בוקר נפלא לכולם

בוקר נפלא לכולם ../images/Emo42.gif

מה שלום כולם? איך מרגישים? אצלי הכאבים מתגברים, אבל..... מצב הרוח השתפר פלאים (והרבה בזכותכם!) החלטתי להתחיל לעשות דברים למען עצמי - אתמול ישבתי בבית קפה עם חברים, אחרי תקופה ארוכה מאוד שלא עשיתי את זה... על הבוקר הגיע אלי זר פרחים לעידוד המורל (איזה כיף לקבל פרחים על הבוקר!!) והבטחתי לחברה טובה לעשות לפחות 3 דברים נחמדים למען עצמי עד סופה"ש (שלא תחשבו שהיא תוותר לי!!) בכל אופן, למרות הכאבים הלחץ קצת ירד... מומלץ בחום
גדול לכולם ויום משגע אירית

קאריני21

New member
איריתי!! ../images/Emo24.gif

שלום שלום שלום!!
דיווחים מהעבודה : השעה 11:50. נהיה לי קצת קר פה. אבל בסדר. אני שורדת. שלחתי אולי 10 מיילים לבוס שלי שיבדוק את הפקס שאני אמורה לשלוח. כל פעם יש לו משהו חדש להגיד.
חוץ מזה, אני בסדר. מוסיקה ברקע. החברה לעבודה יושבת מאחורי. מקשקשות מידי פעם. היום יום הולדת לאבא שלי. מה לקנות לו? יש הצעות? אוף בוס קרציה. אני צריכה לשלוח פקסים ואחר כך לצאת מהמשרד עם המזגן ... ללכת למשרד השני שהוא בכלל במקום אחר ... והוא ישלח אותי לעשות דואר
בחום הזה. פוי. בעעע. טוב לא חשוב. אני אעדכן אחורי זה.
ענקי לאירית ולכוללללם!

ל3

New member
הי אירית

אני מאוד שמחה לשמוע שאת דואגת לעצמך- כל הכבוד. אני בטוה שאם מנוחה נכונה גם תרגישי יותר טוב חיבוק גדול שירי

הי שירי....../images/Emo140.gif

עניתי לשאר הבנות ובדיוק תהיתי מה איתך.... הזכרת לאחרונה גם כאבים ועייפות... מה קורה עם זה, מתוקה?? מקווה שהכל טוב וממליצה בחום על שיטת הפינוקים העצמיים - היא עובדת עלי יופי....
אירית

ו.... ../images/Emo5.gif

מה עם ההומוגלובין??? מקווה שהוא לא שכח שהוא עומד לפני תחרות רצינית... מתי משדרים גמר טורניר הומוגלובין שירי-הדר????
אני מקווה ששניהם מתכוננים כמו שצריך....
המון המון

ל3

New member
אירית החמודה

תודה על הדאגה
. הלוואי והיה לי זמן לפנק את עצמי. אני כל כך עמוסה בעבודה ומטלות שאני לא יודעת מה לעשות קודם. אני קצת יותר טוב מאתמול. אתמול הייתה לי כזו חולשה שבקושי יכולתי לזוז אך לקראת הערב התאוששתי. אני מסתובבת כל הזמן עם חום נמוך אך פחות כאבי פרקים. יהיה טוב

האלו האלו ../images/Emo55.gif

ומה עם כל מה שכתבת לי לפני כמה ימים, ואני מצטטת: ** לגבי יסורי המצפון, בכל פעם שאלה יעלו תעצרי רגע ותגידי לעצמך- "רגע, העולם המשיך לנוע גם כשנחתי ועכשו אני מרגישה הרבה יותר טוב כך שזה השתלם, כי כדאי לעשות את הדברים כשיתור רעננים וגם התוצאות תהיינה בהתאם"** למדתי מכם שלפעמים, למרות העומס, צריך לעשות פסק זמן ולדאוג קצת לעצמך!!! בוא נעשה הסכם... לפחות פינוק קטן אחד בכל יום...

ל3

New member
בהחלט כן

והיום נרדמתי לכמה שעות טובות אחר הצהריים כי כבר לא יכולתי אבל בבוקר אני בעבודה ואני לא יכולה להרשות לעצמי לנוח. ואחר כך ביית זה להכין מערכי שיעורים. אבל בין לבין אני בהחלט נחה

המממממ... מתנה לאבא..../images/Emo77.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

גם אני תמיד מתלבטת. בפעם האחרונה עשינו לו (אני ואחיי) מתנה בשותף עם אמא ושלחנו אותם לסופשבוע במלון (אפשר גם איזה צימר במקום שקט...). הם מאד נהנו. תחזיקי מעמד בעבודה וצפצפי על הבוס
בי, עדית

gaia20

New member
אירית חמודה

שמחה לשמוע על ההחלטה שלך להשקיע קצת בעצמך משום מה, אני לא מצליחה לעשות אייקונים, כנראה בעיה נוספת במחשב שלי, מיני רבות.... אז תדמייני שיש בהודעה חיבוקים!!!

מה קורה, חמודות??

הדרי - מה עם החום והכאבים? מקווה שיש הקלה!!
ו... שיחקת אותה עם הפסיכומטרי!!
בקצב הזה של העלאת הנקודות, עוד יצטרכו להמציא ציון מיוחד בשבילך!!!
(השתמשתי במלא אייקונים, על חשבון אלו שאת לא הצלחת לעשות....
) קאריני - למרות הבוס המרגיז, נשמע שיותר טוב לך בעבודה... אני שמחה!! בקשר למתנה לאבא שלך.. המממ... תמיד הייתי גרועה בדברים האלו.. מה הוא אוהב?? יש את "המתנות הסטנדרטיות לגבר" (אפטרשייב, חולצה וכו'), שתמיד מצילות, אם אין רעיון; ויש לפי טעם/אופי/עיסוק/צרכים של הבנאדם, למשל, אבא שלי התחיל ללמוד לאחרונה שיאצו ומסז'ים, אז קניתי לו ערכה בהתאם... (היה קצת מוזר לקנות את זה לאבא שלי, אבל התגברתי!!
) ויוי - מה עם החתונה הקרבה? מתרגשים? גמרנו עם ההכנות?? שיהיה המון
וכיף לך וכמובן לזוג הצעיר...

קאריני21

New member
שיאצו?

ווווווווואאאאאאאאאאההההההההה........... אני למדתי 3 שנים שיאצו. וזהו. שם שלי סיים שיאצו כבר
עכשיו אני עובדת בשביל להרויח כסף ואז אני רוצה לקנות מיטת טיפולים ולהתחיל לעשות טיפולים
מי רוצה לבוא??????

3VIVI

New member
הסכם פינוק אחד ליום מקובל עליי|כלני

ההכנות ניגמרו וכעת צריך לדאוג לסידור הראש מחינת הלחץ בכדי לעמוד בכבוד ובכל מה שצריך ונדרש בערב הזה. תודה מתוקה -אירית ומקווה שבאמת יהיה לנו כייף בסופו של דבר.

../images/Emo24.gifהי אירית,

איזה רעיון מעולה זה להחליט לעשות דברים כיפיים בשביל עצמנו כשמרגישים זיפת (וגם כשלא....), אני מאמצת את הרעיון! יום של כייף לכולם
, עדית

למעלה