בוקר נפלא ושבת שלום לכולכם

מאיוש י

New member
שבת נפלאה לכולם../images/Emo24.gif

לא הספקתי לענות אתמול למי ששאל אותי על האלבום אני כבר לא זוכרת מי.היה יום מטורף הבן עם דלקת ראות,הקטנה עם ברונכיט ואינלציות ,רצנו לצילומי ריאות אתמול. בקיצור......מי אמר שהוא אוהב חורף?????????????????? איחס בכל מקרה שבת נפלאה לכולם.

רותי410

New member
אני שונאת - אבל שונאת - חורף. ורפואה שלמה

לילדים. שהשבת תביא לכולכם רגיעה.

מאיוש,

סליחה שזה קצת בהצתה מאוחרת, אני שאלתי על האלבום. אני מאחלת למשפחתך רפואה שלמה, כי זה הכי חשוב.. וגם אני בעד הקיץ החמים והנפלא.. שבוע טוב

ddh1

New member
בוקר אור ושבת נהדרת לכולם

גם אצלנו כל המשפוחה חולה. מהילד הכי גדול- הבעלול ועד הכי קטן..... אממה, צריך גשם. ונקוה לכמה שיותר...... תהנו לכם בשבת הזאת. תתכרבלו טוב בשמיכות ותהנו עם הילדים במשחקים הכיייפיים, כשבחוץ יש ברקים ורעמים ואתם בבית חם ונעים. שבת של שלום לכולכם!
דינה

מאיוש י

New member
תודה מתוקות../images/Emo23.gif

והרבה בריאות גם לך ולמשפחתך, דינה. אכן צריך הרבה גשם אבל זה לא יגרום לי לאהוב אותו יש לי טבלת יאוש עד ה21 למרץ שזהו התאריך של תחילת האביב אחחחחחחחחחחחחחחחח הקיץ האהוב

הרבה בריאות לכל החולים שבת שלום

לכולם. אני יותר מתחברת לקייץ , שמש, ים שמיים כחולים. אבל גם בחורף אני בהחלט מצליחה להנות כשקר בחוץ וגשום ובבית חם ואם יש ריחות של תבשילים מהבילים אז בכלל כייף. וכמובן ספר טוב. ובכל חורף יש דבר ברור אחד- שאחריו מגיע הקיץ. אז שבת גשומה (אם כבר חורף שיהיה מים) וחמימה לכולם!!!

ddh1

New member
תודה מאיוש יקרה

אני אוהבת את האביב כל כך. למרות שלצערי בארץ אין כל כך אביב ואין הרבה סתיו. אבל הפריחה פה זה משהו מיוחד. אנחנו נוהגים לסוע כל שנה לגבעת התורמוסים בפריחה שזה משהו מדהים בפני עצמו..... שלא תחשבי אני לא של החורף אבל הגשם כל כך חשוב לנו וגם מסמל כל כך הרבה בין הקשר של הקב"ה לעם ישראל. שצריך באמת להתפלל על כל טיפה שיורדת. ובהחלט כמו גולדה, אני אוהבת שמש, ים, טיולים לייליים בקיץ,נחלים ומפלים והמון מים זורמים. לגבי התאריך שבחרת, זה לפני פסח או אחרי. כי כבר התחלתי להסתכל בלוח שנה ואמרתי לעצמי שהשנה אני חייבת להתחיל לנקות אוטוטו. אני שונאת את הנקיון של פסח אבל אין כמו אחרי הדלקת נרות בפסח והרגשת הנקיון מכל פינה.... ממש נקיון נפשי ופיזי כאחד...אח פסח.... טוב נפסיק לברבר, נשיקות דינה

רותי410

New member
גם אני לחוצה פחד, בגלל פסח

כל שנה אני מבטיחה לעצמי שאתחיל בניקיונות עוד לפני פורים. דברים שעושים באיזי, סידור הארונות, הספרייה וכו', ואחרי פורים יהיה לי זמן לניקיונות הקשים יותר. אבל איפה, אפעם אין זמן, ותמיד אני נזכרת כעשרה ימים לפני פסח ועובדת כמו מטורפת, ולליל הסדר מגיעה עם הלשון בחוץ. אולי השנה, אם ירצה השם, אני אנסה להגשים סוף סוף את התכנון המקורי. (ואז יהיה לי משהו טוב להוסיף לרשימה של גולדה!! חחח.)

יפית מן

New member
בוצהרים טובים אני לא לחוצה אני בבית מלון

כל שנה לפסח אני ובעלי נוסעים לבית מלון לפסח וסוגרים את הבית עם אנחנו נשאר בבית כל ילדי יתנחלו אצלי כולל הנכדים ולמי יש כח לכל זה,כל היום המקרר לא נח סוגרים פותחים נון סטוף ואני במטבח לא יוצאת משם ואף אחד לא עוזר אצל האשכנזים באים לשויגר לנופש אז למה לעזור עם מבקשים התשובה היא באנו לנוח(על חשבוני כך שנאדה אנחנו מציבים עובדה בשטח כל אחד בביתו הוא. יוכי האם שמעת על בית מלון בהשם:כנרת ספא?לשם אנחנו הולכים לכל שמונת הימים אולי אפשר יהיה לפגוש אותך יוכי אשמח מאוד..זה נחמד להפגש פנים אל פנים הייתי רוצה להפגשאם כולכם בהזדמנות שיתאפשר . ביום שישי חויתי את רעידת האדמה בבהלה חשבתי שקרה לי משהו ואני בדקתי את עצמי וראיתי שאני לא רועדת עד שנכנסתי לווינט וראיתי שהיתה רעידת אדמה ונרגעתי עכשיו ראיתי בחדשות און ליין שילדה בת 10 חזתה את הרעידת האדמה ואמרה שבעוד 9 ימים תהיה שוב רעידת אדמה נחיה ונראה ושיהיה לכולנו"ותשקוט הארץ 40 שנה"אמן ואמן
בזכות הצדיקים

למעלה