בוקר נפלא לכולם

ציפורוש

New member
בוקר נפלא לכולם ../images/Emo13.gif

אצלנו דברים זזים לאט, אבל יש התקדמות.. היינו ביום חמישי ברבנות ביישוב שלי, ועבר ממש פשוט ומהר. הרב אדם נעים, ולא היו לנו שום בעיות בכלל, ובאותה הזדמנות שהלכנו, אבא שלי אסף שני חברים שבאו להעיד שאני רווקה, והלכו. זהו, קצר וקולע. פעם הבאה שנגיע לרבנות, זה אחרי החתונה, לתת להם עותק של הכתובה, ולקבל תעודת נישואין. וחוץ מזה, אנחנו עדיין רוצים למצוא מקום ללמוד ריקוד קרוב לנתניה, וצריך לקנות לבחור בגדים ונעליים, וצריך טבעות ועיצוב חופה. (וזר וקישוט אוטו שאני שוקלת לעשות לבד) זהו בנתיים, ושיהיה לכולם יום כיפי

שירי71

New member
יום טוב גם לך, הכל נשמע פשוט ויעיל

לפי איך שאת מתארת את זה. שימשיך לך ככה...

*שיר

New member
בוקר טוב ציפ! ../images/Emo42.gif

יופי שעניין הרבנות עבר בקלילות.. שאר המטלות נשמעות פחות בעייתיות, אם כי הן גוזלות הרבה-הרבה יותר זמן...

אתי@

New member
לא כדאי לקשט לבד את האוטו

כשחברה שלי התחתנה קישטנו לה את האוטו והכל עף ברוח כשהם נסעו...
חוצמזה, לקשט אוטו עולה בערך 100-200 ש"ח ולנו זה לקח 4 שעות (4 בנות), ככה שנראה לי יותר שוה לשלם ולחסוך את כאב הראש...

ציפורוש

New member
אז לא נראה לך רעיון טוב?

חשבתי לתת את מטלת הקישוט לאחים שלי, כי זה נראה לי משהו כזה כיף ומיוחד, גם אם יתבלגן אחר כך (כמה מהר זה עף לה מהאוטו? ) וזה גם טיפה מגבש יותר מאשר לתת למקום מיקצועי. ואני חושבת ללכת לחנות פרחים לקנות הרבה פרחים ולהרכיב לי זר לבד, כי המחירים על זר (וגם על קישוט אוטו) הם סתם ניצול, כי העבודה והחומרים ביחד, לא עולים כמו המחיר שלהם..

אתי@

New member
לדעתי תוותרי

זה עף לה ברגע שהם עברו את ה - 50 קמ"ש, אבל אולי זה בגלל שלא שידכנו מספיק חזק את הסרטים, או שעשינו משהו לא מספיק טוב. קחי בחשבון שגליל סרט רחב עולה כ - 35 ש"ח ואת צריכה שני גלילים (שיהיו שני צבעים!). אם תמצאי מקום שיעשה לך את הקישוט ב - 100 ש"ח (יש כאלה) זה לא יהיה הפסד כ"כ גדול. בעניין הגיבוש: אולי תארגנו טורניר טאקי משפחתי...???
לגבי הפרחים זה באמת ניצול, ואם את חושבת שאת יכולה לעשות סידור יפה - אז למה לא? אני בעד.

ציפורוש

New member
טוב.. 100 שקל זה באמת לא הרבה..

ונצטרך ללמוד לשחק טאקי.. אני צריכה רק להחליט איזה סגנון וצבע זר אני רוצה.. מצד אחד, זרי ורדים זה מקסים (העגולים, כמו מהתמוות של תמרה) ומצד שני, זרים גדולים וצבעוניים... ומצד שלישי- זר מפרחי בר... יש כל כך הרבה אפשרויות.. ומה בכלל עושים עם הזר כשנכנסים לחופה? אם נכנסים עם שתי האמהות, אז איפה שמים את הזר? באוזן?

אתי@

New member
טאקי אחלה משחק

ולגבי זר, לדעתי זה תלוי בסגנון של השמלה. אני לא מכירה את השמלה שלך אז קשה לי לייעץ לך, sorry...

*שיר

New member
גם אני התאהבתי בזר של תמרה

נראה לי נהדר וככה גם יהיה לי מה לעשות עם הידיים. אני חושבת שכשהולכים לחופה לא נותנים ידיים לאמהות אלא משלבים ידיים ואז אפשר להחזיק את הזר ביד.

גם לדעתי עדיף שתוותרי על עניין

הקישוט לבד. בשביל 150 ש"ח תתני למישהו שיודע לעשות את זה. חבל על הזמן והבלאגן.

מזאלונה

New member
לדעתי זה גם לא רעיון טוב

אמא שלי הציעה לקשט את האוטו, אבל ביום החתונה גם ככה כולם נרגשים ועצבניים, וזה נראה לי מיותר. אנחנו סגרנו עם חנות באלנבי על קישוט האוטו וזר בשבילי תמורת 250 שקלים - מחיר ממש סביר ותמורת זה קיבלנו אוטו מקושט בדיוק כמו שרצינו וזר נפלא, בדיוק כמו שחלמתי עליו.

שושקה@

New member
אני חושבת ההפך...

תלוי מה יותר חשוב - שהאחים שלך יהיו מבסוטים וירגישו שהם תורמים לחתונה (ובזה מעניקים לך ומראים לך כמה שהם אוהבים אותך) או קישוט לרכב? במילא, לדעתי, כל ענין של הרכב המקושט לא ממש חשוב (כלומר, לא חשוב כמו שמלה, עצוב חופה ואפילו זר) ובמילא אף אחד לא ממש שם לב לדבר הזה (זה חוץ מהפדיחות של לנסוע בתוך העיר באוטו, שבדרך כלל מקושט בטעם מזעזע וכולם מסתכלים...). בקיצור - לא בגלל הכסף, עדיף לתת לאחים או לחברים לעשות משהו בשבילכם (זה בתנאי שהם באמת רוצים, אם לא חבל על הזמן) - ואפשר בהחלט להתייעץ ולקבל טיפים ממישהו מקצועי - איך לעשות שהסרטים לא יעופו.

ציפורוש

New member
את יודעת מה, אני פשוט אשאל את האחים

ואם הם יחשבו שלקשט את האוטו זה כיף, אני אתן להם, ולא אקח ללב אם הכל יעוף, ואם הם לא ממש יתלהבו, אני אתן למישהו מיקצועי. ואת ממש צודקת. הכיף זה מה שחשוב, בעיקר בדבר כמו קישוט האוטו, שזה לא דבר כל כך עקרוני.

ציפורוש

New member
וכמה שמתחשק לי לנסוע על אופנוע

מקושט..
אבל אני פוחדת על השמלה והתסרוקת..

שושקה@

New member
את יכולה לחפש קסדה כמו של אסטרונאוט

- כזאת עגולה וגדולה שתשאיר את השיער במקום... סתאאם. בתור אחת שרוכבת על קטנוע ומודעת לכמה שזה מסוכן - לא היית רוצה לקחת את הסיכון הזה ביום החתונה... אבל אני מכירה מישהו שמשכרי סוסים ומרכבה מדליקה לכניסה לחופה...

ציפורוש

New member
יש לנו בעיה.. החופה על הגג, בקומה

שלישית, ואלא אם הסוסים והכרכרה יוכלו לטפס במדרגות, או להיצטופף במעלית, זה יהיה קצת קשה...

למעלה