בוקר נפלא

ענטוש

New member
בוקר נפלא

שמי ענת יש לי 3 ילדים ילדה בת 3.5 +ילדה בת 1.5 +ובן בן חודשיים. ילדתי בת ה -3.5 חלתה לפני שנה במחלת כליות בשם (נפרוטיק סינדרום) עקב אישפוזים מרובים ותרופות מרובות וללא מסגרת ,והריון לא צפוי. אז ילדתי בת ה- 1.5 היתה בת 5 חודשים ואני לא היתיי הרבה שם בשבילה. היא מאוד קשורה לאבא שלה היא לא מקשיבה לאף אחד , מרביצה לאחותה לגדולה, ולתינוק. עושה ממש בלגאן בבית,היא לא נותנת לאף אחד להתקרב לאבא שלה, ממש ממש קשה לנו אנחנו כל הזמן רבים ביננו כי אני לא מסכימה שהוא ילך אחר הצהריים לאף מקום וישאיר אותי עם כולם במיוחד איתה, היא לא מקשיבה לי וגם לו , נותנים לה עונשים בלול אבל לא עוזר מה עושיםםםםםםםםםםםם אנחנו עובדי עצות אשמח לקבל את עזרתך גם באופן פרטי תודה האמא הנואשת.

התמודדות עם מציאות בלתי רצויה

שלום ענת, נדרשתם להתמודד עם מציאות בלתי רצויה , שנכפתה עליכם. עשיתם כמיטב יכולתכם בכל רגע נתון. יחד עם זאת, ימים עברו, המשפחה חזרה לשגרה, אלא שסימנים מין העבר ממשיכים להדהד בהווה. אחנו לא תמיד שולטים בנסיבות חיינו. לכן אדלר לימד אותנו ואני מאמינה "שלא חשוב מה קרה לך ,מה שחשוב זה מה שאתה עושה עם זה. " או אני מדייקת במילותיי חשוב מה קרה לך , ויותר חשוב , מה תבחר לעשות עם זה" אני שומעת בפנייתך את המודעות למצב ואת הרצון לעשות שינוי. מה עושים? אחת משתיים: 1. מצטרפים לקבוצת הורים לומדת ומגבשים יחד עמדות איך אנחנו רוצים לנהל את המשפחה שלנו? 2. פונים לשיחות ייעוץ פרטניות וממוקדות (תהליך יותר יקר) איך? מתקשרים למכון אדלר - הסניף המרכזי ממוקם בהרצליה ומקבלים פרטים מדוייקות אודות לאופציות. אשמח להמשיך להתעדכן ולעזור עינת גבע, יועצת משפחתית, מכון אדלר.

ענטוש

New member
תודה על החזרה המהירה../images/Emo140.gif

אנחנו מעדיפים שיחות ייעוץ פרטניות אתקשר בהקדם

בשמחה ובהצלחה יום נפלא

אשמח לשמוע שיתופים ועדכונים בטוחה שתעלו בקרוב על דרך המלך להשתמע עינת גבע, מכון אדלר.

ענטוש

New member
לצורך העניין

אני בת 36 נשואה 10 שנים 2 בנותיי הגיעו אחריי שש שנות טיפוליי פוריות קשים, והריון שלישי טבעי , ההריון הגיע בתקופת זגיות גרועה מאוד עקב מחלת ביתי הגדולה ווהמשך כבר ידוע ......... יום נפלא לך.....

מה שמזכיר לי...

מה שמזכיר לנו שהחיים מאתגרים, מגוונים, מורכבים מעניינים ובסופו של יום הם בעיקר מה שאנחנו בוחרים לעשות מהם.סופ"ש קסום ומקסים להשתמע עינת גבע, מכון אדלר.

למעלה