בוקר נ-פ-ל-א
1מדינת ישראל New member 24/8/03 #3 יום נעים לכולם../images/Emo24.gif כמו ששמתם אני לא פעילה בפורום בזמן האחרון וזה מכיוון שאסור לי (עפ"י הוראת האורטופד) להכין כלום. לא יודעת מה יותר כואב, הכאבים או זה שאני לא יכולה להיות במטבח
יום נעים לכולם../images/Emo24.gif כמו ששמתם אני לא פעילה בפורום בזמן האחרון וזה מכיוון שאסור לי (עפ"י הוראת האורטופד) להכין כלום. לא יודעת מה יותר כואב, הכאבים או זה שאני לא יכולה להיות במטבח
W wan New member 24/8/03 #4 בוקר טוב לכולםםםםם../images/Emo24.gif רנה ,שוש, נירה צרו קשר טלפוני. לא מוצאת את שלכן .מרוב מעברים ונוודות...וגם כל השאר שהתקשרו ,מאד רוצה לקבוע משהו ביחד. אני שוב אצל הבת שלי בת"א. ושוש מאחלת לך בריאות תרגישי טוב.וחזרי למטבח במהרה.
בוקר טוב לכולםםםםם../images/Emo24.gif רנה ,שוש, נירה צרו קשר טלפוני. לא מוצאת את שלכן .מרוב מעברים ונוודות...וגם כל השאר שהתקשרו ,מאד רוצה לקבוע משהו ביחד. אני שוב אצל הבת שלי בת"א. ושוש מאחלת לך בריאות תרגישי טוב.וחזרי למטבח במהרה.
נ נירהמ1 New member 24/8/03 #8 שוש תרגישי טוב../images/Emo24.gif אתקשר אלייך מאוחר יותר. בינתיים נשיקות,
bali New member מנהל 24/8/03 #6 בוקר מיצויין ../images/Emo42.gif וקצת חם מדי מה נשמע אנשימים? כל הסופ"ש לא הייתי בבית ומאד מאד התגעגעתי
בוקר מיצויין ../images/Emo42.gif וקצת חם מדי מה נשמע אנשימים? כל הסופ"ש לא הייתי בבית ומאד מאד התגעגעתי
1מדינת ישראל New member 24/8/03 #10 ../images/Emo51.gifלכולכם../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif איזה כיף שיש לי אותכם