בוקר נפלא של קבלה עצמית

• פותח הנושא arieg
  • פורסם בתאריך

arieg

New member
בוקר נפלא של קבלה עצמית

שי ההיתמכרות שלי היתה בבהעדר קבלה עצמית כיום יש לי את הדרך של 12 הצעדים להיתגבר ליום אחד על המחלה שלי וזה לא מובן מאלו רק להיום 9 בפברואר אן אי קבלה עצמית "כשאנו מקבלים את עצמנו, אנו יכולים לקבל אחרים, כנראה לראשונה בחיינו, ללא תנאי." עלון 19, "קבלה עצמית" הזיכרונות הקדומים שלנו ביותר הם זיכרונות של חוסר שייכות. הרגשנו מנותקים, מבודדים, ולא משנה גודל הקהל שבו היינו. היה לנו קשה "להתאים את עצמנו". עמוק בלבנו האמנו, שאם ניתן לאחרים להכיר אותנו כפי שאנו באמת, הם ידחו אותנו. יתכן, שההתמכרות שלנו נבטה מזרעים אלה של ריכוז-עצמי. רבים מאתנו הסתירו את כאב הניכור מאחורי מסיכה של התגרות. אמרנו לחיים, "אתם לא צריכים אותי? טוב, אז גם אני לא צריך אתכם! יש לי את הסמים שלי ואני יכול להסתדר לבד!" ככל שההתמכרות שלנו החמירה, כך גבהו הקירות שבינינו סביב עצמנו. קירות אלו התחילו להתמוטט כאשר התחלנו לזכות בקבלה מצדם של מכורים מחלימים אחרים. עם קבלה זו מצד אחרים, התחלנו ללמוד את העיקרון החשוב של קבלה עצמית. וכאשר מתחילים לקבל את עצמנו, אנו יכולים לאפשר לאחרים לקחת חלק בחיינו, בלי פחד מדחייה. רק להיום: באנ-איי מקבלים אותי. אני מתאים. כיום אני יכול לתת לאחרים להיכנס לחיי. זה בטוח, ואני לא צריך לחשוש מזה. ***** רק להיום אתחיב לקבל את עצמי כפי שאני ולאאמין כי רצונו של אלוהים תמיד לטבתי העליונה אסירות תודה לכם שבזכותכם התחלתי לקבל את אריק כפי שהו אוהב ומאחל לכולנו יום נפלא יום של ברכה אריק

זה כולכך נכון שזה כואב...

מסכים עם כול מילה,בתור מישהו שהדריך נגמלים,זה כולכך נכון. והמון בהצלחה בתהליך הגמילה,אני מאמין בך.

MaryJane1

New member
הקטע עם "החיים לא רוצים אותי

אז אעני לא רוצה אותם יש לי את הסמים שלי ואני אסתדר איתם" כל כך נגע בי זה כל כך נכון שבא לבכות....... רק עם הקטע של הקבלה העצמית אני לא מזדהה. ולא מרגישה בכלל קשורה לזה.. מעניין אם מתישהו זה ישתנה

למעלה