בוקר נפלא , עוד מעט אני אראה אותכם

emmy5

New member
בוקר נפלא , עוד מעט אני אראה אותכם

הפעם אני אשתה את הקפה יחד איתכם ,חיבוק אמיתי ונשיקה ...אמיתים ...כמה טוב ..אבל בכל זאת החיוך של הבוקר .לחמם לי את הלב .. אורה, מישו , סבאאורי דני אני אתם תהיו חסרים לי ..בוקר טוב ,בוקר שקט לכולם.

yaely2

New member
מנהל
אמי בוקר טוב../images/Emo24.gifעל החשבון../images/Emo25.gif

נֵנָה

New member
../images/Emo42.gifבקר טוב ויום נפלא לכולם../images/Emo24.gif

לצערי, לא אוכל להגיע היום כי איני בקו הבריאות
שתהנו ביחד בכיף ותעשו שמח. ותחשבו עלי
כי אני אתכם כל הזמן במחשבותי ובלבי
. ניפגש בפעם הבאה, נקווה שבהקדם
שלכם
לייצ'יק

redredole

New member
בוקר טוב לכולם. ../images/Emo141.gif

לצערי לא אוכל לקחת חלק במפגש, מאחל הצלחה וכיף לאלו שיגיעו.

maxima

New member
בוקר טוב כולם......ננה ורדרד......

איכזבתם אותנו......
ננה...העיקר שתרגישי טוב והרבה בריאות רדרד גם לך ויום נעים לכולם להתראות בקרוב

ניצו

New member
צהרים טובים

תגידי מקסימה את באמת מקסימה היתהרוצה לראותך אוליבאיזה שהו מקום איפושהו צהרים טובים לךולכולכם שבת טובה ובילוי שמח ניצו

maxima

New member
צהריים טובים כולם.....

שמחתי לפגוש אתכם ולבלות בחברתכם אמי הניפלאה הרבה תודה שאת חושבת על כולם ושמחתי להכיר גם את חברתך הנחמדה שהתברר שגרה לא רחוק ממני.

yaely2

New member
מנהל
סיפור שסיפרה לי חברתי ../images/Emo82.gif../images/Emo80.gif

שלום לחברי הפורום,
בבית שבפאתי העיר גרו זוג מאושר. בעל ואישה. ובאותו בית אם כי בלתי נראה גר גם עכבר. יום אחד שמע העכבר קולות מוזרים הבוקעים מן החדר, יצא מן החור הרים הראש וחשכו עיניו. הזוג הצעיר רכש מלכודת עכברים. העכבר נבהל מיהר ורץ לתרנגולת שבחצר. "בואי נטכס עצה מה לעשות " אמר העכבר, והתרנגולת המשיכה לנקר באדמה ואמרה "אין זה מענייני, מלכודת עכברים אינה בשבילי" הלך העכבר לפרה ואמר: "פרה, פרה, בואי נטכס עצה מה לעשות כנגד המלכודת", אך הפרה השיבה את פני העכבר ריקם. הלך העכבר לחזיר שבחצר ושטח את בקשתו. החזיר המשיך להתפלש בבוץ ואמר: מה לי ולמלכודת העכברים? אפילו טלף שלי לא תצלח להיכנס אליה. ביאושו פנה העכבר אל הנחש שבשדה הסמוך, וגם הנחש עיקל את גופו והלך. בלילה, חשק הנחש במעט חלב וחדר אל הבית. עד שחיפש את דרכו בחושך נלכד זנבו במלכודת העברים. האישה הצעירה ששמעה את המלכודת נסגרת אצה רצה לראות מה קרה והוכשה ע"י הנחש הלכוד. הנחש הומת, אך הרעל מילא את גוף האישה ששכבה חלשה וכואבת. אמר הרופא לבעל: "מרק עוף יעזור לה להבריא, מיד הוזמן השוחט והתרנגולת עברה לעולם שכולו טוב. האישה הנאבקת על חייה קיבלה יום יום מנת בשר שהפעם כבר היה בשרו של החזיר.אך חרף כל המאמצים השיבה האישה את נשמתה לבורא, והרבה אנשים באו ממרחקים לספוד אותה ולנחם את האלמן האומלל. כדי להאכיל את כל אלה היה חייבים גם לשחוט את הפרה. . מוסר השכל הוא מיותר: יעלי

../images/Emo10.gif

כמה חבל שלא יכולתי לראות את כולכם...מאוד רציתי לא היתה לי אפשרות להגיע, הייתי בלי רכב ובלי טרמפ (קשה לי עם אוטובוסים) בתקווה להתראות במפגש אחר שיהיה (אולי אפילו אצלי בחצר הגדולה והמוצלת) בטוחה שנהניתם! סוף שבוע נעים ומשפחתי

emmy5

New member
סבתא חיננית ,חבל שלא היגעת ../images/Emo10.gif

בדרך כלל אני לא משתמשת את הסימן הזה ...באמת מתאים איפה את גרה? אני היגעתי מחיפה ,טיול נחמד ..אולי פעם הבא

emmy5 - אני ממבשרת ציון אבל

לא הגעתי כי אני לא זזה בלי אוטו לא נסעתי שנים באוטובוסים וגם לא אוהבת את זה ברכבת אני משתמשת הרבה אם כי הפעם, לא הסתדר. שמחה לקרוא שהיה לכם נחמד ונעים שבת שלום

נֵנָה

New member
יעלי, מוסר ההשכל ברור ../images/Emo6.gif

אבל, העיקר, שאנחנו ביחד ותמיד נתמוך, נעודד, נעשיר ונאשיר אחד את השני

offe

New member
הרוח נושבת קרירה ../images/Emo79.gif

כנ"ל זאת אומרת שכל מה שאמרו על המפגש חוזרת כמו
רציתי להקריא משהו במפגש, אולם הבית קפה היה מלא והרבה רעש, לכן כותבת לכם לכאן. קודם כל עצמו לרגע עיניים, התחילו לזמזם את השירה הרוח נושבת קרירה, נוסיפה הקיסם למדורה, כי אפשר לשיר את השיר הזה עם המנגינה,ו...... הפורום שלנו שישים פלוס פורום ייחודי בעל ייחוס, כל חבר נדיר בערכו כל אחד נשמה בתוכו שמפרגנת, תומכת, מתעניינת, מקשיבה, מבדחת וצוחקת. לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה סובב לו סובב העכבר לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה סובב לו סובב העכבר בבוקר עיניים פוקחים ראשית המחשב פותחים, מכל טוב מסניפים מלל, תמונות ושירים. אייקון הכי הכי שימושי זה סמיילי עם חיבוקי. לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה סובב לו סובב העכבר לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה סובב לו סובב העכבר קפה, תודות ופרחים עצות בימים סגריריים, ימי הולדת חוגגים מיד בברכות מוצפים, לחיות עד מאה ועשרים כדאי עם כאלה ידידים. לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה סובב לו סובב העכבר לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה סובב לו סובב העכבר חברים חדשים מצטרפים מיד באהבה נעטפים, מילה טובה, מחמאה גורמת להם הנאה, מוזגת רצון לכתיבה להשתתף בזו החגיגה. לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה סובב לו סובב העכבר לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה סובב לו סובב העכבר גולת הכותרת מפגשים רואים פנים אל פנים, חיבוק, נשיקה חמימים מצב רוח מרקיע שחקים, כל דיכפין ייתא ויבוא אנחנו כולנו לקראתו פה. לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה סובב לו סובב העכבר לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה סובב לו סובב העכבר לעת ערב חוזרים עייפים מפעילות היום זוחלים, בחצי שמורות העיניים על המקלדת רצות הידיים, לספר חוויות לא מוותרים כי כולנו פה חברים. לה לה לה.................סובב לו סובב העכבר. חיבוקי מכל הלב (שוב האייקונים טמטמו אותי ולא רוצים להצטרף) offe

emmy5

New member
אופי ,יופי אני שרה לה לה לה :-

תשמרי לפעם הבא נשיר כולנו

נֵנָה

New member
אופי את נפלאה ../images/Emo24.gif ../images/Emo47.gif

בזאת הוכתרת למשוררת הלאומית של הפורום
ולכל החברים, הנדירים והתומכים, המפרגנים והמבדרים, בשירים, בתמונות, במוסיקה ובבדיחות, בסיפורים ובחכמת חיים, שתהיה לכם שבת נפלאה, בבית, בטיולים, בפורום או בביקורים,
. ממני המתגעגעת
לייצ'יק

emmy5

New member
יעלי , אופי ..אני רציתי לראות ..

לראות את השיר קוצו של יוד .. אבל שכחתי .. אופי את יכולה לצלם ולשלוח לי,גם ? אני חיפשתי אבל לא מצאתי ..איך אומרים ?מדברים על משהו...אני גם רוצה לקרוא לא למות לגמרי טיפשה

emmy5

New member
מקסימה שבת שלום,תודה לך

הפעם הצלחתי קצת להכיר אותך ,הרי כל פעם שנפגשנו הינו רחוקות אחת מהשניה .אני לומדת הרבה ממך ..להתחיל את הבוקר בטיול מקסים או סתם כך בהליכה .. תודה שלקחת טרמפ ,את החברה שלי ...אבל הנהג בא לחפס אותה ...הרבה בריאות לכולנו ונמשיך להפגש .שבת שלום

למעלה