בוקר קסום לכל בית ישראל וחג שהועות שמח
Y yoyo10 New member 4/6/03 #2 שאלה לשבועות../images/Emo173.gif../images/Emo174.gif../images/Emo172.gif../images/Emo171.gif איך אצלכם חוגגים את חג השבועות ב
שאלה לשבועות../images/Emo173.gif../images/Emo174.gif../images/Emo172.gif../images/Emo171.gif איך אצלכם חוגגים את חג השבועות ב
K Knight of Darkness New member 4/6/03 #3 בוקר טוב! אני ראשון הפעם! איך חוגגים? בעוגת גבינה...לא יותר מזה.
נ נמאס מחמאס New member 4/6/03 #7 הוכחה לנכונות הדת... ../images/Emo8.gif.. אפילו הסיימלים של תפוז חופשים כיפה... ירוקה חמודה כזו... סתכלו... ... ולבחור הבא יש אפילו כיפה בוכרית גדולה... .. .. נמאס.
הוכחה לנכונות הדת... ../images/Emo8.gif.. אפילו הסיימלים של תפוז חופשים כיפה... ירוקה חמודה כזו... סתכלו... ... ולבחור הבא יש אפילו כיפה בוכרית גדולה... .. .. נמאס.
M mayakol New member 4/6/03 #8 חחחח... ../images/Emo6.gif אם למישהו היו ספיקות בהקשר לנכונות הדת, הם נעלמו ברגע זה ממש!
א אין ייאוש בעולם New member 4/6/03 #13 אפרופו כיסוי ראש... האם שמתם לבכם לעובדה שביום העצמאות גם לאייקון של הרצל היתה כיפה קטנה על הראש?
M mayakol New member 4/6/03 #14 חחחח... אני עליתי על זה בפורום בנ"ע ואז גם שאלתי שם אם הרצל חזר בתשובה ולא הודיעו לי... ואמרתי גם שלי הוא בכלל הזכיר את הרב אמנון יצחק במראה.
חחחח... אני עליתי על זה בפורום בנ"ע ואז גם שאלתי שם אם הרצל חזר בתשובה ולא הודיעו לי... ואמרתי גם שלי הוא בכלל הזכיר את הרב אמנון יצחק במראה.