בוקר נפלא לכולם למרות כל הבלאגן

tsipi35

New member
אור ../images/Emo42.gif

מה שלומך? מה מעשייך? את לומדת? עובדת? חיילת? מה מה מה?

אור בת 18

New member
ציפי נגעת לי בנקודה רגישה...

א.שלומי מצויין... ב.אני "לומדת" ב-י´ב ג.לא עובדת ד.לא חיילת ה. מה מה מההההההה חיחיחיח אני מתגייסת באוקטובר ולא עבדתי מעולם (אם תוכלי לארגן משהו... חיחי) אני לא כל כך כבר לומדת אני בשלבי פרישה למה נמאס לי... מה איתה ציפיל´ה????

tsipi35

New member
אור - תנצלי כל רגע

אני נשואה + 3. יש לי תאומות בנות 13.5 וילדה בת 7. עובדת כמזכירת מנכ"ל במפעל מתכת במעלות. ועושה חיים בכל רגע פנוי שיש לי

אור בת 18

New member
אני מנצלת כל רגע...

תאמיני לי משתדלת לנצל כל רגע... יש לך תאומות???? יש לי גם אחות תאומה חחחחחח את יש לך חיים טובים נראה לי בלי עין הרע טפו טפו חמאסה שום בצל בעל הנס בן פורת... חיחיחיחי תיהיי בריאההההההההה

tsipi35

New member
אור תקראי טוב והפנימי

את החיים הטובים או החיים הרעים אנחנו יוצרים בעצמנו. לא מקובל עליי שהישהו אומר איזה חיים חרא יש לי או החיים שלי בזבל. כל אחד צריך לקחת את עצמו בידיים ולדאוג לעצמו ולמשפחתו ולא לחכות שמישהו יבוא ויתן לו איזושהי מתנה או עד שהטוטו או הלוטו יגיעו. בתור אחת שהיא יתומה מהורים מגיל 11 החיים שלי היו יכולים להראות אחרת אם לא היתה לי טיפת שכל ישר. אם הייתי מרחמת על עצמי כל הזמן לא היה נשאר לי זמן לדאוג לחינוך של עצמי ולכלכלה של עצמי. אני חושבת שאם הוריי היו חיים היום ורואים לאן הגעתי בכוחות עצמי ובלי טובות של אף אחד הם היו מאוד מאוד גאים בי. בקיצור, סיפור חיי הוא ארוך מאוד ולא מתאים לי לפרסם אותו פה בפורום אז בכמה נקודות רק רציתי להבהיר לך שאת החיים שלנו אנחנו יוצרים במו ידנו.

אור בת 18

New member
ציפי קראתי והפנמתי...

אני יודעת שת´חיים הטובים או הרעים אנחנו יוצרים בעצמינו ולא התכוונתי להעלות נקודות כאלה רגישות בחייך... אני מצטערת על הורייך ותאמיני לי שכלמה שאמרת לי אני מודעת לזה אבל אני אגיד לך תודה על הכל בכל אופן...

למעלה