דרור חנין שעבר מיהוד לבית אריה..נסע לחלק מצרכים לחיילים.
אב ל 3 ילדים...אדם שאהב לעושת מצוות...הוריו אנישים
שחזרו בתשובה לפני עשרות שנים וכך לימדו את בניהם.
יהיה זכרו ברוך....
הנסיעה לגבול הרצועה שם יורים כל העת ובעיקר פצמ"רים שלא ניתנים ליירוט רק בשביל לחלק לחיילים שי או מה שלא יהיה, זהו מעשה חסר הגיון מוחלט.
החיילים יסתדרו בלי מסטיק ובלי שוקו, וסיכון חיים בשביל הדברים הללו, מיותר לגמרי.
אולי דבריי לא פופולארים, אבל זו העובדה .
היום בעיתון, הסתבר של-120 חיילים חרדים אין מקום לראות את הגמר של המונדיאל, דאגו להם למקום שיוכלו לעשות זאת.....
חרדים ?
זה לא אמור להיות מיאוס שאסור לצפות בו כי יש גם בחורות חצי ערומות ?
הם לא אמורים בכל רגע פנוי ללמוד תורה ?
הם התפקרו לגמרי ?
כנראה.
חרדים אלק.
כמה נתן לחברה .והכל בשקט וללא תמורה...אלפי אנשים דתיים וחילוניים...
ספדו לו ראובן ריבלין וגדעון סער...אותי מרגיזים הצלמים..שבעה קשה שכזאת
עוטים על המשפחה ומצלמים..למרות שבקשו להמעיט בצילומים...
יהי זכרו ברוך
ואצל הרומאים ראו סימנים למקרים כאלה.ואצל היוונים הלכו לאוראקל.ואצלנו ממשיכים עם השטות הזו.סוחפים אנשים למחוזות רחוקים מדי. כל מה שמוח אנושי מסוגל לדמיין. וללא קשר-
אתמול לפני שהלכתי לישון ראיתי חלק מ'זכרונותיה של גיישה' פעם כבר ראיתי את זה.. עד עכשיו לא הבנתי מה זה בדיוק.למרות שהמחבר מנסה להסביר ואמר שהיא לא זונה ולא רעיה ומקבלת חינוך לזה. לי נראה שבמעמד הנשים שבה האישה אי חפץ-שימושי הגיישה-בדרגה אחת יותר.
באים לבית התה, הגיישות היו מבדרים אותם, הן במפורש לא זונות, להיות גיישה זה לימוד של שנים, הגבר שבא לבית התה רוצה
חברה ותשומת לב של הגיישה , בעד השרות הזה של כמה שעות הוא מוכן לשלם והרבה !
לעומת הידע שלי על סין-מקרוב שמדריך תיירים ולמד שם-על יפן אינני יודע כמעט כלום.כתוב שהנושא של הגיישות מקורו במאה ה-16..
מאידך אנשים הם אנשים והטיעון שזה לא קשור במין או שההקשר מסובך ואולי מעורפל-מראה שיש ענין לערפל. הרי גם אצלנו ישנו עירפול מכוון בכל נושא הנישואים והפילגשים בני יעקב שהיו בנים לשלש ארבע נשים- ובפרשת רחב אבישג הפילגש בגבעה-לוט ובנותיו ואפילו בת יפתח-שלא לדבר על רות המואביה- ומאיר שלו עוסק בזה הרבה. זה בהחלט דמיון מזרחי..יפני. חוץ מזה הסיניות יותר יפות בעיני.