בוקר נפלא לכל היפיפיות

• פותח הנושא rutti
  • פורסם בתאריך

rutti

New member
בוקר נפלא לכל היפיפיות ../images/Emo8.gif ../images/Emo6.gif

קמתי כרגיל ב-10. מעצבן אותי שאני לא מצליחה לישון יותר מזה. אני צריכה לנצל את זה שיש לי קצת חופש. יום השקילה שלי מתקרב ואני מתה מפחד. אני ממש מקווה שלא עליתי במשקל. בכל אופן אני מאחלת לכולם יום נפלא, מלא שמחה וכו.... אה ועוד משהו: הגעתי למסקנה(כבר די מזמן) שאני שונאת את השם שלי אז אולי תקראו לי בשם אחר... ההורים שלי החליטו להתעלל בי ביום שנולדתי אז הם קראו לי רותי. חוצפנים!
יש לי כמה אופציות, בשביל הפורום: תותי, רותרות, פרוטי.. וזה פתוח להצעות. אז שוב, שיהיה לכולכן יום נפלא.
---------פתוח להצעות.

mikloi

New member
רותרות! שיהיה לך בוקר מושלם!

אין לך בכלל מה לפחד מיום השקילה שלך, כי: א. את תרדי במשקל ב. אם לא תרדי-לפחות לא תעלי ג. אם תעלי-תמיד תוכלי לתקן בשקילה הבאה חוץ מזה, תמיד תזכרי שאנחנו כאן ואוהבות אותך. דרך אב, רותי זה אחלה שם. אני לא מבינה למה את שונאת אותו. אני גם שנאתי את השם שלי.... אני מניחה שבאיזשהו מקום זה קורה לכולם...

rutti

New member
תודה מתוקה. ../images/Emo9.gif

למה? יש לך שם מתוקי אבל אין לי באמת מה להתווכח איתך על זה כי כמו שאמרת, זה באמת קורה לכולם. ביי חמודה וגם אני תמיד כאן בשבילך.

mikloi

New member
בקשר לשמות:

א. זה שם יוצא דופן, ותמיד מעירים על זה, ואת יודעת איך זה כשקטנים- רוצים להיות הכי פחות יוצאי דופן... למזלי זה עבר לי והיום אני נון-קונפורמיסטית גדולה, שמתגאה בשונות שלה. ב. תפרקי את שתי ההברות הראשונות. מה קיבלת? מי וקה. עכשיו , לילדים יש שירים כאלו שמפרקים את האותיות של השם, ועל כל הברה חוזרים כמה פעמים. מה קיבלנו??????? ג. בהתחלה חשבתי להגיד שרק בנות עם שמות כמו מיכל, יעל ושרון לא רוצות להחליף שם, אבל אז נזכרתי בשרון אחותי הגדולה, שלא רק רצתה, אלא החליפה רשמית למאי. שמות זה כמו שומן- לכ-ו-ל-ם יש בעיה עם זה, לא משנה כמה הם יכחישו.

rutti

New member
לי קראו...

לי קראו רותי סמרטוטי בגן ויש לי טרואמה מזה.

mikloi

New member
אוי רותרות!!!

אנחנו אוהבות אותך!!!! הכי בעולם!!!!

קצת באיחור ../images/Emo8.gif

הנה גם אני מגיבה
טוב אז קודם כל- אל תילחצי מיום השקילה. הרי מה הכי גרוע שיכול להיות? הכי גרוע זה שאולי עלית במשקל. עלית במשקל? את יכולה שוב לרדת. זה לא בלתי הפיך. ככה שאין לך מה לדאוג בכלל
חוץ מזה- למה את לא אוהבת את השם רותי? אני מכירה רותי אחת, שהיא אחד האנשים היותר מדהימים שאי פעם הכרתי. זה שם יפה!! אבל מבין כל האופציות, אני חושבת שאני אלך על רותרות- זה ממש חמוד
אז שיהיה לך יום טוב רותרות! אוהבת, ס.ש.

rutti

New member
תודה נשמות

אז מעכשיו הוחלט רשמית ששמי מתחלף לרותרות יום טוב לכולם... נראה לי שאני אקפוץ לכאן רק בלילה כי האחיינים המקסימים שלי הגיעו. אוהבת אותכם וכבר מתגעגעת, רותרות.

למעלה