בוקר עצוב

boazt25

New member
בוקר עצוב

תינוקת נרצחה בירושלים ע"י אביה שככל הנראה חולה בנפשו. בבני עיי"ש זוג תאומים פדופילים רצחו ילד בן שבע ואני לא רוצה לחשוב מה עשו לו לפני. מה נסגר במדינה הזו ? האם עלינו לשמור על ילדינו בבית ולמנוע מהם לצאת על מנת שלא יפלו בידי מפלצות אדם מהסוג הזה. היצורים הללו נכנסים לכלא ויושבים תקופת זמן מגוחכת ואז יוצאים החוצה וחוזרים לתקוף. למה לא מחייבים את כל החלאות הללו לעבור סירוס כימי כתנאי חזרה לחברה ? למה אני מרגיש שכל כספי המיסים שלי לא מתועלים אלי ולחברה (ראו את מערכת החינוך, הרווחה והמשטרה הקורסות) אלא מושקעים בצבא ומה שנשאר מתמסמס על דברים שרק אלוהים יודע מה. עד שלא יבינו ראשי המדינה כי בטחון לאומי אינו תלוי רק במיגור האיום האיראני ויש עוד כמה גורמים התורמים לבטחון / חוסן לאומי והם חינוך רווחה ומשטרה טובה ויעילה חיינו ימשיכו להיות הפקר. מי ייתן ואלו יהיו מקרי הרצח האחרונים לשנת 2010

gils33

New member
אמן ואמן../images/Emo10.gif

אבל לצערנו הרב כולנו יודעים שלא!!! אני לא יודע מה קורה בעולם,נהיה טרנד לרצוח ילדים,להתעלל,לפגוע אני יכול לאמר ששמעתי את הידיעה על התינוקת והילד בשמונה ופשוט בכיתי

martali

New member
הזדעזעתי לשמוע על רצח התינוקת בירושלים ורצח

הילד בן 7 עלידי פדופילים-שטנים,הלוי שיקבלו עונש מאסר לכול החיים, אבל ביתי משפט ו שופםים סלחנים מידי,פסקי דין שנותנים לאנסים, פדופילים, רוצחים, קלים מדי,מתחשבים מדי לרוצחים,פדופילים,ואנסים,הלוי שיקבלו עונש כבד.

elotan

Member
סליחה??? למה מה קרה?

למטלטל מגיע לא פחות מכדור בראש אם לא יותר (מבחינתי הפשע שלו "חמור" יותר)

Master Stav

New member
שלושתם רוצחים מתועבים

אלא מה ....המטלטל מוכר כחולה נפש וככזה יש אחריות על אלו ששיחררו אותו ללא טיפול 2 החארות האחרים , לא הוגדרו כחולי נפש או אפילו בעלי לקות כלשהי כך שהאחריות עליהם מתוך דיון שהיה פה אני נוטה להחליף אתץ עונש המוות למאסר עולם ללא אפשרות לשיחרור או תנאים מפליגים אבל יודע מה ...לצורך הקונסנזוס ...מתאים לי לתת לחרא הזה גם כדור בראש ....דימעה לא תראה אותי מזיל בגינו ....

elotan

Member
גם התאומים סובלים מסוג של פיגור קל

ובכלל - נשבר הזין כבר שכל אחד מוצא לעצמו איזו מחלה או פיגור או כל תירוץ אחר כדי לא לשלם על מעשיו. במקום לטפל (לירות) באנשים האלה מתחילים לחפש סיבות למה לרחם עליהם. אין סליחה ואין מחילה, בטח ובטח להורה שהורג את הילד שלו (ועופר מכיר עוד דוגמאות).

Master Stav

New member
לגבי התאומים בית המשפט ורשויוצת הרווחה

קבעו כי אין איך לטפל בהם, הם לא חולי רוח , והלקות שלהם אינה חורגת בסולם הלקויות כך שאם הם מסוגלים לנהל אורח חיים עצמאי על פי החוק וגורמי הבריאות מבחינתי כדור בראש בהחלט יעיל !!! לא רוצה לטפל , לא רוצה תירוצים של הוא/היא חולה/סובל/נשבר/איש מאדים פגיעה בילד .....כדור בראש .

amir_aikido

New member
למה מחזירים אותם לחברה בכלל?

אישית, אני בכלל לא מבין מדוע מי שמזוהה ללא ספק כבעל נטיות פדופיליות, וכבר הוכיח שאיננו מסוגל לעמוד בפני ייצרו, נשפט כעבריין. לטעמי, היה צריך להכריז עליו כעל חולה נפש מסוכן ולהשאירו במוסד סגור "טיפולי" עד סוף ימיו (אמיתי, לא כזה שבורחים ממנו בקלות אלא מוסד שסגור טוב יותר מבית סוהר לאסירים מסוכנים). רק הוגן להודות שבמקרה של האחים הללו זה לא היה עוזר, הם עוד לא הורשעו בשום עבירה. בין היתר בשל אוזלת יד של המשטרה שנתנה לתיק ליפול בין הכסאות (האם בטיפול משטרתי או של הרווחה). גם המקרה השני הוא מסוג דומה - למה שיחררו את האב? עצוב
אמיר

למעלה