בוקר נפלא לכולם
מה אתם

sagiberg

New member
בוקר נפלא לכולם../images/Emo42.gif מה אתם

קוראים או מתכננים לקרוא בסוף השבוע ? אני עם רשת המים של דוקטורוב (סופר אמריקאי מעולה) ועם ספר הילדים סוד האנדים

סנדרין

New member
שוליית הרוצח. ../images/Emo142.gif

אני בעמוד 200 ומשהו, והוא מתחיל להיות מעניין
.

סנדרין

New member
*רותם בעמוד 400* ../images/Emo142.gif

הוא קצת איטי, אבל אני מחבבת אותו. אור לקרוא
. (אגב - את באה למפגש מחרתיים?)

משי22

New member
שולית הרומח../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif

איזה ספר מדהים. ספר שקוראים אותו שלוש פעמים לפחות...

אור כרגע מיטלטלת בין ספרים...

היא סיימה את The Devil and his Boy (סוף סוף אנטוני הורוביץ עם סוף כמו שצריך. הוא כנראה היה מאוד חולה כשהוא כתב את הספר הזה) והיא מתלבטת אם לעבור עכשיו ל"שוליית הרוצח", "המשכוכית" באנגלית (היידה לונדון!), The Muddle Earth או לקרוא בפעם החמש-עשרה את בשורוטו (נורא בא לי אבל אני משתדלת לחכות כי אני רוצה לקנות את זה באנגלית, אז למה לבזבז קריאה סתם?)

משי22

New member
אני התחלתי עכשיו סוף סוף../images/Emo20.gif

לקרא שיר של אש ושל קרח, רק כי הרבה המליצו לי את זה. מה אתם אומרים, זה יפה?

Britush

New member
אממ, כמעט כלום. ../images/Emo9.gif

עד כמה שזה נשמע מוזר - אין לי מה לקרוא. אין אף חנות ספרים באיזור (ונאסר עליי לנסוע באוטובוסים - הורים דאגניים, אתם יודעים איך זה), ואת רוב הספרים שבספרייה כבר קראתי. בשבועיים האחרונים קראתי את "סודות ההצפנה" (די לאט...), אבל בתחילת השבוע סיימתי אותו; ואין לי עוד ספרים שלא קראתי (חוץ מכמה שנראים משעממים להחריד, וסביר להניח שגם לא אקרא אותם לעולם...). אז קראתי השבוע שוב את רוב סדרת "נרניה", היה נחמד מאוד. אבל הצרה היא שכשקוראים ספר בגיל 16, בניגוד לגיל 8, קולטים פתאום כמה הדמויות שטוחות... ובעקבות דיון שהיה כאן לפני כמה זמן, על אלמנטים נוצריים בסדרה, התחלתי לראות בכל דמות, מקום וקטע הקבלה לנצרות, וזה גרם לי לרצות לצעוק על הסופר (זה לא היה אפשרי במיוחד, אז במקום זה התלוננתי באוזני כמה אנשים במסנג'ר
). ועכשיו אין לי מה לקרוא לפני השינה. זוועה שאין כדוגמתה.

The Mad Hatter

New member
טוב,

אחרי כמעט חודש שהספר אצלי (טסתי באמצע, אז יש לי תירוץ) סיימתי סוף סוף את "האפר של אנג'לה" (!!!). ספר יפה ביותר. ראיתי חלק מהסרט כשהוא שודר בערוץ שתיים באמצע הלילה, אבל נאלצתי לעזוב בשלב די מוקדם מטעמי עייפות ולאורך הקריאה תהיתי כל הזמן איך נראו חלקים שונים בסרט. אני צריכה לתפוס אותו מתישהו. עכשיו התחלתי את "חיי מיכאלנג'לו" בקצב איטי (הגודל שלו לא מעורר אצלי חשק מיוחד לקריאה. זה החום, אני חושבת) ותוך כדי- פעם שלישית את vilette כי התגעגעתי.

1אריאדנה

New member
הא? חיי מיכלאנג'לו?

לדעתי הוא ממש נורא, הפסקתי בעמוד חמישים בערך. והתירגום גרוע עוד יותר, לא הייתי מסוגלת לקרוא את כל הדיאלוגים האיומים האלה.

RainDrop

New member
ובכן,../images/Emo80.gif

בשעה טובה ומוצלחת, הצלחתי להשיג את "המצפן הזהוב" מסדרת "חומריו האפלים". הוא ממש נחמד בינתיים.
על המדף עוד מחכה לי Dragons of a Fallen Sun מסדרת רומח הדרקון. קניתי אותו באנגלית בעיקר בשביל לשפר את האנגלית שלי במהלך החופש, וגיליתי שהוא הרבה יותר קשה מהארי פוטר באנגלית
למעשה, התחלתי אותו כבר מזמן, אבל כנראה שאעשה איתו הפסקה עד שאסיים את "המצפן הזהוב".

sweet barbie

New member
צודקת../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

קראתי את שניהם והם ממש ממש מומלצים

"המצפן הזהוב"

קראתי את "המצפן הזהוב" ונהניתי מאוד. רציתי לקנות את ספר ההמשך, "הסכין המעודן", אבל החשק נחלש משהתברר לי שעליי לממן את הקנייה מכיסי הפרטי, ולא מכיס ההורים...
האם מישהו שמע, במקרה, על הנחה מדהימה על הספר באחת מהרשתות?

RainDrop

New member
../images/Emo80.gif

אני כבר לקראת הסוף. ככל שאני קוראת ממנו אני נהנית יותר. אחד הטובים שקראתי. אין הרבה הנחות על ספרי פנטזיה, למרבה הצער. נסי לנצל קרובי משפחה אחרים (אני, למשל, ניצלתי את סבתא שלי) או חכי ליום ההולדת (אם הוא לא רחוק מדי).

RainDrop

New member
../images/Emo80.gif

אני כבר לקראת הסוף. ככל שאני קוראת ממנו אני נהנית יותר. אחד הטובים שקראתי. אין הרבה הנחות על ספרי פנטזיה, למרבה הצער. נסי לנצל קרובי משפחה אחרים (אני, למשל, ניצלתי את סבתא שלי) או חכי ליום ההולדת (אם הוא לא רחוק מדי).

למעלה