הכנתי קציצות בתנור, צ'יפס בתונר- נדבק מתכון חדש של ירכיים בבצל עם מיץ תפוחים מקווה שיהיה טעים רוטב לפסטה עוד מעט אטגן שניצלים ואכין אורז באים אלי 3 ילדים שיהיה מה להכין והשאר אקפיא שיהיה לי מה לאכול
2 כפות שמן זית 3 בצלים פרוסים דק ל טגן 10 דגון עד שמתרכך ןמשחמים אצלי לא השחים ק היה זהוב להוסיף 2 שיני שום פרוסות דק לבשל על אש קטנה עוד 5 דקות להוציא מהסיר/מחבת 2 כפות קמח מתובל 8 ירכים בלי עור לצפות את העוף בקמח להוריד את המיותר לטגן 10 דקות להפוף 300 מ"ל מיץ תפוחים טבעי כף רסק עגבניות להוסיף לסיר לקרצף את התחתית מכל מה שנדבק להחזיר את הבצל לבשל עוד 30 דקות עד שהרוטב מסמיך והעוף מבושל היטב לא אכלנו את זה נכנס ישר למפיק ליום שישי עם אורז