בוקר נפלא לכל באי הפורום המקסים

יוכי68

New member
בוקר נפלא לכל באי הפורום המקסים../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

לגבי הקינמון - אני ממש אוהבת את התבלין הזה, לא מוותרת עליו בבשר לקובה, שניצל ממולא בבשר יחד עם אגוזים, קציצות שיש בהן מעט מתיקות, במאפים בעוגות ובעיקר בעוגת תפוחים. מצ"ב קישור לתכונות וסגולות הקינמון
 

רותי410

New member
גם אני מתה על קינמון

ואולי אפילו מגזימה בשימוש בו. כולם אצלנו אוהבים קינמון. שמה בעוגות פרי, תפוחים, טיפ-טיפונת בתוך תערובת תבלינים לבישול. אתמול שמתי בנדיבות בעוגת גזר והארומה שלה היתה משגעת. יש עוד שני תבלינים שאני משוגעת עליהם: כמון, שאני מרבה להשתמש בו; וקימל - שלצערי אין לו דורש, ואני היחידה שאוהבת אותו.
 

יפית מן

New member
יוכי מתוקה תןדה על האתר

הוספתי אותו למעודפים שלי ישר כח אם יש לך עוד אתרים מענינים כתבי קישור אני צמאה לדעת עוד ועוד, צריך להספיק ולהנות מהעולם הזה . אני לכל כוס קפה ששותה מוסיפה מעט קינמון אני מאוד אוההבת קינמון לדיסה של שיבולת שואל אני שמה מלא קינמון קינמון מוסיך המוןןןןןןןןןןן.
 

כרישונת

New member
ועוד "סגולה " של הקינמון..

כשהמטבח מלא ריחות טיגות שלפעמים לא מי יודע מה נעימים מומלץ להרתיח בכלי מים + קינמון ( לשים לב שלא יגלוש) הקינמון מפיץ ריח נעים וגם סופח אליו באורח פלא את ה"ג'יפה"
 
למעלה