בוקר נפלא לכולם/ן

תוכי

New member
בוקר נפלא לכולם/ן ../images/Emo55.gif ../images/Emo75.gif

ובכן ברצוני לאחל לכולם/ן חג שמח שנה טובה ומתוקה
שנת בריאות
שנת ביטחון
שנה של הגשמת חלומות
הברכה ממוענת לחברי/ות הפורום בארץ ובחו"ל

תמרה*

New member
מצטרפת לברכות לשנה נהדרת

שיהיה בה רק טוב לכולם. (מצטערת על מיעוט הביקורים שלי פה, אני כרגע במנוחה בבית עקב כאבים בבטן שנובעים כנראה מזה שאני "רצה" יותר מידי ופחות מידי נחה)

אתי@

New member
../images/Emo104.gifשנה טובה ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

חברים יקרים מאחלת לכולכם, למשפחותיכם וליקרים לכם... שתהיה שנה טובה ומתוקה
שנת הצלחה ושגשוג שנה של בריאות טובה
שנה של שלום וביטחון
שנה שתתמלאנה משאלות לבנו לטובה
ושהיה לכולנו רק טוב
אתי

ayush

New member
גם אני! שנה טובה ../images/Emo75.gifומתוקה ../images/Emo74.gif

הילית*

New member
בוקר טוב ונפלא ! ../images/Emo13.gif

לא הייתי פה כמה ימים כי יש לי לחץ נוראי בעבודה ואני לאחר תקופה של כחודשיים של עשרות מצגות שהייתי צריכה להעביר (אתמול היתה האחרונה לתקופה זו) ואני מנסה להספיק הכל ...! לפני שאנחנו נוסעים לחו"ל. הנסיעה מתקרבת בצעדי ענק וזה עושה אותי ככל שעובר הזמן יותר אופטימית שלאחר הלחץ הנוראי הזה תגיע השלווה... בהזדמנות זו אני רוצה לאחל לכולכם שנה טובה, שנה מלאה באופטימיות, באהבה ובהרבה שמחה !!! שלכם, הילית

fila

New member
גם אני מאחלת../images/Emo24.gif

לכל החברות היקרות שמצאתי פה...
שתהיה לכולן שנה טובה ומדהימה שתמיד תזכר לטובה
שנה של שקט
שנה של ריגושים
בריאות
אושר
עושר
ולכולנו חופשים וטיולים כאוות נפשנו - אמן!
שלכן fila

סיגל2

New member
מצטרפת לברכות השנה טובה לכולן

ושהשנה הבאה תהיה טובה יותר מהשנה הקודמת, שנת בריאות, שלום וביטחון ושנת אהבה לכולנו סיגל

נופר30

New member
שנה טובה

שנת אושר ברכה ואהבה סבלנות וסובלנות והרבה הרבה שמחה

kisses

New member
בוקר טוב וברצוני להצטרף לברכות |דבש

שתהא זו שנת שלום
שנת אחווא
שנת שיגשוג
שכל משאלותיכם יתגשמו אמן ואמן
לאמהות שביננו ולאמהות שבדרך שתצליחו אמן ושההריונות יעברו בשלום ושנצרף לחוג שלנו עוד יפיופיים ויפיופיות כמו מיקה שלנו
שנה טובה ומתוקה לכל בני ובנות ישראל

rona25

New member
ברכת שנה טובה לכולם ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

היום הזה התחיל רע והמשיך עוד יותר רע (לא אשתף אתכם בפרטים המזעזעים אבל רק אומר שזה קשור לפקידת הבנק המטומטמת שמטפלת לנו במשכנתא) ראשית רציתי לומר לכולכם/ן תודה על האוזן הקשבת, הפירגון הגדול והעצות המצויינות שיש בפורום המקסים שלנו. הצטרפתי מאוחר אליכם ואני יודעת שכולכן מכירות את השאר ממפגשים ומפורומים אחרים אבל למרות זאת התקבלתי בזרועות פתוחות ואני מרגישה חלק מכן בכל ליבי ולפעמים מספרת לכן דברים שלאט מספרת לאחרים שלא יבינו כמובן. אז לאחר פתיחה מרגשת אני רוצה לאחל לכולנו שנה טובה, שנה מלאת אושר, שימחה, עבודה (לא קשה מדי), שנה של הריונות וילידם (רק למי שרוצה כמובן), של שגשוג כלכלי ושקט בטחוני והכי חשוב - שנה של אהבה גדולה!!!
שלכם רונה

אביבית1

New member
חג שמח ../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

אני מאחלת לכולנו שנה טובה ומתוקה כ
. שנה של בריאות, שגשוג, הצלחה, שמחה, אושר, עושר. שנה של שקט ובטחון.
וגם להגיד תודה לכולן על זה שאתן מקסימות

מאי26

New member
מצטרפת לברכות לשנה החדשה... ../images/Emo74.gif

אמנם גם לי היה יום שהתחיל רע (עמדתי משך שעה בפקק ממחלף שבעת הכוכבים עד גלילות - מרחק של מספר קילומטרים בסך הכל, בגלל זה כמעט איחרתי לדיון שהיה לי בבית הדין אצלנו, וכשרצתי לדיון שכחתי את המשקפיים באוטו, ומכיון שלא יכולתי להופיע עם משקפי שמש פשוט הופעתי בלי משקפיים ולא ראיתי כלום חוץ מאשר כמה כתמים של צבע שיצגו את הנאשמים שלי, את השופטים ואת התובעת...) אבל עכשיו זה עבר, יום חמישי בערב, ולפנינו סופשבוע ארוך (אם כי עדיין קצר מדי לטעמי...), אז באמת שיהיה חג שמח, ושנה טובה ותצברו כוחות בחג לקראת כל הפרוייקטים הרבים המחכים לנו בשנה הקרובה - אמהות וקריירה וזוגיות ובכלל ניווט במרחב המטורף הזה שלנו...

שריל

New member
וגם ממני שנת אהבה, בריאות, ביטחון

והכי חשוב, המון ילדים!!!

nikit1

New member
שנה טובה ומוצלחת!../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif../images/Emo55.gif

למעלה