בוקר קסום
לכל בית ישראל

yoyo10

New member
אני מכריזה בזאות על שבוע חגיגות

היום הולדת שלי היום אני חוגגת על פי התאריך הלועזי ויום שלישי זה התאריך העיברי

mayakol

New member
../images/Emo124.gif מזל טוב!!! ../images/Emo65.gif

מכירה את העניין הזה של לחגוג פעמיים... אחותי הקטנה והיקרה חוגגת יום הולדת עברי, לועזי, שבוע יום הולגת, חודש יום הולדת... וכמה ה'יום' הולדת הופך אצלה להרבה יותר מיממה אחת...
ולענייננו- יויו יקרה
שיהיה לך יום הולדת שמח
הרבה אהבה
כמויות עצומות של מזל
ושתמיד תזרח עלייך ה-
שתזכי להקים בע"ה במהרה
בישראל, ושלשני ה
שלך יצטרפו במהרה גם ילדים
....... אמן ואמן.

מזל טוף../images/Emo70.gif שבוע הבא...החגיגה שלי!

יום ראשון=עברי יום שלישי=הלועזי! כמו של יויו!!!

yoyo10

New member
ואפרופו יום הולדת

איך אתם חוגגים את היום הולדת על פי הלוח הלועזי או העיברי? אני חילונית ושמתי
שהרבה חילונים לא יודעים אפילו איזה חודש עיברי עכשיו ואפילו מתי היום הולדת שלהם על פי הלוח העיברי.

mayakol

New member
אני עד לפני כמה שנים חגגתי לפי

הלועזי, ולאחרונה התחלתי לחגוג יום הולדת רק לפי העברי, ובתיכון שלי אנשים הרימו גבה (או אפילו שתיים) ולא הבינו מאיזה כוכב נפלתי... בכל אופן, אני חושבת שזה דיי מטופש לחגוג את יום ההולדת שלי לפי איזו ספירה של הולדתו של ישו אחד... מה לי ולו??

בת יפתח

New member
גם אני !

רק בעברי . נראה לי די מוזר לחגוג לפי יום הולדת של מישהו שאני אפילו לא מזכירה את שמו. (יש"ו זה : ימח שמו וזכרו , סתם לידע כללי.) ואם אני לא טועה היום ראש חודש סיוון . חודש ושבוע טוב לכולם!

Vdrums

New member
../images/Emo26.gif לבת יפתח

היציאה הזאת על ישו (ימח שמו וזכרו) ממש ממש עלובה ואגוצנטרית. אם יכנס לכאן נוצרי ויעשה ראשי תבות מהמילה תנ"ך? הרי את תזעקי לשמים, נכון? אני לא נוצרי ולא מתיימר להיות אחד. זה ממש לא לעניין לכתוב בפורום של הידברות בין קבוצות מסויימות בזילזול על תרבויות אחרות, ובתור דתיה ומאמינה על אחת כמה וכמה שאת צריכה קצת כבוד לאמונות של אחרים. כמו שאת לא מבינה אותם הם לא מבינים אותך!!!

mayakol

New member
בשמו של יש"ו הזה, ושל מסעות הצלב

שלו, נרצחו כמויות עצומות של יהודים... אז איך אפשר שלא לומר ימח שמו וזיכרו?

נתחיל מזה שזה ישוע

אז מה אם הם נרצחו בשמו? אם אני(הכל היפוטטית!) ארצח את בוש ואגיד שאני עושה את זה בשמו של שרון, האם זאת אשמתו של שרון? דבר שני- הוא היה יהודי לכל מי שלא יודע, וזה שהנוצרים עשו ממנו סמל לפולחן, זה לא אשמתו, לא לזה הוא שאף.

mayakol

New member
איך אתה יודע למה הוא שאף??

וזה פשוט מדהים איך אתם קמים להגנתו של אותו אדם שכבר לא בין החיים כדי שחלילה שמו לא יוכפש לשווא... גם על החיים אתה מגן כמו על המתים? או שבגלל שהוא יש"ו זה סיפור אחר??

אני יודע לפי פעולותיו

הוא הרי היה שליח האל, לא כן? היו לו תלמידים שכיבדו אותו, לא כן? "איך אתם קמים להגנתו של אותו אדם שכבר לא בין החיים כדי שחלילה שמו לא יוכפש לשווא". אם אני אכפיש עכשיו את שמם של אברהם יצחק ויעקוב, לא תקומי להגנתם? אני מגן על מי שאני מוצא לנכון להגן
.

בת יפתח

New member
../images/Emo12.gif

יציאה ? לידיעתך קראו לו ישוע . ישו זה קיצור של ימח שמו וזכרו. תשאל את מי שבא לך. זלזול ? שום זלזול , שיעשו מה בראש שלהם , זה לא ענייני. ולמרות שלא סילפתי שום דבר , הם כן , והם אמרו הרבה שטויות על התנ"ך שלנו ושום קול זעקה לא יצא מפי. הם גויים. שיהיה להם בכיף.

Vdrums

New member
נכון וגם אם יקראו לו

יוסף או אברהם זה לא סיבה לזלזל. ואת גויה מבחינתם, וגם אני אומר הרבה שטויות על התנ"ך נו אז???

mayakol

New member
זה לא אבסורד?

לגיטימי שאתה תאמר שטויות על התנ"ך ולה אסור לומר דבר מה על ישו?? ולא הבנתי את המשפט "גם אם יקראו לו יוסף או אברהם..."- לא ענית ענייני למה שהיא כתבה!

למעלה