בוקר/צהרים טובים

בוקר/צהרים טובים../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo185.gif../images/Emo209.gif../images/Emo13.gif

בוקר טוב..
השבוע כבר כמעט תם והבוקר רק עולה,אומנם ההודעה נכתבה קצת מאוחר לבוקר עדין אני מאחלת לכולם בוקר טוב אז..איך עבר עליכם השבוע
אמ..לי היה קצת קשה עם כל המערכת החדשה השעות אחותי שהיא בלחץ מטורף אבל אני שמחה רצח כי אני מוכנה לבת מצווה שלה לבושה כמו אליסה מילאנו ולראשונה חתיכה כמוהה..וסגרו לנו את המקום ויש הרבה אנשים ואני הולכת לעזור שיהיה לה יומלדת 12 היכ כיפי שיש-לפחות אני אתרום בחלק שלי
ואיזה מגניב יש קפיטריה בבית הספר שלי אולי אני אקנה מידי פעם אוכל שתיה
וזהו..אין ממש מה לספר קניתי השבוע בגדים ונחתי קצת לפני תחילת עבודת פרך קשה קשה
בוקר טוב מדהים לכולם
שלי

spelling

New member
צהריים טובים!

איזה כיף שהשבוע יורדות טמפ חחחחח השבוע אין שומדברמוחד..מתגעגע לבצפר היה לי שם ממש אחלה! שלי מזל טוב לאחותךךךךךךךךךךךךךךך אז כיף לאחותי זאת שהתחנה-ראו ערךאדם אושר חח) היא טסה לירח דבש במקסיקו!חח אני אנצל תהזדמנות לומר לל מי שבבצפרעדיין-כמה שתתלוננו ותבכו אחר כך תגלואיזה תקופה מדהימה זאת בחיים שלכם! תהנו מכל רגע!תעבדו קשה!תכעשו מועדי ב'!תנג'סו למורים!מי עובד קשה משתלם לו אחר כך! שבוע טובבבבבבבבבב

nimix

New member
וואו מקסיקו !

יפה מאוד ... אבל לבדוק טוב טוב את מזג האוויר שם ... לא נעים מה שהיה שם לפני איזה שבוע בערך או טיפה יותר, הסופה הזו שהגיע מאיזור מקסיקו לכיוון טקסס ומה קורה? השבוע עבר מהר.. היום כמה דברים מעסיקים, התחלתי את הקורס במתמטיקה ..איי הקצב רק הולך וגובר ואני מפספס כל מיני פינות - כמו להרכיב דמות לאליסה? חחאיזה מגניב איפה מצאתם את זה בכלל.. נחמד ערב טוב!

always be me mc

New member
אחח איזה יום איזה יום../images/Emo178.gif

היום אומנם בהחלט היה מעייף(גרמו לי לעבוד למעלה ולמטה עם קבוצות ילדים מגילאים שונים ועשיתי שליחויות אז הייתי צריכה לעלות ולרדת, לצאת ולהיכנס חח), אבל בגדול עצם זה שראיתי שוב כמה מהילדודס שאני מאוד אוהבת(ואחד במיוחד אחח אהובי
מתוקי שלי
) אז זה עשה את היום הזה שווה את זה
אז נכון זה לא קל לעבוד במעון(גם לא בשבוע הראשון), אבל הילדים האלה כשהם מחייכים הם כאלה מוצ'י!
והם כל כך שווים את זה
אז איך אומרים? ילדים זו שמחה ודוגרי זה נכון
ולמרות שגם מחר אני עובדת יהיה נחמד לחזור הבייתה מוקדם ולראות את החדר שלי מקושט בבלונים.. בכלל יהיה נחמד לקום כשמסביבי בלונים
זה בהחלט מעביר תחושה שזה יום מיוחד(ולא רק עבור ברזיל שזה יום העצמאות שלהם
) והוא אכן כך.. עבורי לפחות
אז זהו, עכשיו אתם יודעים במה אני עובדת ושלי אני מקווה מאוד שאחלותך תהנה מהמסיבה והמתנות שהכנת לה

spelling

New member
וואי גל איזה יופי!

מנסיון אני אומר..לעבוד עם ילדים בגיל הזה יכול להיות קשה אבל זה מספק! ה גם גיל שהם חמודים ותמימים ואפשר להגיד להם הכל חעחעחע..בתכלס זה סבבה כי אין מסריםש לליים ואין באסה!

always be me mc

New member
אתה בטוח שהם חמודים ותמימים../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סתם, בעיקרון רובם כן תמימים וחמודים למרות שיש להם נטייה לצרוח ולעשות אותי חירשת יותר ממה שאני
ונכון זה באמת דיי סבבה...כשהם מתנהגים דיי יפה ולא מושכים אחד לשני בשיערות, מטפסים אחד על השני, צורחים כשהמטפלת יוצאת לכמה שניות מהחדר, ועושים הרבה רעש במקום לישון
בקיצור הבנת. זה לא קל אבל ממצה(ומוציא ממני רק טוב
)

למעלה