בוקר נפלא לכולם

בוקר נפלא לכולם

אנחנו לא תמיד יכולים לשלוט במה שקורה בחוץ, אבל אנחנו תמיד יכולים לשלוט במה שקורה בתוכנו! מה זאת אומרת מבחינתי? ברגע שמשהו קורה בחוץ וזה גורם לי להרגיש רגשות שליליים או תחושות שליליות אני יכולה לשלוט בהם ופשוט להתעלם מהם או למחוק אותם ולומר לעצמי: אני חזקה,אני שווה ועוד ופה מתחילה השליטה ההחלטה להרגיש אחרת ממה שנהוג לקחת שליטה על חייך

Ofra m

New member
הרגשות ה"שליליים"

הם גם רגשות והם לא מופיעים סתם,חשוב להיות קשוב להם ולהיות מודע לעולם הפנימי שלך,לפי דעתי מאוד חשוב לזהות את הרגש הלא נעים כשהוא מגיע למשל הכעס,מה שיפה אמרת אנו צריכים לשלוט בכעס ולא הוא בנו, צריך לדעת איך להתמודד איתו,מה אני עושה שאני כועסת אבל אחרי שהתגברתי על הכעס חשוב לי לשאול את עצמי מאין הוא הגיע למה אני כל כך כועסת ולפעמים אני מגלה דברים שממש לא היו קשורים למה שחשבתי שבגלל זה אני כועסת,ואז מה שקורה הוא שאני לומדת יותר על עצמי וכשאני מודעת יותר קל לי יותר,רגש שאני מנסה להדחיק ולהתעלם ממנו לפעמים יכול לחזור כהתפרצות ללא שליטה ולכן צריך לתת לו מקום ולנסות להבין מאיפה הוא מגיע.

ניפלא הוא בוקר חייך

מיבחינתך זה אומר להקשיב לנפש המדריכה שלך שבתוכך היא דואגת ליחסים שייש לך איתה את צריכה הדרכה טובה וקצרה מישם את כבר תיסתדרי

בוקר אור

אתה כל כך צודק אני מאמינה שאם תחייך אנשים ייחייכו איתך גם אם הם עצבניים

למעלה