בוקר נפלא לכולנו

מוחמד5

New member
בוקר נפלא לכולנו ../images/Emo141.gif

שיהיה לכולנו המשך יום מקסים. שבוע אחרון לרמדאן, חבל.. חבל.. השנה הרמדאן היה מיוחד בשבלי, נהניתי מכל רגע . הרמדאן הזה החזיר אותי להרבה רגעים מהילדות,ילדות יפה ותמימה. נושא אחר, משהו שאפשר להתגאות בו http://www.bokra.net/?cGF0aCUzRGFydGljbGUlMjZpZCUzRDMzOTk0 יום מקסים לכולם.

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב מוחמד, בוקר טוב עולם..

בוקר טוב גם למייק הקטן... התעוררתי מוקדם מידי..רצוצה בגוף, אך מאושרת מתמיד יום יפה לכולם

junior gong

New member
ערב טוב בונבונה

מה קורה נשמה קטנה שלי? אוח כמה אני חולה עלייך כמה. וויזי.....משהו קטן.......כמה פעמים אני צריך להגיד לך כשאת מתקשרת אל תתחילי את השיחה עם " קוקי קוקי, מומי קוקי.....גה גה גה גה, מי אוהבת אותך מי? קוקי מוקי? מי מי? " אני לא ילד בן ארבע כפרה עלייך, עוד מעט חסר רק תבואי ותדחפי לי מוצץ לפה, מרוב שאת מדברת אלי ככה הבוס נכנס אלי היום אומר לי בוקר טוב מייק אמרתי לו קוקי מוקייייי מי מי בוקר טוב קוקון קטן מי? כמעט פיטרו אותי, מה זה? אאאאאךךךךך בונבונה שלי. בואי קבלי חיבוק התגעגעתי אלייך כל היום, מואההההההההההההה.........כפרה על האדומה שלי שאני כל יום נהיה גאה בה יותר ויותר, מאמי את הכתר שלי. ערב טוב לכולם, מוחה קרמיסימו גלי זאוס דרגון מייק השני עמיתוששששש וכל הפורום.

THE WIZARD 55

New member
קוקי קוקי מוקי קוקי, גה גה גה גה

מי אוהבת אותך, מי חולה עליך, מי מי מי מי אקוצי'י קוצ'י, פוצי פוצי... מתה עליך מייק, מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה אהבת חיי היחידה. אךך מינאק..אלבי מאת
אני גאה בזה שאתה גאה בי.............מואהההההההההההההההה

זאווס

New member
בוקר טוב עריהודים

על זה נאמר כבוד למגזררררררררררררררררררררררררר יום טוב לכולם

THE WIZARD 55

New member
בוקר בוקר..תתחילי לנקות..

כל שעה תבואי לפה ותספרי מה הספקת
אני בינתיים יושבת רגל על רגל, נס קפה, סתלבטיה של החיים.. אךך החיים הטובים..

מותר לי

New member
../images/Emo178.gif

אם תמשיכי לצחוק עלי... תיזהרי!
אהה, ואת הנסקפה תשמרי לעצמך, ביומיים הקרובים אני הולכת לחיות על טהרת התה

THE WIZARD 55

New member
באב אל חארה

אז מה כל כך מרתק שם?.. ראיתי פרק אחד בגלל שכולם מדברים על זה..לא התלהבתי בכלל פעם היו סדרות טובות, של המצרים בעיקר, אל עטאר, זאת סדרה ברמה..לא הפסדתי פרק.. או שהיה עוד משהו, על ההוא שהתחתן עם 4 נשים...אני סנילית לשמות.. סדרה ירודה ובכל זאת זכתה לכתבה בהארץ..

זאווס

New member
האמת שגם אני לא מבין על מה כל המהומה

נסיתי לראות לעקוב להבין לא התחברתי
ומה שמצחיק אותי בכל העניין שהצופים דוחקים באימאם המסגד בו הם מתפללים לסיים מהר את התפילות אולי הסדרה הזו תביא את השקט והשלום לאיזורנו

מוחמד5

New member
אני מכורררררררררררררר

לבאב אל חארה , זו הפעם הראשונה שאני רואה סדרה כה מרתקת ומעניינת, כי העבר מעניין אותי, צורת החיים הישנה , השכונה,הקרבה,הכבוד,ההתלכדות, המסורת.. כל זה מרתק אותי. הבנייה,הבתים והסמטאות,החנויות,הליבוש,הרהיטים,.. והכי חשוב אלשהאמא אל ערבייה. כמובן שאני נגד חלק לא קטן מהמנהגים שאפינו אותה תקופה, כמו הקלות בה ניתן להתגרש מהאישה,מעמדה של האישה והצורה בה מוצגת האישה. הצילום מושלם,התפארוה מדהימה.. אמממ בס שוי אל מוסיקה לא טעמי. בכל אופן אני רואה גם את הסדרה אל דאלי (יש טענה שזה סיפור אמיתי ) על איש מצרי פשוט שהגיעה לפסגה. בוקר טוב יא אהל אל חארהההההההההההההה

THE WIZARD 55

New member
אחלה סדרה זאוס, נמלטים ראית?..

לא תוכל להפסיק לראות..אם תראה פרק ראשון...

זאווס

New member
ואיך בלי הכוכב של האלופה

יהודה לוי הידוע בשמו סער פדידה ביוגרפיה יהודה לוי (גם: 'מאסטר' יודה לוי) הינו ילד נגבי קטן שהבדואים חטפו בשנות ה-80. כשהוא גדל בצל האוהלים ועבד בתור ציד בן 8 והשקה את הגמלים, שר לעצמו והחל לחרמן על עמודי האוהל עוד בצעירותו תוך כדי השיר "ג'ונגל בערווה" של רוני סופרסטאר. בצעירותו נודע כמעריץ גדול של בוב הבנאי, סמי הכבאי ומחמוד האינסטלטור. באחד הימים כשפיזז העולל סביב עמודים הבחינה בו יעל בר זוהר ומשם הקשר הנודע שלהם החל. קריירה ב2004, הופיע בפסטיגל ושם לראשונה חירמן עמוד בשירו המפורסם "הכח שבאהבה". ב2005, שם עין על בלונדיניות והחל לצאת עם השחקנית המפורסמת אפרת בולנידיניגנד. בשנת 2006, מזימתו יצאה לפועל, הוא הביס את רן דנקר האליל וגנב את נסיכת הגורילות - נינט טייב. תחביביו להוציא בפינצטה שערות לאהובתו בחלקיה האחוריים. לפזז על עמודים. למעוך ג'וקים בידיים. להשתמש בסגול "הרוטט". נראה לאחרונה תומך באימרה: "כשאתה נכנס לשטח פתוח אל תציק לאדם בשטח.במקרה ויטריד אותך בקש ממנו להפסיק ואם הוא לא מפסיק - השמד אותו במקום." מגרד בתחת. מוציא אלבום בשם "מרוקאים לא חושבים (בתחנת רכבת)". משתמש באבקות קסם מסניף נעליים בחנות גרוזינית ברבמ"ד שורף חזיות(בשביל הקטע)

זאווס

New member
טוב אז זהו...

יצאתי לחופש.... את החופש אני מתחיל בארוחת בוקר וסרט عطش עטאש - צימאון מישהו ראה?

למעלה