לשוב לביקור קצר...
אשמח לשמור על השמנת...אההההה...הפורום...כשלא תהיו
או במילים אחרות...יהיה בלאגגגגגגגגגגגגגגגגגגן

ספינינגטון....

בריכה...שמש...ספינינג...מוזיקה...ריקודים...קצת סקס אם יהיה לכם עוד כח... כולי קינאה שלא אוכל להיות שם.(בודק דיל אכזרי לטוס, להיות כמה שעות ולחזור...שששששששששששש)

Tami661

New member
יאללה... שחק אותה! תראה לנו עד כמה

הקשרים שלך חזקים משלנו
גם אנחנו נטוס... אבל בכביש (...ששששששששששששש
)

למעלה