בוקר נפלא לכולםםםםםםם
O oisdvib New member 6/1/04 #6 אין עלייך. הבאת אותי למצב שאני אומרת איזה תמונה היום. איזה יופי של תמונות. כל הכבוד.
נ נופר א New member 6/1/04 #7 ../images/Emo20.gif../images/Emo141.gifבוקר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif גם אני כל יום מתלהבת מחדש מהתמונות, ממש כייף לראות אותם על הבוקר!!!!
../images/Emo20.gif../images/Emo141.gifבוקר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif גם אני כל יום מתלהבת מחדש מהתמונות, ממש כייף לראות אותם על הבוקר!!!!
מ מאקי New member 6/1/04 #13 כלב היא רוצה...את גרה קרוב אלי.. אשאיל לך לברדור שחור ומחונך שאוהב בתים שמבשלים טוב.. הלילה אכל את הלחמניות חמאה של יניבניב שנותרו (מכוסות) במטבח להבקר
כלב היא רוצה...את גרה קרוב אלי.. אשאיל לך לברדור שחור ומחונך שאוהב בתים שמבשלים טוב.. הלילה אכל את הלחמניות חמאה של יניבניב שנותרו (מכוסות) במטבח להבקר
O oisdvib New member 6/1/04 #15 לזה אומרים מזל של כלב לא פחות ולא יותר, מה הוא בחר לו לאכול. זאת רמת חיים. וואלה שלומית, קילקלת את הכלב שלך. לאן ברחת בבוקר, מה קנית?
לזה אומרים מזל של כלב לא פחות ולא יותר, מה הוא בחר לו לאכול. זאת רמת חיים. וואלה שלומית, קילקלת את הכלב שלך. לאן ברחת בבוקר, מה קנית?
מ מאקי New member 6/1/04 #16 בזבזתי זמן............. חחחחחחחחחחחחחחח והכלב קלקל אותי.. איטליגנט. מתי את רוצה אותו?? מה זה יפה פסל