בוקר נפלא לכולם

פנינוש

New member
בוקר נפלא לכולם ../images/Emo39.gif ../images/Emo65.gif

שמחתי לראות את כל ההודעות שלכם. ואני רוצה להגיד לכם תודה רבה שאתם נמצאים כאן בשבילי ובשביל האחרים. אני סןף םןף עשיתי סוויץ ומשנה קו מחשבה לגבי דברים שקודם לא וויתרתי והתעקשתי עליהם והיום תודה לאל וגם לכם .סוף סוף אני מתחילה ליישם את המוטו שלי " אם איו אני לי מי לי ואם לא עכשיו אמתי" פתגם של הלל הזקן שנכתב לי בספר הזכרונות שלי בכיתה ח´ לפני עידן ועידנים . ואני כתבתי אותו בדף האישי שלי כשנכנסתי לפורום .והיום תודה לאל פשוט הפנמתי אותו.. שיהיה לכם יום נפלא מלא שמחות קטנות והנאות צרופות בתודה אביחיל

lia*

New member
בוקר טוב גם לך מתוקה!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif

ולכולם !! אחרי שבוע של עצירה בירידה היום הגעתי ל פחות 10 ואני ממש מאושרת!!!(אחרי שלושה שבועות ויום) השבוע התחיל לזוז לי משהו... רומי היתה לי צמרמורת כשקראתי שלא זיהו אותך בקניון- כ"כ התרגשתי בשבילך!! תמשיכי כך חמודה! שיהיה לכולנו בוקר נפלא ויום משגע!! אוהבת אותכם ליה

RomiVais

New member
פנינוש וליה יקרות!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

פנינוש, הפורום הזה הוא באמת מתנה משמיים, ועוזר להמון אנשים. אני שמחה לשמוע שסוף סוף עשית את הסוויץ, אני בטוחה ששינויים לטובה יביאו רק דברים טובים איתם. ליה - כל הכבוד ומזל טוב על 10 הקילוגרמים!!! שמחה מאוד מאוד בשבילך!!!!
זה היה באמת מוזר שהיא לא זיהתה אותי, בעיקר בגלל שאנחנו מכירות עוד מהצבא, ואילו את, שלא ראית אותי אף פעם - זיהית אותי ישר!!
שיהיה גם לך יום משגע!!! רומי

למעלה