בוקר נפלא לכולם

פנינוש./

New member
בוקר נפלא לכולם../images/Emo24.gif

שולחת לכם את אהבתי על כך שאתם תמיד מפרגנים, חמים, ושופעי עיצות טובות. מאחלת לכולם השגת המטרות ושמירתם . בריאות טובה אושר ושמחה. ממני המיואשת

פנינוש יקרה בוקר טוב גם לך

למה היאוש נשמה??? מה מי מו למה??? עד עכשו ראיתי אותך מחזיקה "את התורן" כל כך יפה... תגידי עוד מילה אולי אצליח לעזור. שלך, דליה.

RomiVais

New member
למה מיואשת???

שום דבר לא כזה נורא יקירתי!!! תתעודדי....... תחשבי על משהו חיובי וזה ישפר את מצב רוחך. יום טוב, רומי

שלגיה**

New member
תודה על האיחולים פנינוש

אבל למה מיואשת? ספרי שנוכל לעזור,הרי כתבת לנו מי אנחנו "מפרגנים,חמים,שופעי עצות" בואי תעזרי לנו לעזור לך להשיג את המטרות שלך ולשמור עליהם,כמו שכתבת. יום טוב שלגיה

היי אביחיל

לעולם אל תתיאשי פשוט אסור בתכלית. תודה שאת דואגת לי כלכך הרבה ומפרגנת לי תמיד. מחזיק לך אצבעות להצלחה

ronnymp

New member
ולי יש שאלה הכי מקורית שבעולם .....

למה מיואשת
איזה מקוריות - אה ....... רוני

אביחיל יקירתי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ניסיתי לענות לך הבוקר... אבל כהרגלו המחשב זרק אותי החוצה.. אז נסעתי למוסך.... טוב.....מה שרציתי להגיד שמאז שהתחיל החורף החורפי הזה יש יותר מדי כאלו שמתייאשים/נתקעים/רבים או שונאים או זורקים או מחביאים את המשקל...(כן , אני ממש ברוגז עם המשקל הדיגיטלי הדפוק שקניתי בהמלצת שלגיה)........ אזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז........... בואו נקים את אגודת המיואשים ונחשוב על דברים שניתן לעשות..... מה דעתכם??????????

שלגיה**

New member
אורית,אולי נקים אגודה אופטימית יותר

אולי נקים אגודת ה"מצליחים לעבור את השמנת החורף בשלום" או "אגודת מחביאי המשקל" או "אגודת הברוגז עם המשקל" (מה זה צריך להיות ברוגז...??) או אולי נקרא לעצמנו "אגודת מתן בסתר" (מתן בסתר לגוף שלנו כשאף אחד לא רואה..) הכי טוב,אולי כשקצת קשה להתקשר לחברה מבינה וטובה ולהגיד "קשה לי עכשיו" אתמול עשיתי את זה לפהי בולמוס...והיא אמרה לי לשתות 2 כוסות מים כוך עשתי ומיד יצאתי להליכה...נכון שאח"כ קצת התפרעתי עם האוכל (אכלתי קצת יותר מכל דבר בארוחת ערב) אבל היתה לי מודעות שונה ותחושה אחרת,מה שאין לי בכלל כשאני בבולמוס. אגודת התומכים-זה השם? מה את אומרת?

למעלה