שמלת תחרה1
Well-known member
מה מקור השם אשכולית?
אשכולית
אינה פרי שגדל באשכול ענבים.
והסיומת מטעה כי היא לא ממש קטנה.
אשכולית
עברית קשה שפהמה מקור השם אשכולית?
אשכולית
לדעתך השם מתאים לפרי?עברית קשה שפה
חיפשתי בגוגל ולא מצאתי מה מקור המילה למעט שמצויין שהשם הזה ניתן לה בסוף שנות ה-20 ע"י חבר אגודת פרדס
כמו שאת מנסחת את זה מהמילה אשכול , לאלדעתך השם מתאים לפרי?
יש ניסוח אחר?כמו שאת מנסחת את זה מהמילה אשכול , לא
לא שמצאתייש ניסוח אחר?
הזכרת לי עכשיו שהיה לנו פעם ראש ממשלה שקראו לו "אשכול" הוא היה מגמגם נורא. אבל איש טוב, מלח הארץ.מה מקור השם אשכולית?
אשכולית
את אשכול הפכו לפומלית.הזכרת לי עכשיו שהיה לנו פעם ראש ממשלה שקראו לו "אשכול" הוא היה מגמגם נורא. אבל איש טוב, מלח הארץ.
מה הקשר שלו לאשכולית?
אין לי צל של פרומיל מושג.
אתה רואה קשר בן ענבים ואשכולית?אשכוליות דווקא גדלות באשכולות על העץ. גם באנגלית השם הוא grapefruit שנגזר מענבים, כלומר פרי שגדל כמו ענבים.
Grapefruit - Wikipedia
en.wikipedia.org
הקשר הוא שהן ענבים והן אשכוליות גדלים באשכולות. אמנם בענבים זה יותר מודגש וברור אבל כנראה שמי שנתן לפרי את שמו במקור, באנגלית, בחר דווקא בתכונה הזו שלו גם אם היא לא מובהקת.אתה רואה קשר בן ענבים ואשכולית?
מה שונה תפוז מאשכולית על העץ?הקשר הוא שהן ענבים והן אשכוליות גדלים באשכולות. אמנם בענבים זה יותר מודגש וברור אבל כנראה שמי שנתן לפרי את שמו במקור, באנגלית, בחר דווקא בתכונה הזו שלו גם אם היא לא מובהקת.
כך שזה מקור השם.
מה זה משנה? את מערערת על השם של האשכולית? זה השם, היתה למי שבחר את השם הסיבה שלו, כנראה הוא לקח איזו תכונה שראה באופן צמיחת הפרי ועשה ממנה שם לפרי.מה שונה תפוז מאשכולית על העץ?
מה שונה תפוז מאשכולית על העץ?
אצה למנף את השם שבחרתי.מה זה משנה? את מערערת על השם של האשכולית? זה השם, היתה למי שבחר את השם הסיבה שלו, כנראה הוא לקח איזו תכונה שראה באופן צמיחת הפרי ועשה ממנה שם לפרי.
אפשר לשאול מה מקור השם מבחינה היסטורית. ככל הנראה ועל פי המקורות באינטרנט מקור השם הוא אופן צמיחת האשכוליות באשכולות. אז זו התשובה לשאלה ששאלת.
אפשר להגיד שהשם לא טוב ולהציע שם אחר, ואם יתפוס אז יופי.
בחייאת משתפרת, בחורזים וכותבים תבוא התשובה. רק קצת סבלנות הכנתי לך קפה שבי על ידי ונמתין יחד לתשובה שתרצה אותנו.מציעה לך להכנס לפייסבוק של אבשלום קור ולשאול. לי אין פייסבוק, כך שלא אוכל לעזור.
תעדכני בבקשה כשתקבלי תשובה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.