בוקר נקי

../images/Emo42.gifבוקר טוב עולם../images/Emo42.gif

מה שלום כולם
אני בעיקר פוחדת מהמשך היום ויחד עם זה סומכת על אלוהים שאוהב אותי שימשיך לשמור עלי ולהביא אותי בדיוק לאן שאני צריכה להגיע. אני אסירת תודה לאלוהים שלי, על החברים שלא מרפים ועוזרים בכל שעה לחזור לשפיות, לצוות המרכז הטיפולי ובעיקר למדריך
לעצמי על האומץ, גם אם הוא נובע מפחד, וכמובן על עוד יום נקי. שיהיה לנו המשך יום טוב, שלווה ונקי. אוהבים

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכולםםםםםםםםםםםםםם אחלה יום היום ניצני האביב נראים פריחה מדהימה בשדות צאו לטייל ולהנות משמש חמימה ומלטפת אין צורך במעיל ומטריה שיהייה לכולנו יום טוב ורק עם בשורות טובות .

NUNA10

New member
../images/Emo4.gif טעות ../images/Emo4.gif

בטעות כתבתי בוקר טוב פעמיים אז שיהייה בוקר טוב כפול אוה ב ת .

NUNA10

New member
../images/Emo79.gif שיר על הבוקר ../images/Emo202.gif

ת נ ו פ ה . בועז בנאי מילים: בועז בנאי לחן: בועז בנאי אני מרגיש שזה הזמן עכשיו או לעולם מה הטעם לחכות משהו עוצר את התנופה אולי זה רק תקופה שצריך רק לעבור חייב לצאת אל הרחוב אוייר עושה לי טוב להרגיש את התנועה אני באלף חלקים אוכל שוב מתוקים בלילה במיטה תמיד זה קורה כשאני עסוק מדי במשהו אחר הגוף מתפרק לאט והראש עובד יותר מדי מהר הראש עובד לי מהר. אני מרגיש שזה הזמן עכשיו או לעולם חייב במשהו להטלות אני עוצר את התנופה אולי זה רק תקופה מכאן אפשר רק לעלות. תמיד זה קורה כשאני... רק את יודעת מה טוב לי לו רק יכלתי לדבר, במקום לצעוק או לפזר מילים ללא הסבר מה הייתי אז אומר...

../images/Emo24.gif../images/Emo222.gif

בוקר טוב עולם שהיה לנו יום טוב יום של שלווה יום של פריחה יום נקי מפגמים יום של שמש יום של אהבה יום שמח יום מאושר אוהב אותכם ומחבק אותכם

NUNA10

New member
../images/Emo6.gif תשמעו קטע ../images/Emo6.gif

סיפור מהחיים . ילד אחד חוזר מבית-הספר הביתה ומספר לאימו שבזמן ההפסקה הוא ראה את אבא עובר הרכב, ליד בית-הספר. ברכב הייתה דודה אסתר והם נסעו לחורשה ליד הבית-ספר. הילד רצה להגיד להם שלום ולכן רץ לחורשה. כשהילד הגיע לחורשה, הוא ראה את אבא מוריד לדודה אסתר את החולצה ודודה אסתר מורידה לאבא את המכנסיים ואז... כאן הפסיקה האם את הסיפור ואמרה לו ''ספר את כל הסיפור בארוחת-הערב כשאבא יהיה נוכח''. בזמן ארוחת-הערב, אומרת האם לילד ''ספר לנו מה ראית היום בהפסקה בבית-הספר''. וכך סיפר הילד: ''היום, בהפסקה, ראיתי את הרכב של אבא עובר ליד הבית-ספר, ויחד איתו הייתה דודה אסתר. רציתי לומר להם שלום ולכן, רצתי אחריהם לחורשה. בחורשה ראיתי שאבא מוריד לדודה אסתר את החולצה ודודה אסתר מורידה לאבא את המכנסיים ואז אבא עשה לדודה אסתר מה שעשה דוד יעקב לאמא, כשאבא היה במילואים.''. מוסר השכל: תמיד כדאי להקשיב עד הסוף.

NUNA10

New member
../images/Emo46.gif טירוף מוחלט ../images/Emo46.gif

חשד: אם חתכה את ראש בתה בת ה-8 המשטרה עצרה אשה בחשד שחתכה את בסכין את בתה בת ה-8, בניסיון "להוציא את השטויות שאביה מכניס לראשה". בחקירתה טענה כי הסכין החליקה לה במהלך חיתוך סלט . תושבת נתניה נעצרה לפנות בוקר (חמישי) בחשד שחתכה בסכין את בתה בת ה-8. האם, בת 35, סיפרה לאנשי הצוות שטיפל בילדה כי ביצעה את המעשה בניסיון להוציא מראש הבת "שטויות שאביה מכניס לראשה". עם הישמע דברי האם, הזעיקו אנשי הצוות הרפואי את המשטרה, שעצרה את האישה. בחקירתה, חזרה בה האישה מהצהרתה, ואמרה שהסכין נפלה לה מהיד שעה שחתכה סלט. למרות זאת, החליטו במשטרה להכניס אותה למעצר, ובצהריים היא תובא בפני שופט לדיון בהארכת מעצרה. הרופאים החליטו להשאיר את הילדה בבית החולים "מאיר" בכפר סבא, תחת פיקוח, כדי לאבחן את מצבה הנפשי, והאם ניתן לאפשר לה לחזור לחיות עם אימהּ. בתוך כך, המשטרה תחקור במהלך היום גננות ומטפלות מגן בראשון-לציון, לאחר שפעוט בן 3 שהיה אמור להיות תחת פיקוחן, נמצא אתמול משוטט ברחוב לבדו . מאת: הדס שטייף

NUNA10

New member
../images/Emo126.gif נינט החדשה ../images/Emo126.gif

נינט בסגול אבל מה היא כנראה שכחה שהתקרחה עבור פלפון וסגול זה הצבע של סלקום .

NUNA10

New member
../images/Emo73.gif חדש דנדש ../images/Emo73.gif

קבלו את האוטו החדש ש ל י !

NUNA10

New member
../images/Emo221.gif למכירה ../images/Emo221.gif

הדגם החדשני למיטה זוגית מי רוצה לקנות ?

skyline10

New member
../images/Emo141.gifאני,,,

רק עם את עוזרת לי להוביל אותה לביתי,,,