בוקר ,צהריים ,ערב

בוקר ,צהריים ,ערב ../images/Emo39.gif

בוקר ,צהריים ,ערב הוא ספר של בני סיידא בהוצאת מודן קיבלתי את הספר הזה וישר הלב דפק
ולמה דפק? אם הייתם רואים את הספר הייתם מבינים למה. פתחתי את הספר וראיתי שם מתכונים ותמונות יפייפיות המתכונים כתובים בצורה מובנת לכל אחד
ממה שאני הכנתי וראיתי המתכונים כלל לא קשים והתוצאה..... תענוג לפה
בספר מתכונים לארוחות בוקר צהריים וערב,פינוקים של אחר הצהריים קינוחים,מנות עיקריות ותוספות. ניתן להכין משם ארוחה שלמה. יש מתכונים שאפשר להכין עם הילדים ויש כאלו שקצת קשים להכנה איתם אני הכנתי סהרוני שמרים המשפחה שלי לא הפסיקה לאכול. מומלץ מאד אני אישית אהבתי
 
ועוד תמונה +מתכון

סהרוני שמרים במלית פובידל,אגוזים וצימוקים מתכון בני סיידא 20 יחידות המרכיבים: 5 כוסות קמח 250 גרם חמאה רכה 2\1 כוס סוכר 1 כוס חלב פושר 2\1 כפית מלח 3 ביצים 40 גרם שימרי שימרית או 15 גרם שמרים יבשים למלית: 2\1 1 כוסות ריבת פובידל 1 כוס סוכר 1 כף קינמון 150 גרם אגוזי מלך קצוצים 100 גרם צימוקים בהירים להברשה: 1 ביצה ,טרופה 1 כפית קינמון 2 כפות סוכר תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה אופן ההכנה: 1. להכנת הבצק:שמים בקערת המערבל (מיקסר) עם וו לישה את כל המרכיבים ומעבדים במהירות נמוכה 4 דקות.מגבירים את מהירות המערבל ולשים 8 דקות. 2.להכנת המלית:מערבבים בקערה את כל המרכיבים פרט לריבה. 3.להכנת הסהרונים: מחממים תנור לחום בינוני(180 מעלות) מחלקים את הבצק ל- 20 כדורים. מקמחים משטח עבודה ומרדדים עליו כל כדור לעלה בקוטר 12 ס"מ. מורחים את העלה במעט ריבת פובידל,זורים מעל את המלית ומגלגלים לגלילה. סוגרים את קצות הגלילה על ידי צביטת הבצק ומעצבים לצורת סהרון. מניחים בתבנית. מכינים כך את כל הבצק. 4.מברישים את הסהרונים בביצה הטרופה. מערבבים את הסוכר עם הקינמון וזורים מעל הסהרונים. אופים 30 דקות עד שהסהרונים יזהיבו. אני אפיתי עם שוקולד במקום הריבה כי לא היה לי מומלץ בחום בתאבון
 

מליאל

New member
קרנושי מתכון נפלא השבוע הם יהיו אצלי גם.

תודה, אחלה מתכון טעים וקל....
 
תודה על ההמלצה

אוהבת את בני סיידא, המתכונים שלו פשוטים ומדוייקים. אחפש את הספר בהזדמנות.
 

רננות

New member
קרן כבר שמעתי ניסים ונפלאות על ספרו החדש של

בני סיידא . חייבת לרכוש אותו בהקדם .
 
למעלה