בוקר סקסי במיוחד

בוקר סקסי במיוחד ../images/Emo8.gif

בוקר טוב.......
כולם סופרים לאובמה את 100 ימי החסד, עושים לו ספירת מלאי ומתרכזים בעשייה במישור הכלכלי בעיקר, כאילו יש לאיש שיקוי קסם להחזיר את עטרת פונטיאק ז"ל ליושנה .....(אחח איזה מכונית! תסכימו איתי שלא היתה יפה ממנה) אני הייתי נותנת לו קדנציה נוספת בלי בחירות, רק בגלל שקראתי השבוע , שבתוך לוח הזמנים הצפוף והעמוס הוא מצא זמן להמשיך ולקיים עם מישל את שגרת הזוגיות ממקודם ולקח אותה לארוחת ערב במסעדה הכי נחשבת בוושינגטון
תוך כדי ישיבה עם האחראים על נושא הגרעין והתחמשות אותו פרסי הזוי , בלוי ,מוזנח ובלתי מגולח
הוא בבדאי סמס לה "דארלינג....הזמנתי 2 מקומות ל סיטרונל , תשכיבי את הבנות מוקדם"
וכך נסעו השניים עם שיירה אינסופית של מאבטחים ואכלו לאור נרות בחדר פרטי , ארוחה שעלתה למשלם המיסים האמריקאי כמו משכורתו של דנקנר לפני חלוקת הבונוסים בבנק הפועלים...כמה רומנטי.....
לעומת זה , באיטליה התגלה שהנשיא ברלוסקוני הוא בכלל פדופיל , ואם רוצים להתמנות אצלו כחברת פרלמנט , לא צריך ללמוד יחסים בינלאומיים או להוציא תואר כלשהוא , את ההשכלה הגבוהה רוכשות המועמדות אצל מנתחים פלסטיים , והיא מתרכזת בדרך כלל מתחת לסנטר אם ירדתם לסוף כוונתי
. לא נראה לי שהוא טרח להזמין בכל הקדנציות את גרושתו לעתיד לארוחת ערב , ובכך הרס לי סופית את התזה שהגבר האיטלקי הוא הרומנטי בין כל הזכרים
וככה בעודי תוהה על ההבדלים בין העמים בכל הקשור ל
והשפעתו עלינו תושבי הכפר הגלובלי , כי כידוע לכם פני ההיסטוריה כולה היו נראים היום אחרת אלמלא היצר הבסיסי העתיק והוותיק , קבלתי הזמנה לצפות בשדור חי בכל תהליכי חיזור מראשית ועד התוצאות......מצלמת טלויזיה נסתרת הוחדרה לחדר מיטות של "זוג מהשמיים" , כולל מיקרופון המתעד את רגעי הזימה!
נו טוב...כהרגלי אני אוהבת לשתף אתכם בכל הדברים הטובים , אז קבלו את הקישור לאתר הסקסי, הפעילו מיקרופונים ותהנו כמוני
המשך יום נעים

kdr

New member
נראה לי שלא החלמת עדיין

ממתי יש לישראל אטום ? זה בדימונה זה מפעל מגבות. תלכי לקנות מגבות וטקסטיל מדימונה ודי לבלבל שטויות. עדיף לצפות במצלמות נסתרות, רק שלא יתפוצץ בפרצוף

לידיעתך ,המגבות הן בערד

ובדימונה מייצרים בכלל חלווה
ממוש , תלך תקרא שופעם , חתבתי רק על המפעל של הפרסי........,מה אני צריכה שיאסרו אותי בדיוק לפני הטיול ....אותך לוענונו
שמור על עצמך , יום נעים

kdr

New member
נו טוב

על נקה 7 אני לא מוותר. תתרחצי עם נקה 7 ותנגבי בחלווה, העיקר הבריאות אגב, אני קונה חלווה של נצרת, מעולה, הילד מחסל את הרוב מאז שגילה את המעדן, לא נראה לי ששוקולד "השחר" ייפגע.

ה דרומי

New member
ונקה-7 מיוצר בירוחם יש שם חנות המפעל במפעל

{לא פתוחה בשבת. וגם המפעל לא פתוח בשבת} שאר השבוע פתוח.

kdr

New member
כשמו כן הוא

ביום השביעי נחים. אחח, הפרסומות בקולנוע בליווי מחיאות הכפיים לנקה 7 ...

w o m a n 10

New member
ברשותך, אצפה בקטע בלילה כשהנסיכה ישנה ../images/Emo8.gif

שמא תחשף לקטע פורנוגרפי שכזה
בקשר לאובמה תני לו צ'אנס עברו רק 100 ימים
אהבה אהבה כל הזמן....

למעלה